Finansiel sektor

Din sparringspartner uanset din finansvirksomheds størrelse og udfordringer.

PwC’s Financial Services samarbejder med dig for at løse netop din finansvirksomheds udfordringer, så du får det optimale ud af dine muligheder. Vi tilbyder dig en 360˚’s ydelsespalet med eksperter inden for den finansielle sektor med fokus på Assurance, Actuarial Services, Tax, Consulting, Technology, Financial Systems, Risk & Compliance samt Real Estate. Sammen med dig skræddersyer vi løsninger og sammensætter teams på tværs af vores specialistområder, tilpasset behovet i netop din virksomhed.

Klik videre på denne side, og find:

  • Viden om PwC’s ydelser til den finansielle sektor, og hvad vi kan hjælpe dig med
  • Kontaktpersoner hos PwC’s Financial Services, som står klar til at tage en dialog med dig
  • Viden og inspiration til dig, som arbejder i den finansielle sektor.

Vi håber, du finder den inspiration, du har brug for, og du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende dialog om dine behov.

Nyheder og udgivelser

Oplev PwC’s Financial Services

Perspektiver

Digitale transformationer hos Nordea

Digitale transformationer hos Nordea

Den digitale transformation stiller krav til, at virksomheder i dag har ansat de rette medarbejdere med de rette kompetencer. I Nordea har man bl.a. besluttet at gennemføre gennemgribende forandringer af koncernens digitale infrastruktur. Forandringer, som både er omfattende, dyre og nødvendige – og som kræver de helt rette kompetencer hos medarbejderne. Mikael Skov Mikkelsen, Nordea Group Portfolio Management Office, er blevet ansat til overordnet at orkestrere eksekveringen af de mange nye digitale initiativer.

Kontakt os

Klaus Berentsen
Partner og head of financial services
Tlf: 3945 9333
E-mail

Følg PwC