Offentlige institutioner

Hos PwC gør vi, hvad vi kan for, at det er nemt og enkelt for offentlige organisationer at samarbejde med os. Derfor er vi i dag repræsenteret på en lang række vigtige SKI-rammeaftaler inden for; management konsulentydelser, it-rådgivning, it-sikkerhed, revision og skattemæssig rådgivning. Rammeaftalerne gør det endnu mere enkelt og effektivt for offentlige kunder at samarbejde med PwC.

Udnyt de digitale muligheder, og styrk tilliden til databehandling i det offentlige

Dette var temaet på PwC's konference for den offentlige sektor. Hør bl.a PwC's partner og ekspert i den offentlige sektor, Christian Klibo og adm. direktør i Dansk Erhverv, Brian Mikkelsen give deres syn herpå.

loading-player

Playback of this video is not currently available

Seneste nyheder og udgivelser

Sikker og robust datadeling  på tværs af myndigheder er fundamentet for god borgerservice

Sikker og robust datadeling på tværs af myndigheder er fundamentet for god borgerservice

Den offentlige sektor i Danmark er præget af en høj modenhed i forhold til at dele og anvende data på tværs af myndigheder sammenlignet med andre lande. Nogle domæner, som sundhed, arbejdsmarked og geodata, har gennem mange år etableret og arbejdet med fælles standarder, domænearkitekturer og fysiske infrastrukturkomponenter. Det har medvirket til at gøre det lettere at samarbejde og løse myndighedsopgaver på tværs af aktører inden for hvert domæne.

Kontakt os

Christian Klibo

Partner, Advisory

Tlf: 4041 9520

Følg PwC