Din lokale rådgiver og revisor i Aalborg

Statsautoriseret revisor og rådgiver i Aalborg

Hos PwC i Aalborg er vi syv statsautoriserede revisorer, der hver dag rådgiver virksomheder i alle størrelser – lige fra mindre selvstændige virksomheder til børsnoterede selskaber.

PwC har en stærk markedsposition i den kommunale sektor med en markedsandel på 25 % af samtlige kommuner. Vores public-afdeling i Aalborg servicerer pt. ni kommuner i det jyske. Vi assisterer bl.a. kommunerne på det finansielle område samt med forvaltningsrevision, økonomistyring, effektivisering, rapportering og analyser. På det sociale område assisterer vi med service- og beskæftigelsesloven.

Vores revisor-team i Aalborg har et indgående kendskab til den lokale region samt dyb industri- og brancheindsigt. Til dagligt udfører vi revision og rådgiver mange forskellige virksomheder inden for erhverv såsom produktionsvirksomheder, større handelsvirksomheder, ejendomsforvaltere, landbrug, tandlæger og ejendomsmæglere. Blandt andet hjælper vi inden for følgende områder:

  • Økonomiske analyser
  • International skat
  • Internationale revisionsstandarder
  • Internationalt regnskab
  • International bogføring
  • Årsregnskaber
  • EU projekter
  • Mv

Få rådgivning og revision af lokale revisorer i Aalborg med internationalt netværk

PwC i Aalborg er en lokal afdeling i verdens største revisions-, skatte- og rådgivningshus. Mellem lokalkontoret i Aalborg og vores øvrige 14 kontorer i Danmark samarbejder ca. 1.700 PwC’ere hver dag på kryds og tværs om at hjælpe vores kunder med at opnå succes. Tilsammen trækker vi på et netværk med mere end 208.000 kolleger fra hele verden.

Kontakt din rådgiver og revisor i Aalborg

Marianne Fog Jørgensen
Partner, statsautoriseret revisor, Aalborg
Tlf: 9635 4040
E-mail

Generel god indsigt i dansk regnskabslovgivning og offentlig regnskabsaflæggelse, Revisionsstandarder, Datterselskabsrapporteringer til udenlandsk moderselskab, Selskabslovgivning, Selskabsskattelovgivningen, Omstruktureringer, Køb og salg af virksomheder

Kommuner, Erhvervsskoler, Fødevarebranchen, Produktions- og handelsvirksomheder, Installationsvirksomheder, Kæder i detailbranchen, Rejseselskaber, Højteknologiske udviklingsvirksomheder, Havne

Kontakt
PwC Aalborg
Skelagervej 1A, 9000 Aalborg
Tlf: 9635 4000
Fax: 9635 4099
E-mail