Seneste pressemeddelelser

En usikker verden er blevet et fast vilkår for de globale topledere

16 jan 2017

De globale topledere har i år genvundet noget af troen på vækst i verdensøkonomien, selvom der set over en fireårig periode har været en faldende forventning til vækst. Denne udvikling afspejler, at toplederne som et fast vilkår må navigere i en verden, der er blevet mere usikker og mere uforudsigelig. Det viser PwC’s årlige ”CEO Survey”, der netop er blevet præsenteret ved World Economic Forum i Davos.

Børsnoteringerne på de nordiske børsmarkeder satte rekord i 2016, og de danske var blandt de allerstørste i Europa

12 jan 2017

Nasdaq Nordic var den mest aktive børs i Europa i 2016, både målt på antallet af nye børsnoteringer og den værdi, de har rejst. På trods af store børsnoteringer i Danmark og Tyskland beholder Storbritannien dog lige førertrøjen som det land med størst aktivitet på markedet for børsintroduktioner. Det viser PwC’s årsanalyse, IPO Watch 2016.

Elektriker- og el-installatørbranchen i fremgang

09 jan 2017

Elektriker- og el-installatørbranchen fastholder en stabil indtjening og en tilfredsstillende dækningsgrad. Det viser en ny undersøgelse om elektriker- og el-installatørbranchen fra PwC, der også forventer et endnu større fokus på effektivisering ved hjælp af it-værktøjer i branchen i fremtiden.

Restaurationsbranchen i udvikling

04 jan 2017

Restaurationsbranchen har oplevet en markant udvikling og er blevet et trækplaster for mange turister som følge af den nordiske madbølge. Men branchen er også udfordret i en hård konkurrencen, hvor et stærkt fokus på rapportering er vigtig. Det viser en undersøgelse af restaurationsbranchen fra PwC.

Robotics og kunstig intelligens vil revolutionere dansk erhvervsliv

02 jan 2017

De danske erhvervsledere vurderer, at robotics og kunstig intelligens vil revolutionere dansk erhvervsliv, men mange mangler viden om, hvordan de kan bruge fx kunstig intelligens i deres virksomhed. Det viser en ny pulsmåling fra PwC med svar fra flere end 600 danske erhvervsledere.

Alle pressemeddelelser


Pressekontakter

Vi hjælper dig med kontakt til den rette fagekspert eller til direktion, samt med fremsendelse af undersøgelser eller andet relevant materiale.

Alle henvendelser kan som udgangspunkt rettes til:

Malene Billund
Presseansvarlig, Hellerup
Tlf: 5133 2378
E-mail
Pernille Stokholm Bøg
Marketing- og kommunikationschef, Hellerup
Tlf: 3945 3579
E-mail