Skip to content Skip to footer
Search

Loading Results

Bliv en del af PwC One Business Center

Vil du gøre en forskel for vores kunder, mens du udvikler dig i en dynamisk og digital afdeling? Som medarbejder i PwC One Business Center bliver du en del af en spændende afdeling i vækst, hvor vi gennem digitale værktøjer og processer assisterer mindre virksomheder med deres bogholderi og regnskabsudarbejdelse.

Fortsæt din karriere i PwC One Business Center

Som regnskabsmedarbejder, lønkonsulent eller controller hos PwC One Business Center kan du være med til at løfte afdelingen til nye højder.

I PwC One Business Center har vi et mål; at gøre den administrative byrde nemme for selvstændige erhvervsdrivende og mindre virksomheder. Vi overtager kundens bogholderi og assisterer med alt fra bilagshåndtering, lønadministration, bogføring og afstemning til regnskabsudarbejdelse. Vi er på forkant med udviklingen inden for digital bogføring og anvender både egenudviklede løsninger såvel som de bedste tredjeparts apps og systemer i markedet.

Vi har samlet vores servicecentre i Vejle, Odense, Århus, Herning, Ringsted, Aalborg og Hillerød, og vi dækker dermed hele landet. Så selv om vi arbejder digitalt, er vi altid tætte på vores kunder. Hvis du har, hvad der skal til for at hjælpe vores kunder med den administrative byrde, kan vi tilbyde et spændende og varierende job med masser af udviklingsmuligheder.

Karrieremuligheder i PwC One Business Center

Regnskabsmedarbejder

Som regnskabsmedarbejder bliver du en del af et dynamisk team, som hele tiden vokser. Her kan du dagligt dele erfaringer og idéer med dine dygtige kolleger i PwC One Business Center samt indgå i et tæt samarbejde med revisionsafdelingen. Du får selvstændigt ansvar for den daglige bogføring af 10-30 kunder, og du vil i den forbindelse få et indblik i mange forskellige brancher – alt fra konsulentvirksomheder, detailhandel til den selvstændige skorstensfejer.

Du vil blive oplært i vores digitale bogføringsværktøjer og får et indgående kendskab til, hvordan nye digitale værktøjer kan anvendes til at effektivisere processen og skabe tid til de mere værdiskabende opgaver.

Controller

Som controller er du et vigtigt bindeled mellem regnskabsmedarbejderen, revisoren og kunden. Du sikrer, at kunden får den bedste oplevelse både i onboarding-processen og i dagligdagen ved at finde de bedste digitale løsninger og processer, der passer til kunden.

Du sørger for at kvalitetssikre regnskabsmedarbejderens bogføring og analyserer denne, inden den værdiskabende rapportering eller årsregnskabet udarbejdes og formidles til kunden.

Alt sammen foregår i tæt sparring med teamet og PwC’s mange konsulenter inden for skat, moms/afgifter og revision, så der er gode muligheder for at udbygge egne kompetencer.

Lønkonsulent

Er du vild med lønadministration, Excel og det at gøre en forskel? Så er det måske dig, vi mangler i vores lønteam.

Som lønkonsulent bliver du en del at et unikt team, der er specialiseret inden for lønadministration for såvel små som store virksomheder. Du får en fast kundeportefølje, hvor du drifter kundernes lønfunktioner enten med ansvar for få store kunder eller en større portefølje af mindre kunder.

Netop for at sikre den høje kvalitet og mulighed for personlig udvikling har vi samlet hele lønadministrationsteamet i Hillerød. Det giver en unik mulighed for at indgå i et stort lønteam, hvor du kan få udfordringer, der passer til dig og den sparring, der kan løfte dig til næste niveau.

 

Hvad tilbyder vi dig?

Mulighed for at arbejde med de seneste digitale værktøjer inden for bogføring

Indsigt i forskellige brancher

En dynamisk hverdag på en professionel og spændende arbejdsplads i en rivende udvikling

Et unikt netværk til sparring

 

Karrieresparring med Career Coach

En arbejdsplads med fleksibilitet - hvor mennesket i centrum

Faglig og personlig udvikling

On the job training og gode kursusmuligheder

 

Playback of this video is not currently available

Oplev, hvem vi er, og hvad det vil sige at være en del af PwC.

Det handler om at hjælpe hinanden frem.

I PwC arbejder vi for at gøre en forskel ved at skabe de bedste løsninger for vores kunder, skabe et stærkt fællesskab mellem kolleger og styrke tilliden i samfundet.

Vi arbejder digitalt og effektivt, men samtidig er vi også bare mennesker. Der skal være plads til sjov og spas, når bare vi som team sikrer, at vi sammen får leveret vores opgaver til tiden og i den gode kvalitet.

Kontakt os

Emil Uggerhøj

Director, PwC Denmark

Tlf: 2264 7560

Steen Biilmann

Director, PwC Denmark

Tlf: 3945 3289

Jens Kjærsgaard

Director, PwC Denmark

Tlf: 2124 5573

Følg PwC