Vær skattekonsulent

Vil du levere stærke resultater i en skatteforretning i vækst?

Kan du performe i en entreprenant kultur, hvor vi er tæt på kunderne, markedet og den teknologiske udvikling? Så bliv en del af PwC’s skatteforretning, der består af afdelingerne Corporate Tax, Indirect Taxes og People & Organisation.

Du bliver en del af en skatteforretning og et fagområde i rivende udvikling. For den virkelighed, som vores kunder møder, er i hastig forandring. Skattefunktionen bliver i stigende grad digitaliseret, og virksomhederne skal leve op til øgede krav om transparens, klar kommunikation og compliance. Derfor skaber du sammen med ca. 250 skarpe kolleger på skatteområdet værdiskabende løsninger og leverer rådgivning inden for en bred række af skatteydelser. For vi vil være den foretrukne sparringspartner for alt fra globale selskaber og offentlige organisationer til ejerledede virksomheder og enkeltpersoner – både nu og i fremtiden. PwC’s skatteforretning har en størrelse, der gør, at du kan dyrke de skattetekniske områder, som driver dig.

Vi tænker globalt

Både vores kunder og kolleger forventer, at du kan tænke, handle og orientere dig på tværs af landegrænser. For som skattekonsulent er du en del af et internationalt marked med et globalt mindset, og du er altid tæt på viden. Du får flere end 223.000 kolleger i 157 lande, der ligesom dig arbejder dedikeret og brænder for at skabe værdi for kunderne, PwC og ikke mindst sig selv. For at sikre at vores etiske standarder altid overholdes, arbejder vi desuden med en global code of conduct på skatteområdet.

Gør karriere i …

Fortsæt din karriere i et af de tre områder i PwC’s skatteforretning. Fælles for dem er en høj faglig ekspertise og en dynamisk kultur, hvor vi udfordrer og lærer fra hinanden.

Vil du med på et internationalt og førende team inden for Corporate Tax? Du kan bringe din viden og erfaring i spil inden for et af vores ekspertområder.

Du kan rådgive shippingbranchen om tonnageskat eller familieejede virksomheder ved generationsskifte. Du kan udvikle dig inden for transfer pricing eller blive en del af vores team af eksperter, der formidler internationale skatteregler for globale koncerner. Du kan også specialisere dig i særlige forhold ved finansielle kunder og produkter eller rådgive industrielle købere og kapitalfonde ved køb og salg af virksomheder.

Vil du hjælpe virksomheder med at se mulighederne og undgå faldgruberne inden for moms, told og afgifter? Så bliv en del af et højt specialiseret område, hvor vi navigerer vores kunder sikkert gennem de reguleringer og krav, der er inden for EU og i et globaliseret marked.

Du kan designe, implementere og optimere moms- og afgiftsstrategier for vores kunder. Du kan forbedre deres brug af ERP-systemer, føre sager ved Landsskatteretten og rådgive om refusioner inden for miljø-, energi- og punktafgifter.

Vil du hjælpe virksomheder med strategisk HR? Vores eksperter i People & Organisation samarbejder med kunderne om blandt andet compliance og om at skabe forretningsmæssig værdi gennem deres medarbejdere.

Du kan rådgive om skatteplanlægning for medarbejdere, der arbejder på tværs af landegrænser, eller om skattepligtig indkomst for ejerledere og hovedaktionærer. Og du kan udvikle strategier for bruttolønsordninger og personalegoder eller specialisere dig i HR-jura og belønningsforhold som lønpolitikker, aktielønsordninger og bonusprogrammer.

Vi forventer, at du både skaber relationer og bruger din indsigt i komplekse skatteforhold til at give kunderne og deres medarbejdere konkrete løsninger, der gør en positiv forskel.

loading-player

Playback of this video is not currently available

I PwC er fællesskab og sammenhold nøgleord. Hos os er der solid faglighed og masser af energi. Sammen når vi længere.

Kontakt os

Ulla Danger Nielsen

Human Capital, Advisory & Risk Assurance, PwC Denmark

Tlf: 3945 9659

Victoria Charlotte Anne Richards

Human Capital, Business Services, PwC Denmark

Tlf: 3945 9966

Linda Højbjerg Just

Human Capital, Tax, PwC Denmark

Tlf: 3945 3341

Ditte Marie Lemvig

Human capital, Assurance, PwC Denmark

Tlf: 3945 3015

Følg PwC