Skip to content Skip to footer
Search

Loading Results

Samfundsansvar i PwC

Hos PwC tager vi ansvar og brænder for at gøre en positiv forskel - for vores kunder, for hinanden og for samfundet. Vi ser det som en naturlig del af vores forretning at være med til at løse nogle af de store udfordringer, verden står overfor. Vores vision for arbejdet med samfundsansvar er, at “PwC skal være en samfundsansvarlig virksomhed, som gør en positiv forskel for mennesker og miljø. Vi forpligter os til aktivt at anvende vores rolle som videnhus til at påvirke mindset hos os selv og vores omverden og dermed bidrage til en mere bæredygtig fremtid for vores medarbejdere, samarbejdspartnere, kunder og nærmiljø.”

Vi har særligt fokus på ‘Mennesker’, ‘Miljø’ og ‘Mindset’. Disse tre fokusområder danner - sammen med et fokus på governance - rammen for vores arbejde med samfundsansvar og understøtter vores purpose om at skabe tillid i samfundet og løse væsentlige problemstillinger samt vores overordnede strategi Tillid25.

Aktuelt

PwC indgår i nyt partnerskab med Børsen Bæredygtighed. Målet med partnerskabet er bl.a. - gennem videndeling, inspiration, konferencer mv. - at tage ansvar for at bidrage til den bæredygtige omstilling og flytte erhvervslivet i den rigtige retning. Vi vil bl.a. som en del af partnerskabet understøtte digitale workshops og masterclases, give adgang til og dele viden om bæredygtig omstilling, involvere vores eksperter, som sammen med andre førende personer i et Advisory Board bl.a. er med til at shortliste en række virksomheder, som kan inspirere andre i arbejdet med bæredygtighed, som der laves cases på.

PwC støtter endnu en gang Danmarks Indsamling, der i år sætter fokus på coronakrisens børn, og at vi sammen giver dem en ny start. Med vores engagement ønsker vi at støtte børn og unge. I PwC tror vi på, at væsentlige problemstillinger bedst løses i fællesskab, og vi er glade for at kunne bidrage til Danmarks Indsamling.

“Det har været lærerigt, og samtidig har det været sjovt, hvilket er en af de bedste former for undervisning. Og jeg er sikker på, at jeg vil kunne bruge min nye viden i fremtiden.”

Sådan sagde en elev, som var blandt de 200 elever fra elleve 8. klasser på Kornmarkskolen, Vestskolen og Frederiksborg Byskole i Hillerød, der i løbet af efteråret genneførte undervisningsforløbet ‘Ung privatøkonomi’. Et forløb hvor PwC i samarbejde med Skoleglæde.nu hjælper børn og unge godt på vej med økonomi og personligt lederskab. Vores evaluering af forløbet viser, at eleverne oplever, at de rykker sig rent fagligt.

Mennesker

Mennesker er kernen i vores forretning, og vores ambition er at arbejde målrettet på at give vores medarbejdere et godt arbejdsliv med særligt fokus på fleksibilitet, wellbeing, upskilling og diversitet. Det betyder, at vi er en inkluderende arbejdsplads, der sikrer, at vores medarbejdere trives og udvikler sig, og at de kan opnå den balance, de ønsker mellem arbejdsliv og privatliv. Vores medarbejdere skal - når de forlader PwC - tage herfra både personligt og fagligt stærkere, end da de startede deres ansættelsesforhold.

Læs mere om, hvad vi gør

Miljø

Miljøudfordringerne, herunder klimaudfordringerne, er tydelige for alle, og medarbejdere, kunder og andre interessenter forventer, at virksomheder bidrager til, at vi når målene i Parisaftalen, der er sat for at vende udviklingen. Vores ambition for dette område er at være net zero senest i 2030 og herunder engagere og motivere vores medarbejdere og leverandører til at agere mere bæredygtigt.

Læs mere om, hvad vi gør

Mindset

Vi lever af vores viden, og i PwC ønsker vi at tage ansvar for, at vi udnytter vores rolle som videnhus til at skubbe vores omverden i den rigtige retning inden for arbejdet med samfundsansvar. Vores ambition inden for Mindset er, at vi skal være brancheførende inden for at generere viden, som kan gøre os og vores omverden klogere og bidrage til at påvirke vores interessenters mindset i forhold til at skabe en mere bæredygtig fremtid - herunder de kunder, som vi rådgiver i kraft af vores services inden for Sustainability.

Læs mere om, hvad vi gør

Governance

I PwC har vi også fokus på at drive en ansvarlig forretning, og vores ambition for vores arbejde med governance er, at PwC, som den førende revisions-, skatte- og rådgivningsvirksomhed i branchen, skal være brancheførende på ESG-rapportering, hvilket indebærer øget transparens i forhold til governance, som kan være med til at understøtte PwC’s overordnede formål om at styrke tilliden i samfundet.

Vi har for regnskabsåret 2020/21 fået eksternt review på vores klimarapportering.

Få inspiration til din egen rapportering

Kontakt os

Pernille Stokholm Bøg

Pernille Stokholm Bøg

Partner, Marketing, Communications & Corporate Sustainability, PwC Denmark

Tlf: 3945 3579

Anne Cecilie Lasa-González

Anne Cecilie Lasa-González

Corporate Sustainability Manager, PwC Denmark

Tlf: 4263 4400

Følg PwC