Kursuskatalog 2019

Kursuskatalog fra PwC's Academy 2019

Vi har samlet årets kurser og e-learnings i et kursuskatalog til dig, der gerne vil have overblik og planlægge din kompetenceudvikling bedst muligt.

PwC’s Academy tilbyder dig en markedsledende kompetenceudviklingsplatform, hvor det er PwC's eksperter, der tilrettelægger og varetager undervisningen. 99 % af vores kursister siger i vores tilfredshedsevalueringer, at de oplever, at vores undervisere udviser stor viden om emnerne på vores kurser.

Nyheder fra PwC's Academy

2019 byder på et bredt udvalg af kursusnyheder inden for flere fagområder:

  • Vi stiller skarpt på Robotic Process Automation med tre nye kurser, som indfører dig i, hvordan du integrerer og udvikler Robotic Process Automation i din virksomhed.
  • Med vores kommende e-learnings i it-sikkerhed, kan din virksomhed på en fleksibel måde få værktøjer og viden til at håndtere og forebygge it-sikkerhedsmæssige trusler i din virksomhed.
  • På vores kursus i den nye ferielov, sørger vi for, at du bliver klædt effektivt på til at håndtere de nye regler og overgangsordningen, som får betydning for din virksomhed allerede 1. januar 2019.
  • Tax Control Framework er vores nye kursus til dig, som håndterer skattemæssige processer og kontroller. Kurset giver dig indsigt i, hvordan du bygger et agilt kontrolværktøj til at sikre transparens i din virksomheds skattestrategi og -risici. På alle vores kurser, vil der blive arbejdet med praktiske caseeksempler og aktuel viden, så du bliver klædt på til at løse de faglige udfordringer, du står overfor i din dagligdag.

Hold løbende øje med www.pwc.dk/academy for altid at være opdateret på de nyeste datoer og afholdelser.

Kontakt os

Academy kurser

Kontakt vores rådgivere og få vejledning om kurser til dig, PwC Denmark

Tlf: 3945 3535

Følg PwC