Afgift på energi, varer mv. og told

De fleste virksomheder i Danmark oplever, at de danske afgifter i større eller mindre omfang er komplicerede og byrdefulde. Forkert afregning af afgifter kan i værste tilfælde få væsentlig betydning for virksomhedernes likviditet. Læs med her, hvis du vil vide mere om afgifterne og hvad PwC kan assistere med.

Stort set alle virksomheder i Danmark betaler afgifter - både af energi og af punktafgiftspligtige varer. I mange tilfælde er det muligt for virksomheder at få godtgjort afgiften helt eller delvist af energiforbruget. Ligesom det er muligt at få godtgjort punktafgifter af afgiftspligtige varer, der eksporteres ud af Danmark. Samtidig skal virksomhederne huske, at der skal betales afgift af visse produkter ved import eller produktion.

Kurser inden for skat, moms, told og afgifter

Lad PwC’s eksperter hjælpe dig med din faglige udvikling og opdatering inden for skat, moms og afgifter. På PwC’s Academys kurser får du værktøjer til dit arbejde med skat i virksomheden og styr på moms- og afgiftsregler.

Kurserne giver dig også mulighed for at netværke og udveksle erfaringer med andre, der arbejder inden for samme faglige område som dig.

Læs mere

{{filterContent.facetedTitle}}

{{contentList.dataService.numberHits}} {{contentList.dataService.numberHits == 1 ? 'result' : 'Resultater'}}
{{contentList.loadingText}}

Kontakt os

Joan Faurskov Cordtz

Partner, leder af afgifter og told, PwC Denmark

Tlf: 5135 7562

Michael Troelsgaard

Director, indirekte skatter, PwC Denmark

Tlf: 8932 5516

Christian Bering Morsø Windberg

Manager, indirekte skatter, PwC Denmark

Tlf: 3945 9577

Maria Füchsel

Senior Manager, indirekte skatter, PwC Denmark

Tlf: 3945 3149

Charlott Boldrup

Senior Manager, indirekte skatter, PwC Denmark

Tlf: 3945 9710

Følg PwC