Skip to content Skip to footer
Search

Loading Results

Blockchain & Distributed Ledger Technology

Skræddersyet sparring. Tag det næste skridt og få et forspring med blockchain-teknologi i den digitale tidsalder.

Blockchain og Distributed Ledger Technology er en væsentlig del af den digitalisering, som mange virksomheder står over for i dag. Teknologien understøtter nye måder at registrere, validere og håndtere data på. Blockchain kan kort fortalt beskrives som et distribueret og sikkert ledger-system (journal), der muliggør sikker datadeling og registrering af transaktioner. Teknologien faciliterer grundlæggende nye måder at udveksle værdi på og skaber tillid mellem uafhængige parter, uden behov for en formidler. Anvendelsesområderne for blockchain strækker sig langt ud over økonomiske transaktioner og den finansielle sektor. Der er bred enighed om, at teknologien på sigt vil revolutionere måde som mennesker og virksomheder og interagere på.

PwC kan hjælpe din virksomhed med at navigere og tilpasse forretningen til den digitale tidsalder. 

Vi kan hjælpe med:

  • Anvendelse, strategi og samarbejde: PwC kan hjælp med at forstå, hvilke problemstillinger blockchain kan løse for netop din virksomhed og analysere, hvordan teknologien kan anvendes til at effektivisere og styrke forretningsgange samt reducere omkostninger. Dette gøres blandt andet via et tæt samarbejde med det danske og udenlandske blockchain-økosystem, som sammen med PwC og din virksomhed er med til at sikre succes og gennemførlighed.   
  • Workshops og inspiration: PwC kan hjælpe med at adskille hype fra virkeligheden og understøtte med sparring om, hvordan blockchain kan påvirke forretningen på sigt. Vi hjælper din virksomhed med at få øjnene op for de omfattende teknologiske muligheder gennem håndgribelige og målrettede workshops samt inspirationsoplæg. 
  • Business case og proof of concept: PwC kan hjælpe med konkretisering og leverance af business- og use-cases samt proceskortlægning og proof of concept (PoC) for din virksomheds fremtidige brug af teknologien. 
  • Udførelse og skalering: PwC’s globale ressourcer har dybdegående erfaring med udførsel, implementering og skalering af effektive og sikre blockchain-løsning. Vi hjælper dig med at gå fra proof of concept til virkelighed.

Global erfaring

PwC har global erfaring, brede og dybe kompetencer til at understøtte den digitale rejse samt at udforske og udnytte blockchain. Med over 250 globale medarbejdere og 50 tekniske teams, som fokuserer på teknologien, kan vi hjælpe med blockchain-rådgivning i forhold til fordele og udfordringer ved teknologien for netop din virksomhed.

Vi håber, du finder den inspiration, du har brug for, og du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende dialog om dine behov, og hvordan teknologien kan tilpasses din virksomhed.

Fem vigtige publikationer om Blockchain

Få overblikket. Hvad er blockchain?

Her kan du læse mere om hvad blockchain er, hvorfor teknologien er unik og hvordan teknologiens kan benyttes i forskellige sammenhæng. Læs infografikken og få en grundlæggende forståelse for de unikke komponenter af en blockchain samt både fordele og ulemper ved den transformative teknologi.

Læs hele PDF'en her. 

View more

Blockchain rykker ind i virksomheden. Hvor langt er blockchain i 2018?

I ’PwC Global Blockchain Survey 2018’ kan du læse mere om, hvor langt globale virksomheder er i deres rejse med blockchain samt fire strategier til at navigere i den nye og digitale verden. I undersøgelse svarer hele 84% ud af 600 globale forretningsledere, at deres virksomhed er i gang med blockchain.

Få en bedre forståelse for teknologiens udvikling, ledende sektorer samt hvad de største udfordringer og muligheder er for blockchain lige nu.

Læs PwC’s 2018 globale blockchain undersøgelse her

View more

Blockchain er langt mere end kun Bitcoin. Det handler om data.

Blockchain er en underliggende teknologi, der understøtter f. eks. Bitcoin. Der findes dog et hav af andre anvendelser af blockchain teknologi, hvoraf mange ikke er forbundet med kryptovaluta.

Læs mere i PwC’s artikel ’Blockchain after Bitcoin’ og få indblik i forskellen på Bitcoin og Blockchain samt hvordan blockchain kan være med til at understøtte en verden der er i kontant forandring. Det handler om brugen af data i en digital verden.

Læs artiklen her.

View more

Blockchain kan være med til at løse verdens klimaudfordringer.

Brugen af blockchain kan være med til at give kampen mod klimaforandring et skub i den rigtige retning. Teknologien understøtter bl.a. øget gennemsigtighed og tillid, der kan bidrage til større involvering af interessenter i at løse globale miljøudfordringer.

Denne artikel er udgivet som en del af serien ’Fourth Industrial Revolution for the Earth’ af World Economic Forum og i samarbejde med PwC. Artiklen giver et uddybende indblik i de teknologiske muligheder og konsekvenser.

Læs den her.

 

View more

Industri 4.0 - blockchain skaber værdi i hele produktionskæden.

Blockchain er en del af industri 4.0 – en bølge af integration mellem den digitale verden og den fysiske produktion. Teknologien kan forbedre og effektivisere hele produktionscyklus ved at revolutionere bl.a. hvordan producenter designer, distribuerer og skalerer deres produkter. Resultatet kan være øget tillid, strømlinede og effektivt processer samt nye prismodeller.

Læs mere i denne artikel fra PwC’s blockchain eksperter.

View more

{{filterContent.facetedTitle}}

Kontakt os

Nicolai Toft Pedersen

Associate, Financial Services, PwC Denmark

Tlf: 5189 8353

Følg PwC