Erhvervslivet løfter Danmark

Til Årets Ejerleder 2020 hylder vi entreprenørånden, købmandsskabet og himmelstormeren. Alle de ejerledere, der bidrager til fællesskabet og til samfundet, og som er med til at genstarte Danmark.

COVID-19 sætter samfund og virksomheder overfor en række betydelige udfordringer, der stiller nye krav til ejerledere og erhvervsdrivende i Danmark. Men krisen har også banet vej for handlekraft og kreativitet. For nye ideer og løsninger. Mange virksomheder har omlagt deres produktion på rekordtid og tilbudt hjælp på nye måder. Nogle har givet en økonomisk håndsrækning til underleverandører. Andre har skabt unikke services eller produkter i et samarbejde med myndigheder og sundhedspersonale. Det har virksomhederne gjort for at hjælpe samfundet, hvor det har været muligt, og samtidig sikre deres forretning og bevare arbejdspladser. 

Til Årets Ejerleder 2020 hylder vi alle dem, der gør en forskel. Dem, der hjælper med at holde hjulene i gang, og som har visionerne og evnerne til at skabe ideer og arbejdspladser - også i en krisetid. Vi hylder entreprenørånden, købmandsskabet og himmelstormeren, og alle de ejerledere, der bidrager til fællesskabet og til samfundet. Det er dem, der er med til at genstarte Danmark.  

Tip os med en god historie

Kender du en ejerledet virksomhed, der har gjort en særlig forskel for at hjælpe samfundet, sikre forretning og bevare arbejdspladser i en krisetid?

Så kan du tippe os om den gode historie ved at udfylde formularen nedenfor. 

Vi samler de bedste forslag på et inspirationssite og fremhæver nogle af de gode historier i enten podcast, små film eller som deltagere til Årets Ejerleder den 28. oktober 2020. 

Vi står sammen -  og vi lærer af hinanden 

I krisetider er det væsentligt, at vi står sammen og deler viden og erfaringer om, hvad der virker, så vi kan komme bedst muligt ud på den anden side. 

Til Årets Ejerleder, den 28. oktober, kan du som ejerleder få inspiration, indsigt og netværke med andre danske ejerledere, som er i samme båd som dig. Du kan opleve en række ejerledere og toneangivende erhvervsfolk, der giver et sjældent og personligt indblik i, hvordan de håndterer krisen, hvad de har lært af den, og hvilke erfaringer og gode råd, de kan give videre.  

Vi åbner for tilmelding i august 2020.

Sådan udvælger vi de gode historier

Vi har i år udviklet et nyt koncept til Årets Ejerleder 2020, der afspejler det særlige år, det er for dansk erhvervsliv. I år skaber vi derfor rammerne for inspiration og videndeling og sætter fokus på de gode historier, der gør, at vi kan lære af hinanden.

Vores jury udvælger en ejerleder til et personligt interview, hvis virksomheden opfylder følgende kriterier:

  • Registreret selskabsform (A/S - ApS - P/S)
  • Minimum 10 ansatte
  • Virksomheden har eksisteret i minimum 5 år (ekskl. Børsnoterede selskaber, udenlandske virksomheder og selskaber på Børsens Top 100)
  • Ejerlederen skal have central indflydelse på den daglige drift og have en betydende ejerandel (>20 %)

Kontakt os

Ulrik Ræbild

Partner, PwC Denmark

Tlf: 3945 3288

Peter Zdrinka Nannestad

Business Development Director, PwC Denmark

Tlf: 3945 9563

Sara Filtenborg

Manager, PwC Denmark

Tlf: 3945 3150

Følg PwC