Cyberagendaen 2024

13. december 2023, online

Vi dykker ned i PwC's nyeste Cybercrime Survey og folder temaerne ud. Vær med på webinaret og bliv klogere på, hvor I skal sætte ind.

Dato og tid

Onsdag den 13. december 2023
kl. 09:00-10:00

Webinar

Se med online

Har I styr på arbejdet med den nye lovgivning? Og ved I, hvad det kræver af jeres virksomhed?
Deltag på webinaret, hvor Christian Kjær, partner, Technology & Security, blandt andet kigger på, hvilken indvirkning den nye lovgivning har på virksomhederne.

Vi dykker ned i, hvordan I skal implementere NIS2 og DORA, samt hvilke barrierer I skal være opmærksomme på, allerede inden I går i gang.

AI fylder mere i virksomheder verden over. Med nye værktøjer kommer også et helt nyt sikkerhedsarbejde, som mange ikke er klar på at påtage sig. Vi kigger på, hvordan I bedst kommer i gang med sikkerhedsarbejdet omkring AI uden at gå på kompromis af jeres generelle sikkerhedsarbejde.

Med den nye lovgivning og de nye værktøjer, som AI og Cloud, kommer der et større krav til sikkerhed og virksomhedernes ressourcer. Dette kan ses ved den store efterspørgsel i markedet på talenter og manglen derpå. Vi kigger nærmere ind i dette og belyser, hvordan man som virksomhed står bedst i denne situation.

Målgruppe

Webinaret er målrettet CIO, CISO, CFO, IT-sikkerhedschefer i danske virksomheder. I tilfælde af overtegning forbeholder vi os retten til at tildele pladserne efter målgruppen.

Thomas Zakarias, Senior director & CISO, DSV 

Thomas Zakarias

På webinaret vil Thomas Zakarias, CISO i DSV give sit syn på de største bekymringer og forklarer, hvordan DSV arbejder med cybersikkerhed og forholder sig til ny lovgivning på området.

Se alle resultaterne her

Cybercrime Survey 2023

Kontakt os

Christian Kjær

Partner, Technology & Security, København, PwC Denmark

3945 3282

E-mail

Torben Søgaard

Event Manager, Hellerup, PwC Denmark

3945 3002

E-mail

Følg PwC