De gør en forskel

Tillykke til nye partnere og directors

Et stort tillykke til vores nye partnere og directors. Vi er glade for, at de har valgt at være en del af vores stærke fællesskab med over 2.400 PwC kollegaer over hele landet. Hver dag bidrager de til at styrke tilliden i samfundet og finde løsninger på væsentlige problemstillinger – det gør de med udgangspunkt i deres viden inden for revision, skat, rådgivning, og med deres stærke personligheder. 

Ønsk dem tillykke på LinkedIn

Alexander Christensen
Alexander Christensen, Director

"Kunderne kan mærke, at vi vil dem det bedste og gør, hvad vi kan, for at finde de bedste løsninger på deres udfordringer."

LinkedIn

Peter Sergio
Anders Grynnerup, Partner

"I PwC er vi med til at gøre en forskel, når vi sammen med vores kunder i den offentlige sektor finder løsninger på nogle af samfundets vigtige udfordringer."

LinkedIn

Betina Folkmann
Betina Folkmann, Director

"Hos PwC har jeg fundet min rette hylde. Jeg er en teamplayer, og her er sammenhold en af de centrale værdier - succes skaber vi nemlig sammen."

LinkedIn

Peter
Bo Bager, Partner

"Hver dag arbejder vi hårdt for at hjælpe vores kunder med at forebygge og opdage finansiel kriminalitet, der skader vores samfund. Ved at finde nye måder at stoppe bl.a. hvidvask, bidrager vi til at gøre en forskel."

LinkedIn

Peter
Carl Petersen, Partner

"Jeg skaber værdi for vores kunder gennem data. I takt med, at verden bliver mere datadrevet, er tillid til data også essentielt for tilliden i samfundet, ligesom data vil være løsningen på stadigt flere væsentlige problemer."

LinkedIn

Christian Østergaard
Christian Østergaard, Partner

"Sammen med mit HR-team gør jeg en forskel ved at skabe forudsætningerne for, at PwC's medarbejdere er den bedste udgave af dem selv, når de møder alle vores kunder. Vi ansætter og udvikler de dygtigste i branchen."

LinkedIn

Christine Tveteraas
Christine Tveteraas, Director

"I min optik er PwC-arbejde et kvalitetsstempel, og det skal vi være stolte af. Det bidrager jeg til i mit daglige arbejde, særligt ved altid at skabe plads til faglig udvikling og sparring på tværs af mine teams."

LinkedIn

Christopher Tolley
Christopher Tolley, Director

"Den vigtigste værdi er integritet. Vi lader grundighed, ordentlighed og professionalisme være fundamentet for vores arbejde. Det mener jeg selv er det rigtige at gøre, og jeg tror på, at vores kunder værdsætter det.”

LinkedIn

Claus Lyngsø Sørensen
Claus Lyngsø Sørensen, Partner

"Vi har stærke teams, der arbejder sammen på tværs af PwC om at skabe fælles succes sammen med vores kunder."

LinkedIn

Emil Uggerhøj
Emil Uggerhøj, Director

"Det bedste ved at være en del af PwC er, at vi har høje ambitioner på kundernes, kollegernes og egne vegne. Hos PwC er der virkelig højt til loftet."

LinkedIn

Helene Ruby Brandt
Helene Ruby Brandt, Director

"Det bedste ved PwC er, at vi lykkes med at arbejde sammen på tværs af teams, afdelinger og landegrænser, så vi kan levere høj kvalitet, mens vi har det sjovt."

LinkedIn

Helle Dreyer
Helle Dreyer, Partner

"Det handler om mennesker i vores branche. Derfor er det vigtigt for mig at være nærværende over for vores kunder i den finansielle sektor og vores medarbejdere, så vi bygger et stærkt fundament for samarbejdet.”

LinkedIn

Henrik Berring Rasmussen
Henrik Berring Rasmussen, Partner

"Jeg har en stor passion for it-branchen og den teknologiske udvikling. Kombineret med mine kompetencer inden for regnskab, revision og skat gør det, at jeg kan hjælpe vores revisionskunder i branchen bedst muligt."

