Revisortrainee

Uddannelse for fremtidens økonomiske rådgiver. Start din karriere som trainee i et dynamisk og inspirerende arbejdsmiljø, hvor samarbejde og udvikling er afgørende.

Simon Lindvang

Portræt: Simon Lindvang
"Rig mulighed for at forme din karrierevej".
Læs portrættet

Simon Lindvang

Portræt: Nicole Juskov
"Udviklingsmuligheder ud over landets grænser".
Læs portrættet

Mennesker, der gør en forskel

Det er vores medarbejdere og partnere, der gør PwC til PwC og skaber succes for vores kunder hver dag gennem en fælles, stærk indsats. Vi arbejder for at styrke tilliden i samfundet og være med til at løse væsentlige problemstillinger. Det gør vi med udgangspunkt i vores viden inden for revision, skat og rådgivning.

Playback of this video is not currently available

Her er noget af det, du kan se frem til, når du starter din karriere som trainee:

Fastansættelse fra første dag, hvor du sammen med en stor årgang følges ad gennem vores interne uddannelsesforløb. Gode relationer og et stærkt fællesskab på tværs af PwC, hvor vi lærer af og med hinanden.

Karrieresparring og mentorforløb med din egen career coach, som følger din udvikling tæt. Sammen sørger I for, at du får spændende opgaver, og at dine kompetencer bliver brugt på den bedste måde på relevante projekter.

Faglig og personlig udvikling med “on the job training”, hvor du får lov til at arbejde med revisionsopgaver fra start i tæt samarbejde med kunder og kolleger.

Et arbejdsmiljø, hvor den digitale udvikling er en naturlig del af hverdagen. PwC investerer løbende i nye teknologier og værktøjer.

Du får den stærkeste kundepalette at arbejde med

I PwC rådgiver vi alle dele af dansk erhvervsliv - fra de førende virksomheder til ejerledere og offentlige institutioner. Vi er stolte af, at alle C25-virksomheder og i alt 25.000 virksomheder i Danmark har valgt at samarbejde med os.

Prøv en dag som revisor

Revisorspillet er en unik mulighed for at opleve, hvordan konkrete arbejdsopgaver ser ud, når man er revisor.
 

Kontakt os

PwC Human Capital

Spørgsmål og vejledning, PwC Denmark

Tlf: 3945 3600

Følg PwC