Pressemeddelelser

Tre finalister til Årets Ejerleder 2017 i Sydjylland er fundet

17/10/17

Kåringen af Årets Ejerleder 2017 i Sydjylland er lige om hjørnet, og tre finalister er nu udvalgt. Prisen går til den ejerleder, der som frontfigur i en ejerledet virksomhed i Sydjylland har en central rolle i at skabe vækst og succes til inspiration for andre. Prisen som Årets Ejerleder uddeles for 14. gang af PwC i samarbejde med bl.a. Nykredit og Dansk Erhverv.

Tre finalister til Årets Ejerleder 2017 i Østjylland er fundet

13/10/17

Kåringen af Årets Ejerleder 2017 i Østjylland er lige om hjørnet, og tre finalister er nu udvalgt. Prisen går til den ejerleder, der som frontfigur i en ejerledet virksomhed i Østjylland har en central rolle i at skabe vækst og succes til inspiration for andre. Prisen som Årets Ejerleder uddeles for 14. gang af PwC i samarbejde med bl.a. Nykredit og Dansk Erhverv.

Tre finalister til Årets Ejerleder 2017 i Nordjylland er fundet

13/10/17

Kåringen af Årets Ejerleder 2017 i Nordjylland er lige om hjørnet, og tre finalister er nu udvalgt. Prisen går til den ejerleder, der som frontfigur i en ejerledet virksomhed i Nordjylland har en central rolle i at skabe vækst og succes til inspiration for andre. Prisen som Årets Ejerleder uddeles for 14. gang af PwC i samarbejde med bl.a. Nykredit og Dansk Erhverv.

Tre finalister til Årets Ejerleder 2017 i Vestjylland er fundet

12/10/17

Kåringen af Årets Ejerleder 2017 i Vestjylland er lige om hjørnet, og tre finalister er nu udvalgt. Prisen går til den ejerleder, der som frontfigur i en ejerledet vestjysk virksomhed har en central rolle i at skabe vækst og succes til inspiration for andre. Prisen som Årets Ejerleder uddeles for 14. gang af PwC i samarbejde med bl.a. Nykredit og Dansk Erhverv.

Tre finalister til Årets Ejerleder 2017 på Fyn er fundet

11/10/17

Kåringen af Årets Ejerleder 2017 i Fyn er lige om hjørnet, og tre finalister er nu udvalgt. Prisen går til den ejerleder, der som frontfigur i en ejerledet fynsk virksomhed har en central rolle i at skabe vækst og succes til inspiration for andre. Prisen som Årets Ejerleder uddeles for 14. gang af PwC i samarbejde med bl.a. Nykredit og Dansk Erhverv.

Tre finalister til Årets Ejerleder 2017 i Hovedstaden er fundet

10/10/17

Kåringen af Årets Ejerleder 2017 i Hovedstaden er lige om hjørnet, og tre finalister er nu udvalgt. Prisen går til den ejerleder, der som frontfigur i en ejerledet hovedstadsvirksomhed har en central rolle i at skabe vækst og succes til inspiration for andre. Prisen som Årets Ejerleder uddeles for 14. gang af PwC i samarbejde med bl.a. Nykredit og Dansk Erhverv.

Tre finalister til Årets Ejerleder 2017 på Sjælland er fundet

10/10/17

Kåringen af Årets Ejerleder 2017 på Sjælland er lige om hjørnet, og tre finalister er nu udvalgt. Prisen går til den ejerleder, der som frontfigur i en ejerledet virksomhed på Sjælland har en central rolle i at skabe vækst og succes til inspiration for andre. Prisen som Årets Ejerleder uddeles for 14. gang af PwC i samarbejde med bl.a. Nykredit og Dansk Erhverv.

PwC har tillid højt på agendaen

02/10/17

Tillid er afgørende for sammenhængskraften i det danske samfund. Med afsæt i positionen som Danmarks førende revisionsforretning vil PwC fortsat arbejde for at skabe tillid i samfundet og bidrage til løsning af væsentlige problemer. Det fastslår revisions-, skatte- og rådgivningsvirksomheden i sin netop offentliggjorte årsrapport for 2016/17.

Investorer, analytikere og banker foretrækker årsrapporten

28/09/17

I en tid med disruption fra nye teknologier holder årsrapporten stand, og de nyere kommunikationskanaler som sociale medier, podcasts og videoer rykker ikke ved, at investorer og analytikere fortsat betragter årsrapporten som den vigtigste kilde til information. Sådan lyder konklusionen i en ny undersøgelse fra PwC og CBS, der blev præsenteret ved en velbesøgt konference torsdag den 21/9 i Hellerup.

Transport- og logistikbranchen tager et kvantespring inden for innovation de kommende år

18/09/17

Transport- og logistikbranchen forventer at tage et kvantespring inden for innovation de kommende tre år. I dag er det dog stadig kun et fåtal af transportvirksomhederne, som beskæftiger sig med innovation, sammenlignet med andre brancher. Det viser PwC’s CXO Survey 2017.

