Natasha Lembke

Natasha Lembke

Partner, Co-lead Consulting, PwC Denmark

Natasha Lembke er partner og leder af PwC’s Finance Effectiveness kompetence område i Danmark. Teamet arbejder med rådgivning til CFO’er og finansfunktioner, herunder services for Digital in Finance.

Hun har erfaring med omfattende finanstransformationsprojekter og har indgående erfaring med finansiel ledelse samt at identificere og analysere effektiviseringspotentialet i organisationer, herunder særligt i finansfunktionen.

Natasha hjælper sine kunder med at gøre finansfunktionen digital moden gennem teknologi og digitale løsninger til finansfunktion for at accelerere værdiskabelsen til forretningen.

Natasha har rådgivet ledende multinationale kunder i realiseringen af strategisk projekter og effektiviseringspotentialer bl.a. gennem transformation af finansfunktionen. Hun har stor ekspertise inden for optimering og strømligning af finansorganisationen, finansielle processer, samt nedbrydning af strategisk målsætninger til konkrete handlingsplaner og KPI’er.

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte Natasha, hvis du ønsker sparring omkring finans transformation eller digitale løsninger til Finans og CFO området.

Kontaktinformation

Tlf: 5133 1677

E-mail

Erfaring

  • Udarbejdelse af Finans strategi og digital understøttelse af finansfunktionen
  • Strategisk udvikling af finansfunktioner inklusiv organisatorisk struktur og definition af strategiske fokusområder til understøttelse af forretningen samt dennes digitalisering.

Særlig indsigt i

  • Design og implementering af proces standardisering understøttet af teknologiske løsninger herunder relateret governance og COE elementer
  • Håndtering af design- implementering og drift af shared service og outsourcing for finansfunktionen.

Kundetyper

  • Hendes kunder består af store danske og internationale virksomheder i den private sektor.
Følg PwC