Deals - gør brug af en professionel rådgiver

Overvejer I virksomhedsoverdragelse (M&A)? Få en professionel rådgiver.

Deals rådgiver om virksomhedsopkøb og ­frasalg, kapitalstruktur og restruktureringer samt muligheder for finansiering og kapitalfremskaffelse. Vores løsninger omfatter:

Vores styrker ligger i:

  • Et stort og vidtfavnende netværk, der sikrer forståelse for og kontaktflade med såvel små som store erhvervsvirksomheder i alle de lande, hvori PwC opererer
  • Et meget betydeligt antal af transaktioner, hvilket sikrer, at vores rådgivning er baseret på solid erfaring og opdateret kendskab til de relevante markeder
  • Vores forankring i PwC's globale netværk, som kan tilbyde vores kunder en bred palette af ydelser indenfor finansiel, økonomisk og skattemæssig rådgivning.

PwC har en førende markedsposition i Europa

Vores kunder omfatter blandt andet private og offentlige virksomheder og organisationer samt danske og internationale venture capital selskaber og private equity fonde.

Seneste nyheder og udgivelser

IFRS 16 og værdiansættelse af virksomheder

Implementeringen af IFRS 16, som træder i kraft for regnskabsår, der begynder den 1. januar 2019 eller senere, betyder, at der ikke længere skal skelnes mellem operationelle og finansielle leasingaftaler (hvor operationel leasing er det, man ofte vil betegne som en almindelig lejeaftale). Hidtil har man kun indregnet finansielle leasingaftaler i balancen, og de nye bestemmelser får derfor særlig stor betydning for selskaber med mange operationelle leasingaftaler, da både operationelle og finansielle leasingaftaler fremover skal indregnes i balancen.

Markedet for europæiske børsnoteringer i Q1 2019 er tilbageholdende

Både målt på provenue og på antallet af børsnoteringer i Q1 2019 i Europa, skal vi flere år tilbage for at finde tilsvarende lave tal. London Stock Exchange trækker markedet op, og indtager pladsen som den mest aktive børs i Europa i kvartalet målt på provenue (euro 557 m), imens Borsa Italiana er topscorer målt på antallet af børsnoteringer (6 stk.). Der har ikke været nogle noteringer i København i kvartalet. Det viser PwC’s analyse af markedet for børsnoteringer for 1. kvartal 2019.

Kontakt os

Jan Hetland Møller

Partner, statsaut. revisor, PwC Denmark

Tlf: 4075 6991

Michael Eriksen

Partner, Head of Advisory, PwC Denmark

Tlf: 5138 4871

Anders C. Madsen

Partner, PwC Denmark

Tlf: 2141 6012

Allan Solok

Partner, statsaut. revisor, PwC Denmark

Tlf: 3945 9229

Følg PwC