Family Business

I Family Business services hjælper vi dig og din familie med at opnå jeres langsigtede mål.

Som ejer af en familievirksomhed, står du over for nogle særlige udfordringer, når det kommer til at skabe og opretholde vækst. Men du og din families virksomhed besidder også unikke styrker. Din virksomhed indbefatter både familiens liv, arv og fremtid. Mens andre virksomheder måler succes i kvartaler, måler du succes over generationer. Din families mål og værdier er en integreret og essentiel konkurrencefordel og en del af familiens personlige brand på tværs af generationer - og i direkte relation til lokalsamfundet. 

Vi ved, at en succesfuld familievirksomhed indebærer en god balance mellem professionel ledelse, ansvarligt ejerskab og en sund familiedynamik - uanset virksomhedens størrelse, industri eller marked. Vi står klar til at rådgive og hjælpe dig med at optimere de positive kræfter i din familievirksomhed. Fra strategi, governance og bestyrelsesarbejde til generationsskifte, formueforvaltning og investeringsrådgivning, kan vi hjælpe dig med at lede og udvikle din familievirksomhed, styrke fundamentet for den næste generation og skabe varig værdi for dig og din familie. 

Playback of this video is not currently available

1:43

Se filmen og få indsigt i, hvordan PwC verden over hjælper familier og deres virksomheder med at opnå deres langsigtede mål.

“Owner’s Agenda” til din familievirksomhed

I PwC har vi en forståelse for, hvad der betyder mest for dig og din families virksomhed.  Vi kalder vore tilgang for “Owner’s Agenda”. Owner’s Agenda er designet til at hjælpe dig med at styrke og  udvikle strategien for både ejerskab og forretning på en ensartet og integreret måde, som afspejler, at du sidder i hjertet af de to, og at din agenda omfatter dem begge.

Ligegyldigt hvor din familievirksomhed befinder sig på den forretningsmæssige rejse, står vi klar til at levere rådgivning og perspektiver, som kan hjælpe din forretning til udvikling og vækst. Sammen finder vi nye muligheder og former fremtiden for din virksomhed. Vores ydelser er baseret på og skræddersyet til netop de behov, du og din forretning har.

Governance Formue Mål og værdier Videreførelse Håndtering af ejerskab Forretning og Vækst Digital Transformation Rentabilitet Risiko og Lovgivning Talent Ejerskab Kapital Håndtering af virksomheden

Kontakt os

Lars Baungaard

Lars Baungaard

Direktør og COO, PwC Denmark

Karina Hejlesen Jensen

Karina Hejlesen Jensen

Partner, Tax, PwC Denmark

Tlf: 2465 5434

Følg PwC