Topledelsens agenda 2025 og kåring af Årets Erhvervsprofil 2024

3. oktober 2024, Hellerup

Hør om førende toplederes perspektiver på vækst og muligheder i en tid præget af geopolitisk uro, og glæd dig til kåringen af Årets Erhvervsprofil 2024, som en inspiration til ledelse i disse tider.

Dato

Torsdag den 3. oktober 2024

Tid

Kl. 15:30-18:00

Sted

PwC, Strandvejen 44, 2900 Hellerup

Kom med til årets event for ledere og bestyrelse

Verden er præget af geopolitisk uro, der påvirker det globale forretningsmiljø og stiller øget krav til virksomhedernes evne til at kunne navigere i usikre tider og til at have et strategisk fremsyn. Geopolitisk uro frembringer udfordringer, fra handelsforstyrrelser og ny lovgivning til skiftende politiske alliancer og nye teknologier. Det kræver, at ledelsen sætter et særligt fokus på innovation, sikrer agile forretningsmodeller, udforsker nye markeder og styrker globale partnerskaber. I usikre tider er der desuden et behov for, at man som ledelse kan være en rollemodel, der samler folk om et formål og sikrer et strategisk fremsyn.

Ved eventet, Topledelsens agenda 2025 og kåring af Årets Erhvervsprofil 2024, kan du glæde dig til inspiration og indsigt fra førende erhvervsprofiler, som bl.a. giver deres perspektiver på, hvad der kommer til at præge 2025, samt hvordan direktion og bestyrelse skal agere i en tid, hvor geopolitisk uro former det globale forretningsmiljø og fremmer behovet for et strategisk fremsyn. Du kan samtidig glæde dig til, når vi ved kåringen af Årets Erhvervsprofil 2024 sammen med en professionel jury hylder en person, direktion eller bestyrelse, som er en inspiration til ledelse i disse tider og har gjort en tydelig, positiv forskel for dansk erhvervsliv og samfundet.

Hvem henvender eventet sig til?

Målgruppen er primært ledere og bestyrelsesfolk fra store og mellemstore virksomheder og organisationer. 

I tilfælde af overtegning forbeholder vi os retten til at tildele pladser efter målgruppen.

Topledelsens agenda 2025 og kåring af Årets Erhvervsprofil 2024

OBS: Begrænset antal pladser

3 grunde til at deltage:

  • Du får en unik mulighed for at netværke med andre ledere fra dansk erhvervsliv
  • Du får inspiration og indsigt fra førende erhvervsprofiler, som bl.a. giver deres perspektiver på, hvad der kommer til at præge 2025
  • Du vil opleve kåringen af Årets Erhvervsprofil 2024, som er en inspiration til ledelse i disse tider og har gjort en tydelig, positiv forskel for dansk erhvervsliv og samfundet

Du kan bl.a. glæde dig til at opleve

Mød Kasper Fangel, Group CEO hos ISS A/S

Mød Kim Fausing, President & CEO hos Danfoss

Mød Cees de Jong, bestyrelsesformand hos Novonesis

Mød Charlotte Beder, facilitator og journalist hos TV2.

< Back

< Back
[+] Read More

Program

15:00 Ankomst og registrering
15:30 Velkomst
  Konference og kåring af Årets Erhvervsprofil 2024
18:00 Tak for i dag

Topledelsens agenda 2025 og kåring af Årets Erhvervsprofil 2024

Om prisen

PwC uddeler i samarbejde med en professionel jury prisen ‘Årets Erhvervsprofil’. Prisen kan gå til en person, en samlet direktion eller bestyrelse, som bl.a.: har gjort en tydelig, positiv forskel for dansk erhvervsliv - samfundet/offentligheden; går foran i forhold til væsentlige områder som fx diversitet, bæredygtighed og digitalisering og viser handlekraft og mod - og er en rollemodel; har markeret sig i den offentlige debat for året på relevante erhvervsemner og er en god kommunikator; har skabt synlige resultater for sine(e) virksomhed(er) - ledelse og/eller værdiskabelse; er i stand til at samle folk om et formål/en opgave og komme i mål med fokus på samarbejde, interessenthåndtering, diplomatiske evner.

Juryens medlemmer

  • Kim Fausing, President & CEO for Danfoss
  • Søren Skou, professionel bestyrelsesformand
  • Henrik Poulsen, bestyrelsesformand for Carlsberg Group m.fl.
  • Pernille Erenbjerg, professionelt bestyrelsesmedlem
  • Jeppe Christiansen, CEO for Maj Invest og bestyrelsesmedlem 
  • Anne Broeng, bestyrelsesformand for Velliv og bestyrelsesmedlem for NNIT, m.fl.
  • Jørgen Jensen, bestyrelsesformand for 3shape, Ambu og Velux

Til PwC's arrangementer er du altid garanteret:

Nyeste viden fra førende eksperter

Mulighed for at netværke med ligesindede

Et festligt event med god mad og drikke

Praktisk information

Det er gratis at tilmelde sig alle PwC's arrangementer. Både de fysiske events og vores webinarer. Se oversigten over PwC's kommende arrangementer på www.pwc.dk/arrangementer

Du er meget velkommen til at dele linket til arrangementet med dine relationer og kollegaer. Tilmelding foregår via linket 'Tilmeld dig her' som du finder på denne webside. Bemærk at man kun kan tilmelde én person af gangen og pr. email. 

Du kan altid se frem til forplejning ved PwC's arrangementer. Mad og drikke vil variere afhængig af arrangementets type, varighed og størrelse. 

Vi glæder os meget til at tage imod dig hos PwC i Hellerup. På denne side finder du en række muligheder for parkering i nærheden af os

Dørene er åbne for registrering og forplejning 30 min. før start.

Sådan finder du vej

Vi glæder os meget til at tage imod dig hos PwC i Hellerup. På denne side finder du en række muligheder for parkering i nærheden af os.

Her kan du parkere

Vi glæder os til at se dig til

Topledelsens agenda 2025 og kåring af Årets Erhvervsprofil 2024

Kontakt os

Sara Filtenborg

Event Manager, København , PwC Denmark

3945 3150

E-mail

Paula Løve Weibel

Senior Event Marketing Manager, PwC Denmark

3945 3299

E-mail

Følg PwC