Christian Bertelsen

Christian Bertelsen

Partner, Assurance, PwC Denmark

Christians ekspertise omfatter rådgivning inden for implementering og overholdelse af IFRS og U.S. GAAP, etablering og drift af interne kontroller, herunder i forbindelse med SOX-framework, samt forhold, der vedrører det amerikanske børsmarked, såsom SEC-regulatoriske forhold og rapportering.

Hans kunder består af store og mellemstore koncerner inden for industriel produktion, herunder børsnoterede selskaber i Danmark og USA samt farmaceutiske selskaber.  

Han har tidligere arbejdet to år hos PwC i USA med revision af børsnoterede multinationale koncerner inden for farma og ’Life Science’ segmentet.

Han har erfaring med undervisning i revisions- og regnskabsmæssige forhold både internt i PwC og på eksterne kurser.

Som medlem af Assurance Excellence er Christian med til at udvikle og implementere digitale værktøjer i vores revisioner, der bidrager med effektivitet og indsigt.

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte Christian, hvis du har brug for revision og rådgivning om børsnoterede og ikke-børsnoterede danske multinationale selskaber samt U.S. forhold.

Kontaktinformation

Tlf: 5138 4913

E-mail

Erfaring

  • Børsnoterede virksomheder, Industriel produktion, Farmaceutiske virksomheder.

Særlig indsigt i

  • IFRS, U.S. GAAP, SEC og U.S. regulatoriske forhold, Proces- og kontrolforhold inklusiv SOX, Shared Service Centre, Selskabslovgivningen, Børsretlige forhold.

Kundetyper

  • Store og mellemstore koncerner.
Følg PwC