LinkedIn

Henrik Kaaber
Henrik Kaaber, Director

"For mig er det afgørende at være nærværende. Det gør os i stand til at møde kolleger og kunder på deres betingelser, og dermed skabe et stærkt samarbejde."

LinkedIn

Jacob Brinch
Jacob Brinch, Partner

"I PwC er der så meget viden samlet, at vi kan løse selv de mest komplekse udfordringer, når vi arbejder sammen."

Linkedin

Jacob Selvager
Jacob Selvager, Director

"Som person er jeg velovervejet og har høj integritet. Det skaber tillid i et transaktionsforløb, når jeg sammen med dygtige kolleger hjælper kunder med at træffe vigtige beslutninger om køb og salg af virksomhed.”

LinkedIn

Jakob Thisted Binder
Jakob Thisted Binder, Director

"Det gør mig stolt, når jeg kan mærke på kunderne, at vores rådgivning har gjort en forskel og hjulpet dem med at træffe den rigtige beslutning."

Linkedin

Jeanette Vallat
Jeanette Vallat, Director

"Det er både inspirerende og stimulerende at være en del af et fagligt stærkt miljø med så mange dygtige kollegaer og forskellige kompetencer."

LinkedIn

Jeanne Koch Rasmussen
Jeanne Koch Rasmussen, Director

"Jeg og mit team gør en forskel ved at levere skræddersyede løsninger til vores kunder som sikrer, at de har en nøjagtig og pålidelig regnskabsrapportering og opnår større troværdighed i markedet."

LinkedIn

Jens Gammelby
Jens Gammelby, Director

"Som nybagt far sætter jeg pris på fleksibiliteten i PwC. Den giver plads til, at jeg kan udfylde min rolle, så der både er tid til familie og arbejde. Fagligt er jeg glad for at bidrage til at styrke PwC’s førerposition."

LinkedIn

Jesper Bianco Hildebrandt
Jesper Bianco Hildebrandt, Director

"Momsreglerne er komplicerede og indeholder mange nuancer. Ved at rådgive mine kunder i øjenhøjde er jeg med til at sikre, at de får betalt den moms de skal - og hverken mere eller mindre."

LinkedIn

Jim Christian Olesen
Jim Christian Olesen, Director

"At gøre en forskel på markedspladsen er det, der driver mig, og et godt samarbejde med kollegerne er altafgørende for at kunne det."

LinkedIn

Kasper Elkjær Nielsen
Kasper Elkjær Nielsen, Director

"Jeg bliver motiveret af at gøre en forskel via min rådgivning inden for bl.a. fast ejendom og selskabsstruktur, og jeg sætter en ære i at finde gode løsninger, som fungerer i praksis."

Læs mere

Kasper Schreier Kristiansen
Kasper Schreier Kristiansen, Director

"Den vigtigste rettesnor for mit arbejde er at udvise høj integritet i alle opgaver. For mig er faglig og personlig integritet helt centralt for, hvordan vi arbejder i PwC, og det er sådan, vi skaber tillid hos kunderne."

LinkedIn

Kristian Pedersen
Kristian Pedersen, Partner

"Noget af det bedste ved PwC er det høje faglige niveau og muligheden for sparring. Man er omgivet af så mange dygtige folk."

LinkedIn

Lars Brebøl
Lars Breboel, Director

"Her er gode muligheder for at udvikle sig. I mit team arbejder vi med kunder i den finansielle sektor, og har man en idé til, hvordan kunderne får løst et problem bedre og mere effektivt, bliver det prøvet af."

LinkedIn

Lars Miguel Paredes
Lars Miguel Paredes, Partner

"Vi har den faglige dybde til at levere løsninger, der løser vores kunders strategiske udfordringer inden for bl.a. økonomistyring og effektivisering, er implementerbare, og gør en tydelig forskel for dem."

