Mød nogle af vores kvindelige ledere i PwC

Det er afgørende for PwC at sikre lige muligheder for alle og ikke mindst, at vi også kan fastholde og udvikle vores kvindelige talenter. Vi har både som virksomhed, men også i et samfundsmæssigt perspektiv, en opgave i at fremme kønsdiversitet i erhvervslivet, og for vores virksomhed betyder dette kvinder i ledelse.

Her kan du møde en række af vores kvindelige ledere i PwC, som på hver deres måde gør en forskel for samfund, kunder og kolleger.

Elife Savas

Elife er Partner i Assurance i PwC og uddannet statsautoriseret revisor. Hør Elife fortælle om, hvordan hun er nået dertil, hvor hun er i dag og hvilke valg, hun har truffet i sit arbejdsliv.

"Der har været mange mennesker på min vej, der har troet på mig og satset på mig. Det har været fedt og nok en af grundene til, at jeg er der hvor jeg er," siger Elife.

Læs mere

Joan Faurskov Cordtz

Joan er partner og skatteekspert hos PwC. Hun er også en del af en netop nedsat ekspertgruppe, der skal fastlægge rammerne for en ensartet CO2-afgift.

"Vi har en spændende og udfordrende opgave foran os, og jeg ser frem til samarbejdet med dygtige fageksperter," fortæller Joan.

Læs mere

Karina Hejlesen

Karina er partner i og medejer af PwC, og hun er en af de førende eksperter i skatteret.

“Jeg er heldigvis opdraget til, at man skal tage de muligheder, der byder sig til. Har man evnerne, har man også en forpligtelse til at bruge dem. Mine medsøstre skal lære at tro på sig selv og gribe efter chancen, når den er der. Og så skal de turde sige, at det skal være på visse betingelser på jobbet og derhjemme,” siger hun.

Læs mere

Mette Holy

Mette er partner og statsautoriseret revisor og arbejder med offentlige virksomheder i Region Syddanmark. Hun har været glad for at have en career coach i PwC, der har udfordret hende og skubbet i den rigtige retning. Først til at blive statsautoriseret revisor og siden til at blive leder.

”Hvis nogen førhen havde sagt til mig, at jeg skulle være leder, ville jeg havde kigget mærkeligt på dem. Jeg er slet ikke gået efter ledelse. Det er kommet naturligt, og det undrer mig stadig, hvor naturligt det falder mig. Jeg kan godt lide at påvirke, hvad der sker og at være med til at udvikle medarbejdere.”

Læs mere

Natasha Lembke

Natasha er partner og leder i PwC’s Financial Effectiveness-afdeling. Hun hjælper bl.a. virksomheder med at øge omkostningsbevidstheden og dermed sikre mere robusthed og likviditet.

"Jeg synes, det er vigtigt at dele, at man godt kan gå efter sine karriereambitioner, have familie og være mor samtidig. Specielt konsulentbranchen har ry for, at man lægger mange timer, men den fleksibilitet jeg har i mit arbejde betyder, at tingene kan balancere", siger Natasha.

Læs mere

Pernille Stokholm Bøg

Pernille har ansvar for marketing, kommunikation, Academy og CSR hos PwC og så fronter hun vores interne stabe, Business Services. Hun er tidligere nomineret til Årets CMO og har netop indtaget en plads på ‘The M-List 2021’. En liste over profiler, der i særlig grad er med til at løfte barren inden for kommunikation og markedsføring.

"Jeg så gerne, at flere virksomheder markerer sig mere tydeligt på værdi- og holdnings- mæssige emner. MeToo er et eksempel herpå, ligesom klimadebatten er det," siger Pernille.

Læs mere

Susanne Stormer

Susanne er partner og leder af PwC’s bæredygtighedsteam. Hun hjælper virksomheder i gang med at arbejde med bæredygtighed, både når det gælder at sætte ambition og lægge en strategi til at løfte kvaliteten i deres rapportering.

“Og så skal vi forhåbentlig også udfordre nogle af de store til at sætte barren et nøk højere.” siger Susanne.

Læs mere

 

Kontakt os

Pernille Stokholm Bøg

Partner, Marketing, Communications & Corporate Sustainability, PwC Denmark

Tlf: 3945 3579

Christian Østergaard

Partner, Human Capital, PwC Denmark

Tlf: 3945 3686

Følg PwC