Vær rådgiver

Vil du finde de rigtige løsninger sammen med vores kunder?

Løsninger, der har direkte indflydelse på virksomhedens strategi, resultater, digitalisering, compliance eller talent management. Så vær med til at skabe resultater i en forretning i vækst.

Som rådgiver kan du skabe succes sammen med kunder og kolleger i vores transaktionsforretning med Corporate Finance og Deals og vores konsulentforretning med Consulting og Financial Services. Du får flere end 250 rådgivere som kolleger i Danmark. De fleste af dem arbejder på vores kontor i København, men du kan også blive rådgiver på vores kontor i Aarhus. Sammen udvikler og realiserer vi bæredygtige forandringer og gennemfører strategisk og økonomisk vigtige transaktioner for vores kunder.

Strategisk rådgivning i alle faser

Vi forventer, at du bidrager til en bredde og dybde i vores kompetencer, der gør det muligt at rådgive kunderne gennem alle faser – fra den strategiske beslutning over implementering til eksekvering af transaktion eller strategi og opfølgning på resultaterne. Vores løsninger optimerer kundernes organisation og drift og eksekverer deres beslutninger på den bedste måde.

Du bliver en del af en succesforretning i vækst. PwC er en af verdens største rådgivningshuse, og i Danmark har vi en størrelse, der gør os relevant – både i lokale og globale sammenhænge. Det betyder, at du kommer til at arbejde med beslutningstagere i alle dele af dansk erhvervsliv.

Gør karriere i …

Vær med til at skabe resultater i et af tre forretningsområder i PwC’s rådgivningsforretning. Vi stiller de svære spørgsmål og finder de rigtige løsninger for virksomheder i alle dele af dansk erhvervsliv.

PwC har en førende markedsposition inden for M&A-rådgivning i Danmark, Europa og globalt. Det er en position, der forpligter og stiller høje krav. Derfor sørger vi hver gang for at have både overblik og styr på detaljerne, når vi rådgiver topledere om vigtige beslutninger ved køb og salg af virksomheder, fusioner og kapitalfremskaffelse.

Du kan blive en del af et team på 25 finansielle specialister, der hjælper kunderne med deres strategiske og taktiske overvejelser. Vi analyserer selskaber, industrier og finansielle markeder, værdiansætter, udarbejder præsentationer, driver købs- og salgsprocesser og forhandler transaktioner på plads. Kunderne forventer, at vi ved, hvordan og hvornår de får de bedst mulige betingelser. Og vi giver alt og lidt til, fordi vi brænder for at lykkes sammen.

Corporate Finance er en international afdeling med mere end 2.500 rådgivere globalt. Det giver dig de bedste forudsætninger for at skabe succes. For omkring 40 % af de handler, vi er involveret i, bliver gennemført på tværs af landegrænser.

Vil du med på et stærkt team, der blandt andet rådgiver virksomheder om finansiel due diligence, forberedelse af børsnoteringer, likviditets- og arbejdskapitalforbedringer, krisestyring og værdiansættelser? Så bliv rådgiver i Deals. Vi afdækker muligheder, udfordringer og risici for vores kunder, når de skal have foretaget due diligence ved køb og salg af virksomheder, lavet omstruktureringer, har behov for en gennemgang af arbejdskapital og likviditetsberedskab eller eksempelvis overvejer deltagelse i offentlige private partnerskaber.

Vi forventer, at du altid stræber efter at skabe optimal værdi for kunden. Uanset om du vurderer likviditetsberedskabet i kriseramte virksomheder, rådgiver ved generationsskifte i små og mellemstore virksomheder eller udarbejder finansielle due diligence rapporter.

Kan du stille de spørgsmål, der hjælper vores kunder til at træffe de rigtige valg? Så bliv en del af Consulting. Her kommer du helt tæt på kundernes strategiske valg. Har de den rette forretningsstrategi? Er deres talent management i top? Er lønsomheden optimal? Og hvad med cybercrime?

Du bliver en vigtig sparringspartner for kunderne. De forventer, at du udfordrer og hjælper dem til at se og gribe mulighederne. For sammen med dine kolleger er du med, når kunderne udvikler og planlægger strategier, transformerer og digitaliserer deres organisation og løbende forbedrer deres finansielle effektivitet.

I Consulting bliver du en del af en forretning i kraftig vækst. Vi holder os på forkant ved at skabe overblik, vækst, effektivisering og forretningsmæssig indsigt for vores kunder. Det gør vi gennem vores daglige arbejde med kunderne, skarpe markedsanalyser og ved at trække på erfaring og viden fra mere end 50.000 rådgivere i hele verden.

En særlig del af vores forretning fokuserer på Financial Services, som du kan specialisere dig i som enten rådgiver inden for bank, pension og forsikring, aktuar eller som en del af vores team, der fokuserer på finansiering, køb og salg af fast ejendom.

Mulighederne er mange, og platformen er stærk og solid. Valget er dit.

loading-player

Playback of this video is not currently available

I PwC arbejder vi for at gøre en forskel ved at skabe de bedste løsninger for vores kunder, skabe et stærkt fællesskab mellem kolleger og styrke tilliden i samfundet.

Kontakt os

Ulla Danger Nielsen

Human Capital, Advisory & Risk Assurance, PwC Denmark

Tlf: 3945 9659

Victoria Charlotte Anne Richards

Human Capital, Business Services, PwC Denmark

Tlf: 3945 9966

Linda Højbjerg Just

Human Capital, Tax, PwC Denmark

Tlf: 3945 3341

Ditte Marie Lemvig

Human capital, Assurance, PwC Denmark

Tlf: 3945 3015

Følg PwC