Skattekonsulent hos PwC

Sammen med ca. 280.000 forskellige kolleger i hele verden udforsker vi, hvordan vi hele tiden kan udvikle nye, innovative løsninger, der skaber værdi for vores kunder. Vi ser nye perspektiver og har en innovativ kultur. Vi er altid tæt på kunderne, markedet og den teknologiske udvikling i PwC’s skatteforretning, der består af afdelingerne Corporate Tax, Indirect Taxes og People & Organisation.

Du bliver en del af en skatteforretning og et fagområde i rivende udvikling. Skattefunktionen bliver digitaliseret, og virksomhederne skal leve op til øgede krav om transparens, klar kommunikation og compliance. Vi skaber værdi og leverer rådgivning inden for en bred række af skatteydelser for alt fra globale selskaber og offentlige organisationer til ejerledede virksomheder og enkeltpersoner. Det betyder, at du kan arbejde med det, du brænder mest for.

En international kultur

Som skattekonsulent hos PwC bliver du en del af et internationalt netværk med et globalt mindset. Sammen arbejder I for at skabe værdi for kunderne. For at sikre at vores etiske standarder altid overholdes, arbejder vi desuden med en global code of conduct på skatteområdet.

Gør karriere i …

Fælles for de tre områder i PwC’s skatteforretning er en høj faglig ekspertise og en dynamisk kultur, hvor vi inspirerer hinanden og udvikler os sammen.

Hos vores internationale og førende team inden for Corporate Tax kan du bringe din viden og erfaring i spil inden for et af vores ekspertområder.

Du kan rådgive shippingbranchen om tonnageskat eller familieejede virksomheder ved generationsskifte. Du kan udvikle dig inden for transfer pricing eller blive en del af vores team af eksperter i skatteregler for globale koncerner. Du kan også specialisere dig i særlige forhold ved finansielle kunder og produkter eller rådgive industrielle købere og kapitalfonde ved køb og salg af virksomheder.

Vi navigerer vores kunder sikkert gennem de reguleringer og krav, der er inden for EU og i et globaliseret marked.

Du kan rådgive om moms- og afgifter, ERP-systemer, føre sager ved Landsskatteretten og rådgive om refusioner inden for miljø-, energi- og punktafgifter.

I People & Organisation samarbejder vi med store og små danske og udenlandske virksomheder om at skabe forretningsmæssig værdi gennem virksomhedens medarbejdere.

Vi rådgiver inden for national og international personskat, social sikring og arbejde på tværs af landegrænser. Vi hjælper vores kunder med at tiltrække, fastholde og motivere de rigtige medarbejdere. Opgaverne er både strategiske og operationelle, og vi arbejder inden for en lang række forskellige brancher. Samspillet med vores globale netværk betyder, at vores kunder får en solid rådgivning, der hænger sammen på tværs af landegrænser.

Kontakt os

PwC Human Capital

Spørgsmål og vejledning, PwC Denmark

Tlf: 3945 3600

Følg PwC