Offentlige institutioner

Hos PwC gør vi, hvad vi kan for, at det er nemt og enkelt for offentlige organisationer at samarbejde med os. Derfor er vi i dag repræsenteret på en lang række vigtige SKI-rammeaftaler inden for; management konsulentydelser, it-rådgivning, it-sikkerhed, revision og skattemæssig rådgivning. Rammeaftalerne gør det endnu mere enkelt og effektivt for offentlige kunder at samarbejde med PwC.

PwC erfarer at kommunerne har penge til gode

Kommuner har også mulighed for at få godtgjort energiafgifter. PwC begyndte i 2011 en dialog med SKAT om, hvordan kommunerne skal opgøre deres momsfradragsprocent og godtgørelse af energiafgifter. Vi har på vegne af en række kommuner anmodet SKAT om at få godtgjort energiafgifter for samlet set et større millionbeløb - dette til glæde og gavn for kommunerne og ikke mindst borgerne i kommunerne. Reglerne på området er komplekse. Og endnu mere for kommunerne, da kommunernes mange forskellige aktiviteter skal behandles forskelligt.

Succesen fortsætter, og vi er stadig i dialog med en række kommuner.

Læs mere

Seneste nyheder og udgivelser

Tillidsbarometeret

Tillidsbarometeret

Med Tillidsbarometeret ønsker vi i PwC at sætte fokus på tillid som et aktiv, der er med til at skabe sammenhængskraft og øget værdi i samfundet. Vi stiller flere gange årligt resultater fra Tillidsbarometeret til rådighed, og i målingen for 1. halvår 2018 har vi valgt at fokusere dybere på danskernes tillid til hinanden samt på den digitale tillid.

Start adding items to your reading lists:
or
Save this item to:
This item has been saved to your reading list.

Kontakt os

Christian Klibo
Partner, Advisory
Tlf: 4041 9520
E-mail

Følg PwC