Den finansielle sektor i den innovative førertrøje

12/09/17

Virksomhederne i den finansielle sektor er længere fremme, når det gælder innovation, end virksomhederne i nogen andre brancher. Det viser PwC’s CXO Survey 2017. Det er med til at ruste sektoren til at kunne udnytte fremtidige teknologiske forandringer positivt.

Kvinder er bedre til at crowdfunde startkapital end mænd

11/09/17

Selvom flere mænd end kvinder anvender crowdfunding for at rejse startkapital, har kvinder på globalt plan større succes end mænd med at nå deres finansieringsmål – og det gælder inden for alle brancher og geografiske områder. Det viser en ny undersøgelse fra PwC og The Crowdfunding Centre.

Danskerne valfarter til biograferne

06/09/17

Danskerne valfarter til biograferne – også i langt højere grad end vores svenske og norske naboer. Den danske biografbranche oplever derfor kronede dage, og væksten forventes at forsætte frem mod 2021. Det viser PwC’s årlige analyse ’Global entertainment and media outlook 2017-2021.

Digitale forbrugere kaster aviserne ud i frit fald

25/08/17

Den teknologiske udvikling har ændret forbrugernes behov, og de fravælger som forventet i stigende grad den klassiske avis til fordel for digitale nyheder. Den danske avisbranche har endnu ikke fundet en opskrift, der kan bremse den faldende omsætning, og derfor vil vi fortsat opleve konsolideringer i branchen. Det viser PwC’s analyse Global Entertainment & Media Outlook 2017-2021.

Stadigt flere virksomheder ansætter en digital leder

24/08/17

Knap hver femte af verdens top 2.500 virksomheder har ansat en digital leder eller en såkaldt Chief Digital Officer (CDO), der er ansvarlig for den digitale transformation af deres virksomhed. Det er en tredobling i forhold til sidste år, viser en ny undersøgelse af den digitale leders rolle fra PwC’s globale strategiteam Strategy&.

Robotics og kunstig intelligens vil revolutionere dansk erhvervsliv

30/12/16

De danske erhvervsledere vurderer, at robotics og kunstig intelligens vil revolutionere dansk erhvervsliv, men mange mangler viden om, hvordan de kan bruge fx kunstig intelligens i deres virksomhed. Det viser en ny pulsmåling fra PwC med svar fra flere end 600 danske erhvervsledere.

Seks juleråd: Undgå at betale for meget i restskat

12/12/16

Inden året rinder ud, er det en god ide at undersøge, om du skal betale restskat. Revisions-, skatte- og rådgivningsvirksomheden PwC anbefaler desuden at tjekke en række ting inden den 31. december 2016 for at undgå at betale for meget i skat.

FinTech: Trussel eller mulighed for Asset and Wealth Management?

09/12/16

FinTech-virksomheder ændrer spillereglerne i Asset and Wealth Management med nye digitale løsninger til forbrugerne. Asset and Wealth-rådgivere skal derfor være opmærksomme på FinTech-virksomheder og bør indgå i nye alliancer, da de ellers kan risikere at miste markedsandele til nye aktører. Det viser en ny undersøgelse fra PwC.

Hoteller fortsætter med at sætte ny rekord i antal overnatninger

09/12/16

Hotelbranchen sætter endnu en gang ny rekord i antal af overnatninger, og det er både København og resten af Danmark, som driver den positive udvikling med en fremgang på henholdsvis 6,7 % og 6,1 %. Det viser en ny analyse af hotelbranchen fra PwC.

Forskningsmidler: Fokus på software og serviceydelser skaber vækst

05/12/16

De virksomheder, som allokerer en større del af deres forsknings- og udviklingsbudget (R&D) til softwareydelser, har en markant højere omsætningsvækst end de, der ikke gør. Det viser en ny global undersøgelse om innovation, ”Global Innovation Study 2016”, fra PwC’s Strategy&. Undersøgelsen fokuserer på de 1.000 virksomheder i verden, herunder også danske virksomheder, som bruger flest midler på R&D.

Bestyrelsen omstiller sig til en ny virkelighed

01/12/16

Bestyrelser mener, at de hastige teknologiske fremskridt vil få størst indflydelse på virksomhederne, men ser i stigende grad ændringer i den økonomiske magtbalance få større effekt på strategi og brand. Fokus er, udover teknologi, på at investere i etablering af nye, lokale aktiviteter og ekspansion på nye markeder. Sådan lyder konklusionerne i PwC’s Board Survey 2017.

Nordjyder løb med hele to priser ved ’IVÆKSTprisen 2016’

24/11/16

Andreas Helgstrand, Helgstrand Dressage, har netop vundet prisen som Årets Digitale Omstilling, og Lisa Dalsgaard, GoodiePack, fik prisen som Årets Kvindelige Iværksætter. Dermed blev det nordjyder, der løb med hele to priser ved prisuddelingen ’IVÆKSTprisen 2016’. Priserne blev uddelt ved en velbesøgt kåring hos PwC.

Tradono vinder prisen som Årets Væksteventyrer 2016

23/11/16

Mads Aarøe Mathiesen, Martin George Suhr Madsen, Rasmus Hovøre Andersen og Nicklas Skov Pape, som står bag Tradono, har netop vundet prisen som Årets Væksteventyrer ved prisuddelingen ’IVÆKSTprisen 2016’. Prisen blev uddelt ved en velbesøgt kåring hos PwC i Hellerup.

