PwC's Academy

PwC's Academy udbyder en lang række kompetenceudviklende kurser inden for regnskab, moms, controlling, HR-jura m.m. Se det fulde kursusprogram og find det kursus, der matcher dine behov.

PwC's kursusudbud

Er du klar til nye faglige udfordringer? PwC’s Academy tilbyder en markedsledende kompetenceudviklingsplatform inden for regnskab, økonomi- og risikostyring, skat og moms. 

Se alle kurser

Skræddersyede kurser

Hos PwC’s Academy tilbyder vi dig og din virksomhed at skræddersy et uddannelsesforløb, hvor vi tilpasser cases og fagligt niveau til de fokusområder, som din virksomhed står overfor. Vi sætter jeres udfordringer og behov øverst på agendaen, og vores undervisning er altid baseret på dialog og cases med en praktisk vinkel fra jeres hverdag.

Læs mere

E-learning

E-learnings fra PwC's Academy er en åben og fleksibel mulighed for dig, der gerne vil holdes fagligt opdateret uafhængigt af tid og sted. Med vores e-learnings får du kompetenceudvikling og efteruddannelse, når det passer dig.

E-learning om cybersikkerhed

E-learning om EU's persondataforordning

Kursuskatalog Efterår 2019

PwC’s Academy tilbyder dig en markedsledende kompetenceudviklingsplatform, hvor det er PwC's eksperter, der tilrettelægger og varetager undervisningen.

Læs mere om vores kurser og e-learnings for 2019

Få rabat og mere værdi igennem PwC's app Ekstra værdi

Ny indsigt og nye relationer kan gøre en verden til forskel. PwC’s app Ekstra værdi giver dig direkte adgang til vores kurser, events, udgivelser, faglige nyheder og meget mere - alt sammen tilpasset dine interesser, samlet ét sted og tilgængeligt overalt. Vi vil gerne give dig ekstra værdi via vores app med det samme. 

Læs mere om PwC's fordelsprogram Ekstra

loading-player

Playback of this video is not currently available

Kontakt os

Academy kurser

Kontakt vores rådgivere og få vejledning om kurser til dig, PwC Denmark

Tlf: 3945 3535

Følg PwC