Christian Støtt Hansen

Christian Støtt Hansen

Partner, Leder af Deals Real Estate, PwC Denmark

Christian er partner og leder af PwC Deals Real Estate, der rådgiver om køb og salg af fast ejendom i Danmark samt på tværs af landegrænser.

Christians ekspertise omfatter rådgivning om finansiel køber-due diligence og sælger-due diligence, sælgerassistance, købesumsopgørelser, sales and purchase agreements (SPAs), værdiansættelse samt andre transaktionsrelaterede ydelser inden for fast ejendom.

Udover erfaring med køb og salg af fast ejendom i Danmark har Christian deltaget i mange udenlandske transaktioner, herunder i Kina, USA, EMEA, Columbia, UK og Indien. I den forbindelse omfatter projektledelsen ofte en kombination af danske og udenlandske specialister.

Christians kunder består af større danske og internationale investorer og private equity-fonde inden for fast ejendom og kapitalforvaltning.

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte Christian, hvis du har brug for rådgivning og sparring om transaktioner inden for fast ejendom og kapitalforvaltning i Danmark og i udlandet.
 

Kontaktinformation

Tlf: 2036 3314

E-mail

Erfaring

  • Boligejendomme, Erhvervsejendomme, Kontorejendomme, Hotelejendomme, Logistikejendomme, Kapitalforvaltning.

Særlig indsigt i

  • Køb og salg af fast ejendom, Værdiansættelse af fast ejendom, Finansiel køber-due diligence, Finansiel sælger-due diligence, Assistance til sælger, SPA-rådgivning, Købesumsopgørelser.

Kundetyper

  • Større danske og internationale investorer og private equity-fonde.
Følg PwC