PwC har branchens bedste image

27/11/19

I årets imagemåling fra IFO - Instituttet for Opinionsanalyse - anerkendes PwC for branchens bedste image. PwC’s fremgang i imagemålingen skyldes ikke mindst PwC’s dygtige medarbejdere, der rykker ind i top 5.

PwC går i år 8 pladser frem på imagelisten og placerer sig dermed som nr. 23. og opnår branchens bedste image. Hos PwC er der stor tilfredshed med resultatet:

”Den flotte fremgang og topplacering i år, tror jeg bl.a. er et resultat af vores høje kvalitet og kundeservice samt vores ambition om at være aktiv og synlig i relation til erhvervslivets agenda. Vores formål i PwC er at styrke tilliden i samfundet, og vi har været med til at drive denne væsentlige agenda bl.a. ved at skabe Tillidsbarometeret, der måler udviklingen i Danmark på en række områder”, siger Mogens Nørgaard Mogensen, adm. direktør og senior partner i PwC.

En af imagemålingens mest bemærkelsesværdige enkeltplaceringer er på parametret “Medarbejdere” (“Virksomhedens medarbejdere er kompetente og servicemindede”), hvor PwC i år er rykket i Top5 (nr. 5) fra Top10 (nr. 9) sidste år. Et resultat, som vidner om, at PwC’s image i høj grad er båret af medarbejdere og partnere, som hver dag er i dialog med kunder og andre relationer, og som leverer høj kvalitet og service. 

“Vi kan kun skabe resultater ved, at branchens bedste medarbejdere er i PwC. At vores medarbejdere stryger helt til tops som de 5. bedste i Danmark i målingen i år, er en anerkendelse af deres indsats, som jeg kun kan være stolt af,” slutter Mogens Nørgaard Mogensen. 

PwC er i øvrigt brancheførende på imageparametrene Ledelse, Kvalitet, Kommunikation og Konkurrenceevne. 

loading-player

Playback of this video is not currently available

Kontakt os

Mogens Nørgaard Mogensen

Senior Partner og adm. direktør, Statsaut. revisor, PwC Denmark

Tlf: 3945 3232

Pernille Stokholm Bøg

Partner, Marketing, Communication, Academy & CSR, PwC Denmark

Tlf: 3945 3579

Følg PwC