Rådgiver hos PwC

Vi finder de rigtige løsninger sammen med vores kunder. Løsninger, der har direkte indflydelse på virksomhedens strategi, resultater, digitalisering, compliance eller talent management.

Som rådgiver kan du gøre en forskel sammen med kunder og kolleger i vores transaktions forretning med Corporate Finance og Deals og vores konsulentforretning med Consulting og Financial Services. Sammen med kolleger i hele verden udvikler og realiserer vi bæredygtige forandringer og gennemfører strategisk og økonomisk vigtige transaktioner for vores kunder.

Strategisk rådgivning i alle faser

Vi rådgiver vores kunder gennem alle faser – fra den strategiske beslutning og implementering til eksekvering af transaktion eller strategi og opfølgning på resultaterne. Vores løsninger optimerer kundernes organisation og drift og eksekverer deres beslutninger på den bedste måde.

Vær med til at løse væsentlige problemstillinger og gøre en forskel i et af tre forretningsområder i PwC’s rådgivning forretning. Vi hjælper med at finde de rigtige løsninger for virksomheder i alle dele af dansk erhvervsliv.

Gør karriere i …

Vær med til at gøre en forskel i et af tre forretningsområder i PwC’s rådgivning forretning. Vi hjælper med at finde de rigtige løsninger for virksomheder i alle dele af dansk erhvervsliv.

Vi hjælper virksomheder med at gennemføre større forandringer og løbende optimering med målbar effekt. Derudover hjælper vi virksomheder med optimering og implementering af it-løsninger.

Du bliver en vigtig sparringspartner for kunderne og sammen med dine kolleger er du med, når kunderne udvikler og planlægger strategier, transformerer og digitaliserer og løbende udvikler deres organisation.

En særlig del af vores forretning fokuserer på Financial Services, som er specialiseret i rådgivning inden for bank, pension og forsikring en anden del fokuserer på finansiering, køb og salg af fast ejendom. Mulighederne er mange, og platformen er stærk.

PwC har en førende markedsposition inden for M&A-rådgivning i Danmark, Europa og globalt. Det åbner op for spændende muligheder, hvor vi i fællesskab hjælper vores kunder. Vi har fokus på overblikket og detaljerne, når vi rådgiver virksomheder om vigtige beslutninger ved køb og salg af virksomheder, fusioner og kapitalfremskaffelse.

Vi hjælper kunderne med deres strategiske og taktiske overvejelser. Vi analyserer selskaber, industrier og finansielle markeder, værdiansætter, driver købs- og salgsprocesser og forhandler transaktioner på plads.

I Deals rådgiver vi om virksomhedsopkøb og ­frasalg, kapitalstruktur og restruktureringer samt muligheder for finansiering og kapitalfremskaffelse.

Vores store og vidtfavnende netværk giver forståelse for og kontaktflade med såvel små som store erhvervsvirksomheder globalt. Vores rådgivning er derfor baseret på solid erfaring og opdateret kendskab til de relevante markeder. Vi har en førende markedsposition i Europa og du kan arbejde med både private og offentlige virksomheder og organisationer samt danske og internationale venture capital selskaber og private equity fonde.

Kontakt os

PwC Human Capital

Spørgsmål og vejledning, PwC Denmark

Tlf: 3945 3600

Følg PwC