Fonde er en vigtig del af det danske erhvervsliv

22/11/16

Siden årtusindeskiftet er der kun oprettet få erhvervsdrivende fonde i Danmark, hvilket på sigt kan stække den danske velfærd, innovation og konkurrenceevne. Christiansborg er på vej med en løsning, der skal afhjælpe problemet, men som en del af 2025-planen lader løsningen vente på sig.

Danmark taber terræn i europæisk skattekonkurrence

17/11/16

Ud af 32 europæiske lande ligger Danmark helt nede på en 27. plads, når det skal måles, hvor gunstig beskatningen af selskabers overskud er i de enkelte lande. Dette betyder, at Danmark taber terræn i den europæiske skattekonkurrence. Det viser den årlige undersøgelse af skattebetalingen i SMV-selskaber ”Paying Taxes 2017”, der er foretaget af PwC og World Bank Group. Undersøgelsen fastslår, at danske selskaber afleverer 19 % af deres overskud til staten. Dermed placerer Danmark sig blandt de europæiske lande, der beskatter selskaber hårdest.

København i top 10 som et sikkert investeringsmål

16/11/16

København ligger i top 10 over sikre investeringsmål, men kan dog ikke helt følge med de tyske storbyer, når det gælder ejendomsinvestering og -udvikling i 2017. Både Berlin, Hamborg, Frankfurt og München indtager topplaceringer i en ny prognose udgivet i fællesskab af PwC og Urban Land Institute (ULI).

Årets temaprisvinder 2016 sætter kulør på hverdagen med unikke kundeoplevelser

10/11/16

Siden 1998 har ejerlederen bag RICE A/S, Charlotte Gueniau, skabt unikke oplevelser for sine kunder. For denne indsats har hun i dag fået overrakt temaprisen i forbindelse med Årets Ejerleder 2016 hos PwC. Hun hyldes for sit nærvær over for kunderne og sit farverige univers, som sætter kulør på kundernes hverdag.

Årets Ejerleder 2016 har vækstspeederen i bund

10/11/16

Marie-Louise og Lars Bjerg, ejerlederne bag Mountain Top Industries ApS, er netop kåret som Årets Ejerleder 2016 hos PwC i Hellerup. Med deres fremsyn, kundefokus og uovertrufne lederegenskaber har de skabt et væksteventyr som specialleverandør til pick-up-biler.

Sådan kan du undgå restskat i 2017

07/11/16

Den 15. november 2016 ligger din forskudsopgørelse klar i TastSelv hos Skat. Hvis du vil undgå at betale restskat til næste år, kan det være en rigtig god idé at løbe forskudsopgørelse igennem. Det gælder særligt for de, der tjener under ca. 342.000 kroner om året, betaler topskat eller har fået nyt lån, påpeger PwC.

Årets Regionale Temapris 2016: Fokus og nærvær overfor kunderne

03/11/16

Inge Thomsen og Jacob Meulengracht, ejerlederne bag 2have a/s, har netop modtaget Årets Regionale Temapris i forbindelse med kåringen af Årets Ejerleder 2016 i Nordjylland. Med prisen hyldes de for deres evne til skabe værdi for deres kunder igennem stærke og nære relationer.

Ny revisorlov får lempelig implementering i dansk lovgivning

22/12/15

Den nye revisorlov er netop sendt i høring. Loven medfører en række øgede omkostninger og byrder for erhvervslivet, uden at den er med til at højne revisionskvaliteten, lyder konklusionen fra PwC, der dog glæder sig over, at politikerne har lyttet til erhvervslivet, og at de skærpede krav kommer til at gælde færre virksomheder end forventet.

Hackerne går ikke på juleferie

22/12/15

Svindelnumre via e-mails er efterhånden en gammel kending, der dog vokser eksplosivt i omfang i disse år, samtidig med at angrebene bliver stadigt mere sofistikerede, påpeger PwC. Seneste trend er mails i ferien fra chefen, der beder om at hasteoverføre penge til en "ny" leverandør. FBI vurderer, at forbrydere via disse svindelnumre er lykkes med at svindle sig til ca. USD 215 millioner på godt ét år*.

Julepræmier kan udløse en hilsen fra SKAT

04/12/15

Vaser, cykler, chokolade, rejsegavekort – ønskelisterne kan være lange op til jul. Mange virksomheder benytter derfor anledningen til at afholde julekalender-konkurrencer over for kunder eller på nettet – og her skal deltagerne være opmærksomme, hvis de vil undgå risikoen for ubehagelige skatteoverraskelser, påpeger revisions-, skatte- og konsulenthuset PwC.

Regeringen bevarer transparensreglen for fonde, men fjerner konsolideringsfradraget

03/12/15

Regeringen justerer nu det lovforslag om fonde, som den tidligere har fremsat. Det nye lovforslag indebærer, at transparensreglen for fonde består, hvilket betyder, at en række fonde alligevel ikke er tvunget til at ændre deres struktur. PwC havde dog gerne set, at konsolideringsfradraget også var bevaret til fordel for uddelingsmodtagerne.

