Bliv graduate: Revisor

Start din karriere som graduate i et imødekommende arbejdsmiljø, hvor din udvikling er i fokus.

Som graduate i PwC’s revisionsforretning bliver du klædt på med praktisk erfaring og undervisning gennem vores uddannelsesforløb, Trustbuilder. Vi kalder forløbet for Trustbuilder, fordi vi klæder fremtidens revisorer på til at være kundens mest betroede rådgiver. Du kommer derfor hurtigt ud og møder kunderne, hvor du bidrager til at styrke tilliden i samfundet og løse væsentlige problemstillinger. 

   

Som en del af PwC er du både en del af en markedssucces og et sted, der er rart at være. Det er i samspillet mellem de to, at tilliden opstår, karrieren udvikler sig, og hvor du og dine kolleger er med til at finde løsninger for erhvervslivet og for det samfund, vi alle sammen er en del af. Det er derfor vi siger: Succes skaber vi sammen.

Playback of this video is not currently available

1:25

Revisorgraduate i PwC

Allerede fra start i dit graduateforløb kommer du til at arbejde med spændende revisionsopgaver i tæt samarbejde med kunder og kolleger. Du bliver samtidig en del af en unik kultur og et stærkt sammenhold på tværs af PwC, hvor vi lærer af og med hinanden.

Bliv revisorgraduate

Hellerup   

    

Som graduate får du…

Optimal overgang fra studie- til erhvervslivet

Fastansættelse fra første dag, hvor du sammen med en stor årgang følges ad gennem vores interne uddannelsesforløb, Trustbuilder. Dette giver dig en god overgang fra at være studerende til at blive en professionel og betroet rådgiver.

Skræddersyet karriererådgivning og sparring

Du får tildelt en personlig career coach, som følger din udvikling tæt. Sammen sørger I for, at du får spændende opgaver, og at dine kompetencer bliver brugt på den bedst mulige måde på relevante projekter.

Unikt netværk

Du opbygger unikt netværk på tværs af PwC, hvor vi lærer af og med hinanden, og bliver en del af et fællesskab, der vil styrke din karriere.

Fleksible rammer for din udvikling

Du får en dynamisk hverdag med stor tillid og masser af ansvar samtidig med, at arbejdet udføres i fleksible rammer. Du kan tilrettelægge dine opgaver, så der er tid til dine personlige gøremål.

Proces for ansøgning

Ansøgning

Når du uploader din ansøgning, skal du huske at uploade følgende tre dokumenter for at blive taget i betragtning til stillingen:

  • CV
  • Ansøgning 
  • Eksamensbeviser fra tidligere og nuværende uddannelse

Du er også velkommen til at vedhæfte andre relevante dokumenter.

Samtale  

Vi inviterer til samtaler efter ansøgningsfristen. Vi har mange ansøgere og vil gerne behandle alle ansøgere grundigt, hvorfor du må forvente noget behandlingstid. Vi holder samtaler i udvalgte uger, som står beskrevet i jobopslagene.

Til samtalen vil vi gerne lære dig bedre at kende. Derfor beder vi dig lave en personlighedsprofil og færdighedstest forud for samtalen. Til samtalen introducerer vi dig til PwC, graduateforløbet og potentielle arbejdsopgaver. Derudover får du mulighed for at fortælle os om dine kompetencer, præferencer og behov. 

Til nogle samtaler kan du blive bedt om at forberede en kort case, som du præsenterer til samtalen.

Tilbagemelding

Efter samtalen får du en tilbagemelding over telefonen, hvor du enten vil blive tilbudt ansættelse eller få et afslag.

Hvis du ikke bliver inviteret til samtale, får du et elektronisk afslag efter ansøgningsfristen.

Bliv revisorgraduate

Hellerup   

"Fremtidens revisor skal være kundens mest betroede rådgiver. I PwC skal vi gennem ledelse og uddannelse være de bedste til at klæde fremtidens revisorer på til netop denne opgave, og den rejse starter på Trustbuilder-programmet."

Rasmus Friis Jørgensen, partner og direktør i Assurance

Tilmeld dig PwC's karrierenyhedsbrev

Gå på opdagelse i spændende karrierenyheder fra PwC, hvor du løbende får en masse inspiration til din karriere - hvad enten du er studerende eller har været på arbejdsmarkedet i flere år.

Tillid er vores fundament

Vores dygtige medarbejdere og et stærkt samarbejde med vores kunder er fundamentet for, at vi trods økonomisk usikkerhed, volatilitet og geopolitisk uro verden over har udviklet vores forretning og skabt vækst inden for vores kerneområder.

Har du nogen spørgsmål til os?

Sjælland

Natasha Berthelsen

Senior Associate, Human Capital, PwC Denmark

3945 3191

E-mail

Simone Holtermann

Senior Associate, Human Capital, PwC Denmark

3945 9870

E-mail

Daniel Stephan Søby

Associate, Human Capital, PwC Denmark

2175 6468

E-mail

Fyn og Jylland

Camilla Bech Jensen

Associate, Human Capital, Aarhus og Aalborg, PwC Denmark

2443 5683

E-mail

Diana Ravn

Senior Associate, Odense, PwC Denmark

2860 8287

E-mail

Henrik Forthoft Lind

Partner, statsaut. revisor, Trekantområdet, PwC Denmark

2373 2208

E-mail

Jannick Kjersgaard

Partner, statsaut. revisor, Esbjerg, PwC Denmark

2960 6941

E-mail

Kasper Ladekjær

Director, Assurance, Herning, PwC Denmark

2383 2031

E-mail

Følg PwC