Fit for Growth

Skab grobund for vækst ved at reducere omkostninger og investere i værdiskabende kapabiliteter

Start din vækstrejse her

Fit for Growth-tilgangen reducerer omkostninger, forstærker nøglekompetencer og skaber værdi via investering i værdiskabende kapabiliteter. Vi guider dig gennem en strategisk transformation for at sikre bæredygtig vækst. Ved at fokusere på udviklingen af unikke færdigheder, hjælper vi med at fremtidssikre og øge skalerbarheden af din virksomhed.

Playback of this video is not currently available

3:39

Fit for growth

I en tid præget af konstante forandringer og skiftende markedsdynamikker står virksomheder over for betydelige udfordringer. Netop her kan Fit for Growth-tilgangen spille en væsentlig rolle, da den sætter fokus på behovet for tilpasning og optimering.

Vores rådgivere hjælper jer med at sætte fokus på at skabe værdi ved at effektivisere omkostninger, styrke nøglekompetencer og ruste jeres virksomhed til fremtiden. Du får hjælp til at navigere jeres virksomhed gennem de komplekse transformationsprocesser, så I ikke blot sikrer virksomhedens overlevelse, men også positionerer jeres forretning til at trives i en dynamisk og konkurrencepræget verden.

Vores tilgang er centreret omkring strategisk investering i værdiskabende kapabiliteter, der ikke kun løser aktuelle udfordringer, men også skaber en bæredygtig vej fremad. Med Fit for Growth skaber vi sammen med vores kunder en agil, tilpasnings- og konkurrencedygtig virksomhed, der er rustet til at imødegå fremtidens udfordringer.

Globalt netværk
Med lokal forankring, forståelse og ekspertise

Tværgående viden og erfaring
Dybdegående kendskab til alle brancher og sektorer

Tværgående kompetencer
Opnå effektive resultater og vedvarende konkurrenceevne

Ved at kombinere en prioriteret omkostningsoptimering og strategisk investering i værdiskabende kapabiliteter, tilbyder vi en holistisk tilgang til varig vækst. 

Fit for Growth er ikke blot en strategi; det er en tilgang, der transformerer din virksomhed. Den sikrer øjeblikkelig succes gennem omkostningsbesparelser og garanterer langsigtede fordele ved at investere i unikke kapabiliteter.

 

Sådan kan vi hjælpe

Omkostningsanalyse og -optimering
Analysér og prioritér områder for omkostningsbesparelser, og implementér strategier for at optimere ressourceforbruget.

Strategisk forretningsudvikling
Udform og implementér strategier, der kombinerer omkostningseffektivitet og værdiskabende kapabiliteter for at sikre holistisk vækst.

Investér i værdiskabende kapabiliteter
Evaluér virksomhedens eksisterende kapabiliteter og identificér områder, hvor der kan investeres for at skabe øget konkurrenceevne.

Forandringsledelse
Skab en kultur, der omfavner forandringer, og led virksomheden gennem omstillingsprocessen for at sikre en bæredygtig Fit for Growth-tilgang og fastholdelse.

Hvorfor vælge PwC?

Helhedsorienteret tilgang

PwC's holistiske Fit for Growth-tilgang kombinerer omkostningsoptimering og strategisk differentiering. Tilgangen tilpasses virksomheders specifikke behov, styrker konkurrenceevnen, sikrer bæredygtig vækst og differentierer sig ved at fokusere på agilitet og tilpasse sig virksomheders unikke kontekst.

Bred erfaring og dyb ekspertise

Vores personlige og faglige kompetencer er det, der gør os unikke. Vi har derfor konstant fokus på at udvikle vores færdigheder. Med mere end 2.800 medarbejdere i Danmark og over 350.000 i vores globale netværk, er vi altid i stand til at bringe de stærkeste kapabiliteter inden for specifikke fagområder og brancher i spil, for at give support og rådgivning af højeste kvalitet.

Effektive resultater

Vores tilgang er forankret i global best practice, understøttet af erfarne rådgivere med dokumenteret succes inden for Fit for Growth. Vi hjælper med at opnå effektive, varige resultater og med vores ekspertise sikrer vi en skræddersyet tilgang til din virksomheds succes.

"PwC’s arbejde har gjort det muligt for os at optimere vores forsyningskæde betydeligt gennem optimerede flows og globale planlægningsprocesser, Lean Shop Floor-eksekvering på værkstedsgulvet og brug af robotteknologi. Dette har ført til betydelige forbedringer af vores leveringsservice samt reduceret omkostninger og kapital i hele værdikæden – og skabt en ny vinderkultur.”

Pernille FagerbergHead of Supply Chain, Danfoss

Kontakt os

Søren Blok Jensen

Partner, Consulting, PwC Denmark

8932 5651

E-mail

Nis Kampp

Partner, Consulting, PwC Denmark

+45 2210 0822

E-mail

Følg PwC