PwC styrker sit magasin til dansk erhvervsliv

30/11/15

PwC øger udgivelsesfrekvensen for sit erhvervsmagasin, CXO Magasinet, og ønsker derigennem at bidrage til at skabe et konkurrencedygtigt erhvervsliv. Magasinet sætter spot på aktuelle tendenser, udfordringer og løsninger i erhvervslivet.

Regeringens lovforslag for fonde betyder færre penge at dele ud af og truer deres konsolidering

21/11/15

Regeringen har d. 20.11.15 fremsat lovforslag, som medfører væsentlige ændringer for fondes beskatning. Lovforslaget indebærer bl.a., at konsolideringsfradraget fjernes ligesom transparensreglen afskaffes, hvilket betyder, at fondenes uddelings- og konsolideringsmuligheder forringes. Der er til lovforslaget knyttet en usædvanligt kort høringsfrist til den 27. november 2015.

Årets Ejerleder 2015: Det starter med et får i New Zealand

19/11/15

Siden 2009 har ejerleder Anders Byriel fordoblet forretningen Kvadrat A/S, og indtjeningen er også mere end fordoblet. For denne imponerende vækst med et stærkt fokus på medarbejderudvikling samt en ambitiøs og klar strategi om fortsat vækst er tekstileksperten netop blevet kåret som Årets Ejerleder 2015 hos PwC i Hellerup.

HR-direktører bør fokusere mere på udvikling og fastholdelse af talenter

18/11/15

HR-direktørerne bruger mere tid og flere ressourcer på at tiltrække talenter via fx employer branding-kampagner, end de gør på at udvikle og holde på talenterne. Det viser en ny undersøgelse fra PwC. Risikoen for, at talenterne hurtigt forlader virksomheden igen er derfor stor, og jagten på talent bliver skruen uden ende og unødvendigt dyrt, påpeger PwC.

Pumpeproducent er Årets Ejerleder i Nordjylland

12/11/15

Henrik Sørensen, der er ejerleder af DESMI A/S, er netop blevet kåret som Årets Ejerleder 2015 i Nordjylland. Prisen blev overrakt ved en velbesøgt kåring hos Nykredit i Aalborg, hvor virksomhedsledere fra hele Nordjylland var med til at hylde en dygtig ejerleder, der med fokus på medarbejder-udvikling og talent har skabt en unik væksthistorie.

Ekspert i design-tekstiler er Årets Ejerleder i Østjylland

11/11/15

Anders Byriel, der er ejerleder af Kvadrat A/S, er netop blevet kåret som Årets Ejerleder 2015 i Østjylland. Prisen blev overrakt ved en velbesøgt kåring på Aros i Aarhus, hvor virksomhedsledere fra hele Østjylland var med til at hylde en dygtig ejerleder, der med fokus på medarbejder-udvikling og talent har skabt en unik væksthistorie.

Tre finalister fra Nordjylland er nomineret til prestigefyldt ejerlederpris

11/11/15

Kåringen af Årets Ejerleder 2015 i Nordjylland står for døren, og tre finalister er nu fundet. Prisen går i år til den ejerleder, der med fokus på talent og kompetencer har skabt Nordjyllands mest succesfulde vækstvirksomhed. Den prestigefyldte pris uddeles for 12. gang af PwC i samarbejde med bl.a. Nykredit og Dansk Erhverv.

Emballageproducent er Årets Ejerleder i Vestjylland

10/11/15

Morten Dalsgaard, der er ejerleder af Westpack A/S, er netop blevet kåret som Årets Ejerleder 2015 i Vestjylland. Prisen blev overrakt ved en velbesøgt kåring hos PwC i Herning, hvor virksomhedsledere fra hele Vestjylland var med til at hylde en dygtig ejerleder, der med fokus på medarbejderudvikling og talent har skabt en unik væksthistorie.

Dansk erhvervsliv ramt af overregulering

10/11/15

7 ud af 10 erhvervsfolk mener, at Danmark er mere reguleret end andre lande, og et flertal peger på, at det hæmmer Danmarks konkurrencekraft. Det viser en ny pulsmåling fra PwC.

Sådan undgår du restskat i 2017

10/11/15

Alle skattepligtige danskere modtager tirsdag deres forskudsopgørelse fra Skat, og det kan være en rigtig god ide at løbe den igennem, hvis man vil undgå at betale en restskat til næste år. Det gælder særligt for de, der tjener under ca. 337.000 kroner om året, betaler topskat eller har fået nyt lån, påpeger PwC.

Ole Andersen kåret som Årets Bestyrelsesformand 2015

05/11/15

PwC har sammen med en professionel jury kåret bestyrelsesformanden for ingrediensproducent Chr. Hansen, Ole Andersen, som Årets Bestyrelsesformand 2015. Med Ole Andersen for bordenden i bestyrelseslokalet har Chr. Hansen fået en yderst professionel bestyrelse, gennemført et succesfuldt direktørskifte og nået nye højder med forretningen.

