Styrkelse af den globale finansfunktion

Styrkelse af den globale finansfunktion er nøglen til at forbedre den finansielle rapportering for multinationale selskaber. Selskaber, som kan kommunikere gennemsigtighed og pålidelighed i deres finansielle rapportering, uanset hvor omsætningen stammer fra, er foran, når det kommer til at møde forventningerne fra interessenter og kapitalmarkederne.

Selskaber, som vil forbedre infrastrukturen i deres globale finansielle rapportering, kan gøre det på mange forskellige måder: Udvikle det bedste udviklingsprogram for lederne i finansfunktionen, placere servicecentre rundt omkring i verden for at forbedre konsistensen og robustheden i den finansielle rapportering i forskellige lande, strømline strømmen af finansiel information og foretage et benchmark af de finansielle rapporteringsstandarder, som anvendes af deres peers inden for industrien.

Tag for eksempel udviklingsprogrammer for lederne i finansfunktionen. Uddannelsen inden for dette område bliver mere sofistikeret, efterhånden som CFO’er og lederne i finansfunktionen har fået en større palet af ansvar i de senere år. Mange virksomheder har etableret et ”finansuniversitet”, som uddanner kommende ledere i finansfunktionen i praktiske løsninger baseret på den nyeste teknologi. De bedste af disse programmer er interaktive og udfordrer deltagerne fra flere forskellige vinkler: Tekniske, teknologiske, styrkelse af deres strategiske tænkning, deres evner som leder, og dybden af deres personlige interne netværk.

Kontakt os

Henrik Trangeled Kristensen

Partner, Assurance, statsaut. revisor, PwC Denmark

Tlf: 8932 5662

Følg PwC