Lars Rasmussen

Lars Rasmussen

Partner, PwC Denmark

Lars Rasmussen er partner i PwC’s Corporate Finance afdeling målrettet små og mellemstore virksomheder.

Hans ekspertise omfatter finansiel rådgivning ved køb og salg af virksomheder, kapitalfremskaffelse, fusioner og management buyouts mv. Lars beskæftiger sig også med rådgivning omkring salgsforberedelse og værdiskabelse i små og mellemstore virksomheder.

Lars har mere end 15 års erfaring med køb og slag af virksomheder, og han har en gennemført et stort antal transaktioner indenfor et bredt spektrum af brancher med særlig stor ekspertise indenfor Technology, Media and Telecom (TMT).

Lars’ kunder består typisk af virksomheder med en omsætning på op til DKK 300 millioner. Virksomhederne er ofte private, ejerledede eller familieejede, men Lars’ kunder kan også være børsnoterede virksomheder eller kapitalfondsejede.

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte Lars, hvis du har behov for rådgivning og sparring i forbindelse med køb og salg af virksomheder.

Kontaktinformation

Tlf: 2465 9965

E-mail

Erfaring

  • Alle typer af brancher.

Særlig indsigt i

  • Køb og salg af virksomheder, Salgsforberedelse og værdioptimering, Kapitalfremskaffelse, Fusioner og management buyouts, Strategi og forretningsudvikling.

Kundetyper

  • Private og børsnoterede virksomheder samt danske og internationale private equity- og venture kapitalfonde.
Følg PwC