Restaurationsbranchen er i klar bedring, mens hotelbranchen stadig er udfordret

21-12-2014

Færre restauratører lider tab, og sundhedstilstanden i restaurationsbranchen er i klar bedring. Til gengæld er mange i hotelbranchen udfordret og befinder sig i en svær finansiel situation, konkluderer en ny brancheanalyse fra PwC.

Ny lov skaber mere åbenhed om de erhvervsdrivende fonde

19-12-2014

Den nye lov om erhvervsdrivende fonde skaber mere åbenhed, men stiller også en række nye krav til de erhvervsdrivende fonde. Særligt de små fonde bliver udfordret af de nye regler – og i visse fonde kan de nye uddelingsregler virke meget komplekse, vurderer PwC, der sætter spot på særligt uddelinger og corporate governance på en fondskonference i Hellerup.

Bestyrelser ruster sig til ny teknologi

10-12-2014

Ny teknologi og det stigende behov for it-sikkerhed stiller bestyrelserne over for nye udfordringer og rejser krav om nye spidskompetencer i bestyrelseslokalerne. Bestyrelsesmedlemmer oplever derfor et øget behov for kompetencer inden for risk management, og it-risici skal højere op på agendaen i bestyrelserne. Sådan lyder konklusionen i en ny undersøgelse fra PwC, der sætter fokus på tendensen i en ny bestyrelseshåndbog.

Erhvervsskoler står til en ekstra regning på 50 mio. kroner til SKAT

07-12-2014

SKAT lægger op til at sløjfe erhvervsskolernes mulighed for at få godtgjort energiafgifter samt fradrag for momsbelagte fællesudgifter. Det kommer samlet til at koste erhvervsskolerne mindst 50 mio. kroner, lyder et estimat fra PwC.

Hun kom flyvende til sejren

18-11-2014

På fire år har ejerleder Susanne Hessellund vendt et underskud på 4 mio. kr. til et overskud på knap 40 mio. kr. i Bel Air Aviation A/S, der har hjemme i Esbjerg. For denne imponerende vækst er helikopterpiloten netop blevet kåret som Årets Ejerleder 2014 hos PwC i Hellerup, hvor 250 erhvervsfolk deltog i fejringen af den succesfulde ejerleder.

Ejerleder til hest vinder vækstpris i Nordjylland

13-11-2014

Prisen som Årets Ejerleder 2014 i Nordjylland går til Andreas Helgstrand fra Helgstrand Dressage A/S. Prisen blev uddelt ved kåringen hos Nykredit i Aalborg, hvor nordjyske virksomhedsledere var med til at hylde den fantastiske væksthistorie.

Digitalt trekløver kåret med vækstpris i Østjylland

12-11-2014

Prisen som Årets Ejerleder 2014 i Østjylland går til Morten Ditmer, Knud Jensen og Johan Bitsch Nielsen fra Ditmer A/S. Prisen blev uddelt ved kåringen på Aros i Aarhus, hvor østjyske virksomhedsledere var med til at hylde den fantastiske væksthistorie.

Digital ejerleder kåret med vækstpris på Fyn

10-11-2014

Prisen som Årets Ejerleder 2014 på Fyn gik til Lars Hedal fra e-handelshuset Hedal Kruse Brohus A/S. Prisen blev uddelt ved kåringen på Møntergården i Odense, hvor fynske virksomhedsledere var med til at hylde den fantastiske væksthistorie.

C20-selskaberne mellem krise og vækst

06-11-2014

Virksomhederne står mellem krise og vækst uden klare indikationer på, hvornår vilkårene ændrer sig. Der er dog en sund udvikling på omsætning- og indtjeningssiden i C20-selskaberne. De holder stadig igen med investeringerne, men ser man på de faktiske investeringer, er de steget i forhold til sidste år. Det viser en ny analyse af halvårstallene fra C20-selskaberne fra PwC.

Bryggeriformand kåret som Årets Bestyrelsesformand

06-11-2014

Bestyrelsesformand for bryggeriet Royal Unibrew, Kåre Schultz, er kåret af PwC som Årets Bestyrelsesformand 2014 for sin rolle i den opsigtsvækkende erhvervssucces Royal Unibrew.

Helikopterpilot kåret med vækstpris i Sydjylland

06-11-2014

Prisen som Årets Ejerleder 2014 i Sydjylland gik til Susanne Hessellund fra Bel Air Aviation A/S. Prisen blev uddelt ved kåringen hos PwC Trekantområdet i Vejle, hvor virksomhedsledere fra Sydjylland var med til at hylde den fantastiske væksthistorie.

Flere har vendt underskud til overskud

04-11-2014

Flere virksomheder leverer i år overskud på bundlinjen i forhold til sidste år. Det viser PwC’s virksomhedsanalyse 2014, som er en analyse af knap 1.400 danske virksomheder. Den gennemsnitlige overskudsgrad er dog stort set uændret i forhold til sidste år, så der er fortsat pres på indtjeningen.

