Skip to content Skip to footer
Search

Loading Results

Deals - gør brug af en professionel rådgiver

Deals rådgiver om virksomhedsopkøb og ­frasalg, kapitalstruktur og restruktureringer samt muligheder for finansiering og kapitalfremskaffelse. 

Vores styrker ligger i:

  • Et stort og vidtfavnende netværk, der sikrer forståelse for og kontaktflade med såvel små som store erhvervsvirksomheder i alle de lande, hvori PwC opererer
  • Et meget betydeligt antal af transaktioner, hvilket sikrer, at vores rådgivning er baseret på solid erfaring og opdateret kendskab til de relevante markeder
  • Vores forankring i PwC's globale netværk, som kan tilbyde vores kunder en bred palette af ydelser indenfor finansiel, økonomisk og skattemæssig rådgivning.

PwC har en førende markedsposition i Europa

Vores kunder omfatter blandt andet private og offentlige virksomheder og organisationer samt danske og internationale venture capital selskaber og private equity fonde.

Deal Analytics

Det at drive en virksomhed kræver ofte, at der tages store beslutninger. Ved at basere beslutninger på datadrevet indsigt og erfaring kan vores kunder vælge den rigtige retning. Deal Analytics hjælper dig med at omdanne forretningsdata til meningsfuld information.

Kombinationen af vores erfaring og din forretningsindsigt og data hjælper dig med at løse de udfordringer og muligheder, som du står overfor på den bedste måde og gennem den størst mulige tillid.

Læs mere om Deal Analytics

{{filterContent.facetedTitle}}

Kontakt os

Jan Hetland Møller

Partner, statsaut. revisor, PwC Denmark

Tlf: 4075 6991

Michael Eriksen

Direktør og leder af rådgivningsforretningen, PwC Denmark

Tlf: 5138 4871

Anders C. Madsen

Partner, PwC Denmark

Tlf: 3945 3649

Allan Solok

Partner, statsaut. revisor, PwC Denmark

Tlf: 3945 9229

Følg PwC