LinkedIn

Lasse Berg
Lasse Berg, Partner

"Vi har et fagligt stærkt niveau inden for revision og rådgivning og sætter barren højt, og så tør vi tale ærligt om kundernes udfordringer. Det er med til at skabe tillid."

LinkedIn

Martin Enderberg Lassen
Martin Enderberg Lassen, Director

"Det bedste ved PwC er, at der altid er mulighed for at udvikle sig gennem spændende og udfordrende opgaver. Man står aldrig stille i sin udvikling og har altid mulighed for nye udfordringer, uanset hvor mange års erfaring man har."

LinkedIn

Martin Langhoff Hansen
Martin Langhoff Hansen, Partner

"Kunden skal altid være i centrum for alt, hvad vi foretager os. Vi lever af deres tillid til os, og af vores evne til at levere høj service og kvalitet, som gør os til deres foretrukne sparringspartner inden for revision og rådgivning."

LinkedIn

Peter Godiksen
Peter Godiksen, Director

"I PwC har vi en bred vifte af kompetencer, og vores mange dygtige kolleger sikrer høj kvalitet. I vores team og i hele PwC har vi et stærkt fællesskab, der skaber succes gennem tillidsfuldt samarbejde med kunder."

LinkedIn

Poul P. Petersen
Poul P. Petersen, Partner

"Ved at være en engageret og god sparringspartner for nogle af Danmarks største virksomheder er jeg med til at øge kvaliteten og løse væsentlige problemstillinger, og derigennem skabe tillid i samfundet."

LinkedIn

Sebastian Delus
Sebastian Delus, Partner

"I mit team hjælper vi virksomheder med køb og salg af virksomheder, og det motiverer mig at arbejde i et miljø, hvor både kunder og kollegaer er ambitiøse og stiller høje krav".

LinkedIn

Shane Phillip-Nielsen
Shane Phillip-Nielsen, Director

"I PwC har vi et støttende læringsmiljø, som gør det muligt at blive en succes for medarbejdere med vidt forskellige evner og prioriteter."

LinkedIn

Stefan Vastrup
Stefan Vastrup, Partner

"Det vigtigste for mig er at udvise integritet og aldrig gå på kompromis med kvaliteten. Høj kvalitet er vores "License to Operate" i den finansielle sektor i kombination med et stærkt teamwork."

LinkedIn

Sune B. Krings
Sune B. Krings, Director

”Vi har et højt fagligt niveau og dygtige folk, der forstår kunderne og deres forretning. Det gør, at vi kan spille ind med værdiskabende løsninger inden for digitale services, som giver kunderne nye muligheder.”

LinkedIn

Søren Alexander
Søren Alexander, Director

"PwC er relationer. Det er fantastisk, som vi i PwC kan dele ideer og viden på tværs af kontorer og lande. Jeg nyder år efter år at komme hos vores kunder og udvikle relationer til virksomheden og deres ansatte."

LinkedIn

Thomas Buchwald
Thomas Buchwald, Director

"Vi har ekstremt dygtige medarbejdere, der arbejder sammen med vores kunder om at træffe de beslutninger, der er rigtige for deres forretning."

LinkedIn

Thomas Gi Scharf
Thomas Gi Scharf, Director

"Jeg bidrager til at styrke tilliden til de data, der er i kundernes systemer, og rådgiver dem i forhold til at implementere kontroller, så de er forberedt på de risici, som er forbundet med nye teknologier."

LinkedIn

Thomas Nørgaard Christensen
Thomas Nørgaard Christensen, Director

"Det vigtigste for mig er at være nærværende over for mine kolleger og forretningsforbindelser samt gøre en forskel hver dag - både for mig selv, mine kolleger og mine forretningsforbindelser."

LinkedIn

Kontakt os

Pernille Stokholm Bøg

Pernille Stokholm Bøg

Partner, Marketing, Communication, Academy & CSR, PwC Denmark

Tlf: 3945 3579

Følg PwC