Trendy ejerledere kåret med vækstpris i Vestjylland

03-11-2014

Prisen som Årets Ejerleder 2014 i Vestjylland gik til Betina og Simon Stampe fra Bloomingville A/S. Prisen blev uddelt ved kåringen hos PwC i Herning, hvor virksomhedsledere fra Vestjylland var med til at hylde den fantastiske væksthistorie.

Ejerleder i lystfiskeri kåret med pris på Sjælland

30-10-2014

Prisen som Årets Ejerleder 2014 på Sjælland gik til Lars Svendsen fra Svendsen Sport A/S. Prisen blev uddelt ved kåringen hos Harboe Arena i Slagelse, hvor virksomhedsledere fra Sjælland var med til at hylde den fantastiske væksthistorie.

Kendt lingerikæde kåret med pris i Hovedstaden

28-10-2014

Det blev Claus Walther Jensen i spidsen for Change of Scandinavia A/S, der i år løb med prisen som Årets Ejerleder 2014 i Hovedstaden. Prisen blev uddelt ved kåringen hos Nykredit på Kalvebod Brygge, hvor virksomhedsledere fra hovedstadsområdet var med til at hylde den fantastiske væksthistorie.

PwC og Google indgår nyt samarbejde

28-10-2014

PwC og Google Inc. har netop offentliggjort et nyt samarbejde om at levere nye og innovative ydelser til virksomheder verden over. Sammen vil PwC og Google rådgive virksomheder med at samarbejde mere effektivt, udnytte ny teknologi bedre og tilpasse sig nye tendenser.

Ejerlederne melder om mere moderat vækst

28-10-2014

Et rekordhøjt antal af de dygtigste ejerledere har forventninger til fremtidig vækst. I en ny analyse af de dygtigste ejerledede virksomheder fra PwC svarer hele 97 % af de udvalgte ejerledere, at de forventer yderligere vækst mod 92 % sidste år.

Familievirksomheder står over for store forandringer

28-10-2014

De familieejede virksomheder er robuste i dag, men står over for store forandringer. De skal derfor tilpasse sig hurtigere, innovere hurtigere og skrue op for professionalismen, hvis de skal forblive en succes.

PwC udbygger sin stærke markedsposition

29-09-2014

Revisions-, skatte- og rådgivningshuset PwC har styrket sin markedsposition, oplevet vækst i store dele af sin forretning og har nu det stærkeste image i branchen. En tæt dialog med kunderne og en omstillingsparat forretning er væsentlige årsager til fremgangen, lyder det bl.a. i PwC’s netop offentliggjorte årsrapport.

Elever fra handelsgymnasiet skal teste nyt online-spil

24-09-2014

Nu får gymnasieelever på Niels Brock lov til at spille midt i skoletiden. De tester nemlig revisorspillet.dk, der er et online-spil udviklet af PwC i samarbejde med lektorer fra HHX og STX. Spillet skal være med til at bygge bro mellem teori på skolebænken og praksis i erhvervslivet.

Behov for større fokus på cyber-angreb

22-09-2014

Virksomhederne er ikke klar til fremtidens cyber-angreb ifølge en ny cybercrime-rapport fra PwC. Der er dog ingen tvivl om, at alle kan blive ramt, og når virksomheder står frem og fortæller om angreb, kan alle lære af det, fastslår ekspert i cybersikkerhed fra PwC.

Boligejerne har krav på et gennemsigtigt og fair system nu

11-09-2014

Den 11. september 2014 kom regeringens ekspertudvalg med et bud på et nyt ejendoms-vurderingssystem. Regeringen planlægger dog at udsætte gennemførelsen af et nyt system til 2017. Det er meget problematisk, ikke mindst for boligejernes retssikkerhed, påpeger PwC, der efterlyser et gennemsigtigt og fair system.

Aviser i knibe må finde nye indtægtskilder

08-09-2014

Indtægter fra både avisreklamer og omsætning er faldende i Danmark. Udgiverne er både afhængige af avisens reklameindtægter og indtægterne fra salget af aviser, og begge indtægtskilder tørrer ind i samme hastige tempo, viser en ny rapport om underholdnings- og mediebranchen fra PwC.

Nu træder ny whistleblower-ordning i kraft

01-09-2014

Den 1. september 2014 er den nye lov om en obligatorisk whistleblower-ordning for virksomheder i den finansielle sektor trådt i kraft. Det betyder, at alle finansielle virksomheder, som Finanstilsynet fører tilsyn med, skal indføre en whistleblower-ordning. Medarbejderne får med den nye ordning også bedre beskyttelse, hvis de får brug den, påpeger PwC.

Flere end 8 ud af 10 virksomheder er klar til opsvinget

29-08-2014

Et stort flertal af de danske virksomheder er klar til opsvinget, og flere har skruet op for investeringerne, så de er klar til at vækste. Det viser en ny pulsmåling fra PwC.

Børsnoteringer sætter nye rekorder i 1. halvår 2014

14-08-2014

Første halvdel af 2014 blev en periode, hvor der for alvor kom gang i markedet for børsnoteringer på globalt plan. Særligt de europæiske børser er i storform og trækker meget af væksten, viser en ny analyse fra revisions-, skatte- og rådgivningsvirksomheden PwC.

