Et samfundsmæssigt engagement med mennesket i fokus

Hos PwC er mennesket og talentet i fokus, og vi føler en forpligtelse over for børn og unge. Med den rette støtte og udvikling tror vi nemlig på, at alle kan realisere deres potentiale, og alle fortjener gode rammer omkring sig. Desuden engagerer vi os i at fremme diversitet i erhvervslivet, da dette er en vigtig udfordring for vores egen branche og i samfundet som helhed.

 

I PwC er vi bevidste om, at vi som virksomhed, arbejdsplads og samfundsaktør spiller en vigtig rolle. Ikke alene i forhold til vores rolle som revisor og rådgiver i relation til mange, væsentlige beslutninger i erhvervslivet, men også i forhold til vigtige, globale problemstillinger og udfordringer, som vi kun kan løse i fællesskab som samfund. Vi føler især en forpligtelse over for børn og unge, der er vigtige individer vi skal værne om, og i sidste ende bygge vores fremtid på. Desuden er diversitet i erhvervslivet en anden vigtig, samfundsmæssig udfordring, som vi engagerer os i at fremme.

 

PwC støtter børn og unge

PwC har gennem en lang årrække støttet flere projekter, der har sat børn og unge på dagsordenen. Mary Fonden identificerer, udvikler og gennemfører projekter på skoler, SFO'er, krisecentre og andre steder i livet, hvor mennesker risikerer at stå alene, og gennem vores støtte er vi med til at bekæmpe mobning og ensomhed. PwC’s støtte til Løkkefonden bidrager til DrengeAkademiet, hvor unge drenge på kanten får hjælp til at løfte deres faglige niveau og udvikle sig personligt, så de kan få mere selvtillid og blive en større del af et fællesskab.

 

Intet barn må sulte

PwC støttede Danmarks Indsamling 2017, der i år satte fokus på sultne børn. Sult ligger nr. 2 på FN’s liste over verdens globale udfordringer. PwC ønsker med sin donation og indsamling blandt medarbejdere og relationer til Danmarks Indsamling 2017, der samlet nåede op på 90.061.627 kr., at give sit bidrag til en vigtig, global problemstilling, som vi som samfund kun kan løse i fællesskab. Danmarks Indsamling 2017 samlede ind til 12 konkrete projekter, der arbejder for at afhjælpe nogle af de fatale følger, sult har for et barn, dets familie og hele samfundet. Tusind tak til alle dem, der har bidraget.

Du kan læse mere om Danmarks Indsamling 2017 og de 12 projekter her.

loading-player

Playback of this video is not currently available

Se TV-indslaget fra Danmarks Indsamling 2017's indsamlingsshow med Mogens Nørgaard Mogensen, Senior Partner og adm. direktør i PwC

 

Vi engagerer os i at fremme diversitet

Desuden er en anden vigtig agenda for PwC, at fremme diversitet i erhvervslivet, både som virksomhed, men også på et samfundsmæssigt plan. Derfor er PwC, sammen med bl.a. Mærsk, McKinsey & Company, Tryg og Coloplast, medstiftende partner af det nystartede initiativ, Danish Diversity Council, som har til formål at finde fælles diversitetsløsninger i dansk erhvervsliv. Der er blandt andet etableret en CEO Committee, som Senior Partner og adm. direktør i PwC, Mogens Nørgaard Mogensen, er en del af. I komiteen arbejdes der for, at man på øverste niveau af organisationerne finder de bedste strategier samt direkte synliggør de mest talentfulde kvinder i virksomhederne over for ledelsen.

Læs mere om PwC's engagement i Danish Diversity Council

"I PwC vil vi gerne støtte op om udviklingen for at få flere kvindelige ledere, da det ikke blot er en udfordring i vores egen branche, men i samfundet som helhed. Ved at udveksle synspunkter, erfaringer og viden med andre tror vi på, vi kan være med til at finde nye løsninger."

Mogens Nørgaard Mogensen, Senior Partner og adm. direktør i PwC

Kontakt os

Pernille Stokholm Bøg
Marketing- og kommunikationschef
Tlf: 3945 3579
E-mail

Susanne Funder
Partner
Tlf: 3945 9155
E-mail

Følg PwC