Offentlige institutioner

Hos PwC gør vi, hvad vi kan for, at det er nemt og enkelt for offentlige organisationer at samarbejde med os. Derfor er vi i dag repræsenteret på en lang række vigtige SKI-rammeaftaler inden for; management konsulentydelser, it-rådgivning, it-sikkerhed, revision og skattemæssig rådgivning. Rammeaftalerne gør det endnu mere enkelt og effektivt for offentlige kunder at samarbejde med PwC.

PwC erfarer at kommunerne har penge til gode

Kommuner har også mulighed for at få godtgjort energiafgifter. PwC begyndte i 2011 en dialog med SKAT om, hvordan kommunerne skal opgøre deres momsfradragsprocent og godtgørelse af energiafgifter. Vi har på vegne af en række kommuner anmodet SKAT om at få godtgjort energiafgifter for samlet set et større millionbeløb - dette til glæde og gavn for kommunerne og ikke mindst borgerne i kommunerne. Reglerne på området er komplekse. Og endnu mere for kommunerne, da kommunernes mange forskellige aktiviteter skal behandles forskelligt.

Succesen fortsætter, og vi er stadig i dialog med en række kommuner.

Læs mere

Seneste nyheder og udgivelser

Sikker og robust datadeling  på tværs af myndigheder er fundamentet for god borgerservice

Sikker og robust datadeling på tværs af myndigheder er fundamentet for god borgerservice

Den offentlige sektor i Danmark er præget af en høj modenhed i forhold til at dele og anvende data på tværs af myndigheder sammenlignet med andre lande. Nogle domæner, som sundhed, arbejdsmarked og geodata, har gennem mange år etableret og arbejdet med fælles standarder, domænearkitekturer og fysiske infrastrukturkomponenter. Det har medvirket til at gøre det lettere at samarbejde og løse myndighedsopgaver på tværs af aktører inden for hvert domæne.

Start adding items to your reading lists:
or
Save this item to:
This item has been saved to your reading list.

Kontakt os

Christian Klibo
Partner, Advisory
Tlf: 4041 9520
E-mail

Følg PwC