Deals - Skab succesfulde virksomhedshandler

Deals råder over mere end 100 eksperter indenfor virksomhedsopkøb og ­frasalg, herunder due diligence, værdiansættelse, finansiel modellering og integration (PMI). Endvidere assisterer vi indenfor rekonstruktioner, likviditetsstyring og kapitalfremskaffelse.

Deals rådgiver om virksomhedsopkøb og ­frasalg, kapitalstruktur og restruktureringer samt muligheder for finansiering og kapitalfremskaffelse. 

Vores styrker ligger i:

Et stort og vidtfavnende netværk, der sikrer forståelse for og kontaktflade med såvel små som store erhvervsvirksomheder i alle de lande, hvori PwC opererer.

Et meget betydeligt antal af transaktioner, hvilket sikrer, at vores rådgivning er baseret på solid erfaring og opdateret kendskab til de relevante markeder.

Vores forankring i PwC's globale netværk, som kan tilbyde vores kunder en bred palette af ydelser indenfor finansiel, økonomisk og skattemæssig rådgivning.

PwC har en førende markedsposition i Europa

Vores kunder omfatter blandt andet private og offentlige virksomheder og organisationer samt danske og internationale venture capital selskaber og private equity fonde.

Playback of this video is not currently available

1:04

Deal Analytics

Det at drive en virksomhed kræver ofte, at der tages store beslutninger. Ved at basere beslutninger på datadrevet indsigt og erfaring kan vores kunder vælge den rigtige retning. Deal Analytics hjælper dig med at omdanne forretningsdata til meningsfuld information.

Kombinationen af vores erfaring og din forretningsindsigt og data hjælper dig med at løse de udfordringer og muligheder, som du står overfor på den bedste måde og gennem den størst mulige tillid.

Læs mere om Deal Analytics

{{filterContent.facetedTitle}}

{{contentList.dataService.numberHits}} {{contentList.dataService.numberHits == 1 ? 'result' : 'Resultater'}}
{{contentList.loadingText}}

Kontakt os

Jan Hetland Møller

Jan Hetland Møller

Partner, statsaut. revisor, PwC Denmark

Tlf: 4075 6991

Følg PwC