Finansiel sektor

Din sparringspartner uanset din finansvirksomheds størrelse og udfordringer.

PwC’s Financial Services samarbejder med dig for at løse netop din finansvirksomheds udfordringer, så du får det optimale ud af dine muligheder. Vi tilbyder dig en 360˚’s ydelsespalet med eksperter inden for den finansielle sektor med fokus på Assurance, Actuarial Services, Tax, Consulting, Technology, Financial Systems, Risk & Compliance samt Real Estate. Sammen med dig skræddersyer vi løsninger og sammensætter teams på tværs af vores specialistområder, tilpasset behovet i netop din virksomhed.

Klik videre på denne side, og find:

  • Viden om PwC’s ydelser til den finansielle sektor, og hvad vi kan hjælpe dig med
  • Kontaktpersoner hos PwC’s Financial Services, som står klar til at tage en dialog med dig
  • Viden og inspiration til dig, som arbejder i den finansielle sektor.

Vi håber, du finder den inspiration, du har brug for, og du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende dialog om dine behov.

Nyheder og udgivelser

Oplev PwC’s Financial Services

Den digitale kunde i en finansiel verden

Den digitale kunde i en finansiel verden

At sikre kundetilfredshed stiller krav til de finansielle virksomheders brug af digitale muligheder samtidig med, at man sikrer en nærværende kundeoplevelse. Få tre anbefalinger til at sikre den gode kundeoplevelse af PwC's ekspert inden for Financial Services Technology & Fintech, Robert Bo Jensen, og hør hvordan Jon Johnsen, koncerndirektør og Group COO i PFA Pension, og Lars W. Sandberg, Direktør i Jyske Bank/BRF Kredit imødeser den digitale kunde.

Perspektiver

Finanskonferencen: Tillid i en digital verden

Finanskonferencen: Tillid i en digital verden

Fundamentet for den finansielle sektor herhjemme og i udlandet er ’tillid’. Samtidig transformeres sektoren i disse år som en konsekvens af massive investeringer i nye digitale løsninger, der medfører ændringer i forhold til fx kundebetjening, kunderettede produkter, organisering og samarbejder mellem virksomheder. For at den digitale transformation kan lykkes, må fundamentet fortsat være tillid. Og netop dette var temaet på PwC’s Finanskonference, der blev afholdt i maj 2018.

Basisbank: Om strategien, digitalisering og mødet med kunderne

Basisbank: Om strategien, digitalisering og mødet med kunderne

Kontakten i direkte kunderelationer er forhold, som den finansielle sektor værner om. Mange pengeinstitutter udfordres af ændret kundeadfærd, hvor nye digitale selvbetjeningstilbud erstatter den løbende kundekontakt og dermed svækker den personlige kunderelation. Kan en bank bygge tillidsfulde kunderelationer uden personlige møder, og kan man fastholde kunder, når man ikke ses? FS Perspektiver har mødt CEO Tom Rattleff og CFO Claus Dyhr fra Basisbank til en samtale om at udvikle forretning og skabe tillid i digitale kunderelationer.

Solvens II harmonerer godt med værdierne i Vestjylland

Solvens II harmonerer godt med værdierne i Vestjylland

Regulering opleves som en af tidens største udfordringer for virksomheder i den finansielle sektor. Det kommer altid ubelejligt, omtales som byrdefuldt, får skyld for at slå mindre finansielle virksomheder ihjel og fremme konsolidering inden for de enkelte brancher. Men kan det nye Solvens II regelsæt slet ikke være værdiskabende? Rammes små spillere virkelig hårdest? Og er det egentlig ikke virksomhedens kompleksitet snarere end størrelse, der er afgørende for implementeringens omfang?

Kontakt os

Klaus Berentsen

Partner, Head of PwC Financial Services, PwC Denmark

Tlf: 3945 9333

Følg PwC