Årets Ejerleder 2024

Vær med til de festlige kåringer i hele landet

Vær med, når vi hylder Danmarks dygtigste ejerledere

Med Årets Ejerleder hylder vi Danmarks dygtigste ejerledere ved regionskåringer i hele landet. Vi hylder således en ejerleder, der som frontfigur har haft en central rolle i skabelsen af en ekstraordinær succeshistorie til inspiration for andre ejerledede virksomheder. Temaprisen uddeles på baggrund af årets tema: Ejerlederes digitale transformation. Ved regionskåringerne uddeler vi desuden prisen Årets Helt 2024, som gives til en ejerleder, som har gjort sig særligt bemærket i lokalsamfundet.

Alle regionsvindere fra de syv regionskåringer går direkte videre til den store finale, landskåringen, hvor vi kårer Årets Ejerleder 2024 og Årets Temaprisvinder 2024 blandt regionsvinderne fra de syv regionskåringer landet over, og hvor vi uddeler Årets Hæderspris 2024.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.
 

Hvem henvender arrangementet sig til?

Kåringen henvender sig til ejerledere samt bestyrelse og direktion i ejerledede virksomheder.

I tilfælde af overtegning forbeholder vi os retten til at tildele pladser efter målgruppen.

Årets Ejerleder 2024

Årets tema: Ejerledernes digitale transformation

Digitale fremskridt præger samfundet og dansk erhvervsliv. Ejerlederne har en afgørende rolle i forhold til at vende disse forandringer til konkurrencemæssige fordele. Ved blandt andet at optimere it-systemer og integrere kunstig intelligens kan både virksomhedens drift og operationelle aktiviteter effektiviseres, og forretningsmodellen fremtidssikres gennem innovation og nye indsigter. PwC og vores samarbejdspartnere hylder i år de ejerledere, der er lykkedes med at transformere deres virksomheder gennem digitalisering, kunstig intelligens eller tekniske fremskridt, således at de står stærkere nu og i fremtiden.
 

Vi glæder os til at se dig til

Årets Ejerleder 2024

Kontakt os

Anders Stig Lauritsen

Direktør og leder af revisionsforretningen, København , PwC Denmark

2446 5687

E-mail

Ulrik Ræbild

Partner, København, PwC Denmark

3945 3288

E-mail

Mette Christiansen

Senior Manager, København, PwC Denmark

3945 3473

E-mail

Nikoline Staal Asbjerg

Senior Event Associate, København, PwC Denmark

3945 9637

E-mail

Følg PwC