Family Business

I Family Business services hjælper vi familier og deres virksomheder med at opnå deres langsigtede mål

Som en familieejet virksomhed står I over for en række unikke udfordringer. Men I har også unikke styrker. Hvor andre virksomheder kan måle succes i kvartaler, måler I succes over generationer. Hvor andre måske fokuserer entydigt på værdi, fokuserer I også på værdier – herunder at bevare virksomheden til næste generation og måske sætte jeres mærke på verden.

På den anden side kan familiedynamik og ikke-erhvervsmæssige overvejelser afspore selv den mest rentable virksomhed. Især når den katalyseres af begivenheder som generationsskifte eller en ekstern økonomisk krise.

I PwC ved vi, at de mest succesrige familievirksomheder er dem, hvor der er en god balance mellem professionel ledelse, ansvarligt ejerskab og en sund familiedynamik. Vi har stor forståelse for familievirksomhedens unikke dynamik, og vi har værktøjer, erfaring og specialister, som kan hjælpe jer med at optimere de positive kræfter i familievirksomheden, mens I forudser og minimerer konflikter og ubalancer.

Uanset familievirksomhedens størrelse, industri eller marked, er vores specialister klar til at hjælpe jer. Fra strategi og governance til generationsskifte og privat formue kan vi hjælpe jer med at lede og udvikle familievirksomheden og skabe varig værdi.

Hvis du vil læse mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med at realisere familiens strategiske agenda, udnytte familiens grundlæggende værdier og styrke fundamentet for den næste generation, så læs mere her:

loading-player

Playback of this video is not currently available

Se filmen og få indsigt i, hvordan PwC verden over hjælper familier og deres virksomheder med at opnå deres langsigtede mål.

CXO Magasinet #17 - Familievirksomheder i globalt førerfelt

I denne udgave af CXO Magasinet får du et dybt indblik i de familieejede virksomheder med bl.a. målinger og konklusioner fra PwC Family Business Survey 2018 samt ikke mindst interview med nogle af de førende familieejede virksomheder i Danmark.

Læs eller download hele CXO Magasinet her

PwC Family Business Survey 2018

PwC Family Business Survey 2018 viser, at de danske familieejede virksomheder er dygtige til at skabe vækst. Dyk ned i resultaterne fra undersøgelsen, og læs mere om, hvilke forhold der bidrager til de danske familievirksomheders succes, hvilken forandring familieejerskabet er under, og hvilke udfordringer familievirksomhederne ser.

Læs mere 

Slush – verdens førende start-up event

Slush er en non-profit organisation, der matcher entreprenører og teknologiske talenter med top-tier internationale investorer, multinationale selskaber, familievirksomheder, velhavende personer, som ønsker at investere, topledere og medier. PwC har samarbejdet med Slush siden 2010, og i 2015 blev PwC Slush’ første globale partner.

Sammen med Slush spiller PwC en aktiv rolle i udviklingen af start-up-økosystemer rundt om i verden, og vi støtter entreprenører i deres arbejde med at få konkrete idéer i luften og opbygge bæredygtige virksomheder.

Læs om PwC@Slush

loading-player

Playback of this video is not currently available

loading-player

Playback of this video is not currently available

Årets Ejerleder 2018

Årets Ejerleder er en årlig kåring, hvor vi kårer de dygtigste ejerledere i Danmark. For at finde finalisterne til regionskåringerne, analyserer PwC flere end 8.000 ejerledede virksomheder ud fra offentliggjorte regnskabsinformationer. Blandt disse gennemføres der personlige interviews med ejerledere fra flere end 150 virksomheder.

Se vinderen af Årets Ejerleder

 

loading-player

Playback of this video is not currently available

Børsen Executive Club

I denne webcast møder du den adm. direktør i Flying Tiger Copenhagen, Mette Maix, som giver dig indblik i virksomhedens fokus på at realisere deres vækst på det globale marked. Du hører også direktøren fortælle om, deres øgede fokus på at få bundlinjen til at følge med, mere profitabilitet i forretningen og vækst via partnerskaber. 

Læs mere

 

{{filterContent.facetedTitle}}

Kontakt os

Lars Baungaard

Direktør og markedsleder, PwC Denmark

Tlf: 3945 3308

Karina Hejlesen Jensen

Partner, Tax, PwC Denmark

Tlf: 3945 3276

Følg PwC