Børsnoteringer går uden om Danmark

13-08-2014

Antallet af europæiske børsintroduktioner er steget kraftigt fra 1. kvartal til 2. kvartal 2014. I Norden er udviklingen også meget positiv med mange noteringer på Børsen i Stockholm. Den seneste positive udvikling går dog uden om Danmark. Det viser de nye tal for 2. kvartal fra PwC’s seneste IPO Watch Europe-undersøgelse.

Danskerne ser stadig film i biografen

29-07-2014

Selv om streaming vinder hastigt frem i de danske hjem, klarer biograferne sig stadig godt i konkurrencen. Og efter flere år med tilbagegang i den danske filmbranche vender udviklingen i 2015 med en beskeden vækst på 0,3 %. Det viser en ny analyse af underholdnings- og medieindustrien fra PwC.

De digitale musiktjenester har nået et vendepunkt

09-07-2014

2013 blev et vendepunkt for de digitale musiktjenester, der oplevede en vækst på hele 34 % i 2013. Den positive udvikling spås til at fortsætte frem mod 2018 med en vækstrate på 10 %, hvor de digitale musiktjenester i Danmark vil omsætte for ca. DKK 800 mio. Det er dog ved live koncerter på fx årets festivaler, at musikbranchen henter langt størstedelen af sine indtægter. Det viser en ny rapport om underholdnings- og mediebranchen fra PwC.

Internet-reklamer tager førertrøjen i den digitale vækst

01-07-2014

Væksten inden for medie- og underholdningsindustrien drives i stadig højere grad af digitaliseringen. Og i takt med at væksten bliver digital, fører internet-reklamer an i den digitale revolution. Det er derfor afgørende for virksomhederne, at de anvender en digital tankegang, hvis de ønsker at kapre fremtidens forbruger. Sådan lyder konklusionen i en ny rapport om underholdnings- og mediebranchen fra PwC.

Kun hver femte virksomhed har en stærk digital IQ

27-06-2014

Mange virksomheder har fokus på de udfordringer og muligheder, som den digitale virkelighed byder på, men kun hver femte virksomhed vurderer, at man har en stærk digital IQ i virksomheden. Det viser en ny undersøgelse fra PwC.

Kampen om de bedste talenter er skærpet

11-06-2014

Gabet mellem udbud og efterspørgsel efter kvalificeret arbejdskraft vokser, og det hæmmer virksomhedernes kamp om at rekruttere de dygtigste medarbejdere. 6 ud af 10 topledere er bekymret for, om de kan finde de rette medarbejdere, viser rapport fra PwC.

C20-selskaberne* kan skrue mere op for investeringerne

27-05-2014

C20-selskaberne har atter fundet nøglen til at skabe profit. Selskabernes overskud bliver primært brugt til at nedbringe gæld, men flere har samtidig skruet op for investeringerne. Der er dog plads til, at der kan skrues endnu mere op for investeringerne, og væksttoget kan køre fra de C20-virksomheder, der er for forsigtige, konkluderer ’C20 By Numbers’ for 2013 - en analyse af de danske C20-selskabers regnskaber fra revisions-, skatte-, og rådgivningsfirmaet PwC.

Carlsberg kåret som årets vinder af C20 Regnskabsprisen

27-05-2014

Carlsberg er netop kåret som årets vinder af C20 Regnskabsprisen. Bryggerikoncernens årsrapport har et stærkt grafisk overblik over koncernens performance, salg, konkurrencesituation samt finansielle highlights i sin årsrapport – og har tilmed skabt et helt nyt format til årsrapporten. Sådan lød det fra dommerkomitéen, da prisen blev overrakt ved en stor kåring hos PwC i Hellerup.

Bankerne truet af overdreven lovgivning og ny teknologi

23-05-2014

De store mængder af ny lovgivning, som er indført på bankområdet siden den globale finanskrise, kan risikere at skade banksektoren og forsinke det globale økonomiske opsving. Det viser en ny undersøgelse, Banking Banana Skins, fra revisions-, skatte- og rådgivningsvirksomheden PwC og tænketanken CSFI.

Erhvervslivet stemmer ja til fælles EU-patentdomstol

20-05-2014

Det bliver et klart og tydeligt ja til den fælles EU-patentdomstol, hvis man spørger erhvervslivet. Det bliver nemmere at søge patent, når man kun skal søge ét sted, og der bliver mere ensartede retningslinjer og processer på patentmarkedet. Og det kan være med til at skabe vækst, lyder konklusionen i en ny pulsmåling fra PwC.

PwC styrker sin konsulentforretning på it-området

30-04-2014

PwC har opkøbt it-konsulentforretningen IT Quality. Dette sker for at styrke PwC's konsulentforretning inden for særligt it-infrastruktur og bekæmpelse af cybercrime.

Forbrugerne flytter teknologimarkedet

25-04-2014

Teknologivirksomhederne, som vi kender dem i dag, er under hastig forandring. Apps og service får stadig større betydning for markedet, og udviklingen er i høj grad drevet af forbrugerne. Det viser en ny rapport om de 100 største softwarevirksomheder.

