Sustainability & non-financial assurance

Sustainability & non-financial assurance hos PwC

Vores specialister har stor revisions- og rådgivningserfaring inden for sustainability og CSR ved et bredt kendskab til forskellige brancher. Som en del af PwC’s globale netværk samarbejder vi med specialister verden over, hvilket giver os mulighed for at matche jeres behov for specifikke kompetencer inden for sustainability og business ethics i en global kontekst med lokal tilstedeværelse.

Seneste nyheder

Brexit: Hvad er status? (uge 12)

Brexit: Hvad er status? (uge 12)

Forhandlingerne mellem EU og Storbritannien om Storbritanniens udtræden af EU (Brexit) har været vanskelige og komplekse fra begyndelsen. Da de politiske forhandlinger endnu er uafklarede, bør finansielle virksomheder derfor fortsætte med at opdatere deres plan for et ”hårdt” Brexit. Dette sætter vi fokus på i PwC’s Brexit-opdateringer, der i denne uge omhandler risikoen for forsikrings- og pensionsselskabers solvenssituation i forbindelse med Brexit.

Revision er også en måde at drive ansvarlig politik

Revision er også en måde at drive ansvarlig politik

I øjeblikket er revisionspligten til diskussion, og senest har erhvervsminister Rasmus Jarlov onsdag den 13. marts på et møde med oppositionen meldt ud, at han fastholder lempelser i kravene af revision for virksomheder. Spørgsmålet var ellers, om flere virksomheder end tilfældet er i dag, skal have tilknyttet en revisor, og her er det relevant at sætte lys på værdien af, at en uafhængig tredje part har været inde over regnskabet.

Kontakt os

Jens Pultz Pedersen

Director, PwC Denmark

Tlf: 3945 9234

Følg PwC