Finance Transformation

Skab en fremtidssikret og effektiv finansfunktion, der leverer indsigt og transparens.

Skab en finansfunktion, der giver indsigt og sikrer vedvarende resultater

Ændringer i jeres forretningsmodel, ny teknologi, manglende transparens, skalerbarhed til vækst eller stigende omkostninger. Fælles for de nævnte scenarier er at de alle kræver ændringer i finansfunktionen for at sikre finansfunktionen som en effektiv forretningspartner.

Playback of this video is not currently available

2:18

Digitale omvæltninger, nye miljømæssige rapporteringskrav og en hastigt skiftende omverden udfordrer finans til at udvikle sig mere end nogensinde før. Kort sagt gøre mere med mindre.

Flere CFO’er og deres teams anvender allerede data og implementerer teknologi til at skabe værdi og indsigt, der forbedrer virksomhedens performance. Derudover skaber systemunderstøttelse og automatisering af processer en best practice tilgang en mere effektiv operating model, hvilket frigør ressourcer til at fokusere på værdiskabende opgaver.

Hvor er I på denne rejse? Er jeres finansfunktion klar til at være en katalysator for transformation i din virksomhed? Er jeres finansfunktion klar til at påtage sig en mere strategisk og fremadskuende rolle?

Vi kan hjælpe jer med at sikre, at jeres finansfunktion tilfører værdi til hele virksomheden.

Holdbare løsninger
En effektiv og fremtidssikret finance operating model

Viden og erfaring
Vi har kompetencerne til at løse jeres udfordringer

Best practice
Afprøvet globalt rammeværk – skræddersyet til jer

Fremtidens finansfunktion

Vi hjælper med at transformere din finansfunktion til en fit-for-purpose organisation som er moderne, skalerbar og effektiv ved brug af de rette systemer, kapabiliteter og automatiserede processer. Ved at fokusere på øget effektivitet, best practice og strategisk brug af teknologi, hjælper vi med at forberede din finansfunktion til succes i en omskiftelig og konkurrencepræget omverden.

Sådan kan vi hjælpe

Vi skaber i fællesskab din organisations vision og strategi mod en effektiv og fremtidssikret økonomifunktion.

Vi kan hjælpe jer til en systemunderstøttet, indsigtsdrevet og effektiv finansfunktion.

Vi kan hjælpe jer med at designe og implementere jeres organisation samt kortlægge nødvendige kompetencer.

PwC har udviklet et komplet rammeværk af best practice end-to-end processer.

Vi hjælper med at rammesætte jeres datastrategi, så den understøtter jeres finansfunktion i at skabe pålidelige indsigter.

Vi understøtter gevinstrealiseringen af transformationen ved effektiv kommunikation og forandringsledelse i jeres organisation.

< Back

< Back
[+] Read More

Hvorfor vælge PwC?

Fremtidssikret transformation

Vi har med succes hjulpet et stort antal virksomheder til at skabe de optimeringer, tilpasninger og datadrevne indsigter, som har gjort finansfunktionen værdiskabende og fremtidssikret. Vi er stolte af vores opnåede resultater og mange referencer fra virksomheder der har været i stand til at opnå deres ambitioner. Enhver transformation er kritisk for dig og dermed også for os.

Personlige og faglige kompetencer

Vores personlige og faglige evner samt kompetencer er det, der gør os unikke. Vi har derfor konstant fokus på at udvikle vores færdigheder. Med mere end 2.800 medarbejdere i Danmark og over 350.000 i vores globale netværk, er vi altid i stand til at bringe førende kapabiliteter inden for helt specifikke fagområder og brancher i spil, for at give dig support og rådgivning af højeste kvalitet.

Skræddersyede løsninger

Vores tilgang er gennemprøvet og bygger på global best practice kombineret med kompetente og erfarne rådgivere, der brænder for at gøre en positiv forskel for netop din finansfunktion. Vores faglige kompetencer og store erfaring med lignende projekter gør, at du er i trygge hænder og kommer effektivt fra start. Sammen med jer sikrer vi samtidig, at løsningerne tilpasses netop din virksomhed.

Vi hjælper med at etablere en effektiv finansfunktion, der skaber værdi som strategisk sparringspartner for hele jeres forretning – uanset om det er kompetencer, processer eller teknologi, I ønsker at optimere.

Contact us

Natasha Lembke

Natasha Lembke

Partner, Co-lead Consulting, PwC Denmark

Tel: 5133 1677

Rune Pind Nielsen

Rune Pind Nielsen

Senior Manager, Finance Transformation, PwC Denmark

Tel: 2056 6749

Følg PwC

Felter, markeret med stjerne, skal udfyldes.(*)

Ved at indsende denne formular giver du samtykke til, at PwC må behandle de personoplysninger, du har indtastet for at kunne håndtere din henvendelse. Læs mere om dine rettigheder, samt hvordan du kan kontakte PwC og/eller klage i PwC’s privatlivspolitik.

Hide