Skræddersyet kompetenceudvikling til din virksomhed

Hos PwC's Academy tilbyder vi at skræddersy et kompetenceudviklingsforløb, hvor vi i samarbejde med din virksomhed tager udgangspunkt i de udfordringer og muligheder, som din virksomhed står over for.

Kursusforløbet udvikles og gennemføres af rådgivere fra PwC, som er førende eksperter på deres felt. Kurserne er derfor baseret på den praktiske viden, højaktuelle emner og de erfaringer, de til dagligt gør sig som rådgivere for et stort antal virksomheder.

Fordelene ved skræddersyet kompetenceudvikling er bl.a.:

  • Kursets faglige indhold bliver tilpasset jeres behov, niveau og ønsker
  • Praktiske cases og materiale er relevant for jeres type virksomhed
  • Sparring, der vedrører jeres særlige udfordringer

Læs her om den værdi vores kunder har oplevet ved et skræddersyet kompetenceforløb hos PwC's Academy.

Vores kunder fortæller ...

Skræddersyet kursus til Vattenfall AB, Financial control i Solna, Stockholm.

Medarbejderne i SSC har overtaget ansvaret for håndteringen af de danske moms-, skatte- og regnskabsaktiviteter, og der var derfor opstået et behov for at kende til forskellene mellem de svenske og danske regler og en praksisorienteret gennemgang af korrekt håndtering, faldgruber mv. Efter kursusforløbet blev der afholdt et executive summery for ledergruppen fra Vattenfall Wind AB, hvor Academys undervisere gennemgik et kort recap af de væsentligste forskelle til svensk lovgivning.

"I found PwC's Academy a professional business partner when they facilitated a customised training programme for the staff of our Shared Service Centre. The professional standards, teaching and communication were at expert level, and the staff of our Shared Service Centre were equipped with the knowledge and the practical tools they need in their everyday work. We were especially positive about the executive summary, which equipped us to guide our staff in particularly complex matters."

Peter Auer, Financial Control, Vattenfall BA Wind

Skræddersyet kursus til Rigshospitalets ledelsesgruppe fra Regnskab

I forbindelsen med sammenlægningen af Rigshospitalet og Glostrup hospital er regnskabsafdelingerne for nylig fusioneret til en enhed. Der er opstået et behov for, at medarbejderne fra de sammenlagte afdelinger kommer tættere på hinanden og får en fælles referenceramme.

Rigshospitalets ledelsesgruppe fra Regnskab deltog på en workshop med undervisere fra PwC´s Academy for at kortlægge udfordringer og løsningsmuligheder, workshoppen blev udgangspunktet for et to-dages kursusforløb med fokus på bogholderi, moms og regnskab og sammenhængen til den samlede årsrapport.

"Kursusforløbet hos PwC's Academy har medvirket til, at de medarbejdere som håndterer regnskabsopgaver i relation til vores årsrapport, i dag har en bedre og bredere indsigt i løsningen af sine opgaver, og kan se udførelsen i relation til årsrapporten. Kurset har givet en fælles referenceramme og et mindset, som er et vigtigt både socialt og fagligt fundament for effektivisering og optimering".

Birgitte Lorenzen, Regnskabs- og Finanschef, Rigshospitalet

Yderligere information

Har I specifikke behov i jeres virksomhed, eller kunne I tænke jer en uforpligtende samtale om skræddersyede kurser?

Find et kursus, der matcher dit behov

Få et nemt overblik over alle kommende kurser

Kontakt os

PwC's Academy

Spørgsmål og vejledning, PwC Denmark

Tlf: 3945 3535

Følg PwC