Nyt magasin til toplederen på gaden

23-04-2014

Et nyt magasin til danske topledere, CXO Magasinet, vil inspirere og skabe løsninger til og for erhvervslivet. Med CXO Magasinet giver PwC erhvervslivet et nyt talerør, hvor toneangivende virksomhedsledere fortæller om aktuelle muligheder, udfordringer og løsninger. Det skal være med til at skabe et konkurrencedygtigt erhvervsliv.

ISS ligger i top 10 over europæiske børsintroduktioner

14-04-2014

Værdien af børsintroduktioner i 1. kvartal 2014 overstiger ikke alene samme kvartal sidste år, men 1. kvartal i de 4 foregående år tilsammen. Det viser nye tal fra PwC’s seneste IPO Watch Europe-undersøgelse. Herhjemme blev O.W. Bunker og ISS børsintroduceret i 1. kvartal 2014, og sidstnævnte placerer sig blandt de 10 største i Europa.

Nye og omfattende EU-regler inden for revision stækker væksten i dansk erhvervsliv

09-04-2014

EU-parlamentet har netop vedtaget nye og omfattende regler på revisionsområdet. De nye EU-regler medfører en vidtgående ændring af forholdet mellem virksomheder og deres revisionsfirma. For at imødekomme de øgede omkostninger, som herved væltes over på dansk erhvervsliv, opfordrer PwC til at implementere en national lovgivning på området, der er så lempelig som EU-reglerne giver mulighed for.

Ny teknologi baner vejen for pharma og life science-virksomheder

07-04-2014

Teknologien vil transformere sektoren, og vejen mod de bedste resultater er innovation, mener topledere fra pharma og life science-virksomheder. De har desuden fokus på regulering, demografi og indkomstforskydninger, der også er med til at reformere industrien. Det viser PwC’s Global CEO Survey 2014, hvor 119 CEO’er fra pharma- og life science-industrien har deltaget.

Utraditionelle spillere er game changer i banksektoren

02-04-2014

Over halvdelen af bankernes topledere føler sig truet af de utraditionelle udbydere af finansielle tjenesteydelser. De utraditionelle spillere er en game changer i banksektoren og kalder på et modtræk fra de traditionelle banker, der må forholde sig til bl.a. nye forventninger fra kunderne, ny teknologi og helt nye konkurrenter i en skiftende økonomi. Det konkluderer en ny rapport fra PwC.

Topagendaen for danske ledere er strategi, profitabilitet og kunderne

01-04-2014

I det kommende år vil CXO’erne rette et særligt fokus på strategi, profitabilitet og kunderne. Det viser en ny undersøgelse, PwC's CXO Survey 2014, som PwC i dag offentliggør på en CXO-konference, der stiller skarpt på CXO-agendaen i det kommende år.

Detail- og dagligvarehandlen satser på teknologien

31-03-2014

Topledere inden for detail- og dagligvarehandlen frygter ikke den teknologiske udvikling, men ser den tværtimod som en gylden mulighed for at finde nye kunder. Derfor står teknologisk innovation højt på agendaen i bestræbelserne for at nå de globale forbrugere. Det viser PwC’s årlige Global CEO Survey, hvor 344 CEO’er i spidsen for detail- og dagligvarehandlen har deltaget.

PwC opruster i kampen om de mindre og mellemstore virksomheder

20-03-2014

PwC intensiverer nu kampen om de mindre og mellemstore virksomheder ved at tilbyde deres kunder online bogføring og økonomisk overblik over deres virksomhed. I samarbejde med computergiganten Microsoft har PwC udviklet PwC-Portalen, hvor kunderne har online adgang til deres økonomi og bogføring døgnet rundt.

Et godt ejerskifte skaber vækst

17-03-2014

Væksten i dansk erhvervsliv afhænger blandt andet af de små og mellemstore virksomheder. Mange af dem er ejerledede og familieejede virksomheder, som i de kommende år står over for at skulle igennem et generationsskifte. Det er ofte den helt rigtige vej til innovation og vækst, men alt for mange virksomhedsejere har ikke en exit-strategi og kommer for sent i gang med et ejerskifte.

Challenge 2014

13-03-2014

Jagten på de dygtigste talenter er skærpet, og det gælder også for revisionsbranchen. For at skabe relationer til de skarpeste talenter i fremtiden afholder PwC nu konkurrencen Challenge 2014, der tester de unge high-achievers.

SKAT skal betale et større trecifret millionbeløb tilbage

13-03-2014

Pensionsselskaber og deres forvaltere har i mange år fejlagtigt betalt moms af administrationsydelser. Dette har EU-Domstolen netop fastslået i en ny dom om ATP PensionService. Dermed kan SKAT se frem til en større efterregning, vurderer PwC.

Flere shopper fra deres tablet og smartphone

11-03-2014

Sociale medier, tablets og smartphones anvendes i stadigt større omfang til internethandel. 41 % har købt produkter via deres tablet sammenlignet med 28 % i 2012, og 43 % har købt produkter via deres smartphone mod 30 % i 2012. Det viser en ny undersøgelse fra PwC.

De sociale medier er en god forretning

04-03-2014

Der er forretningsmuligheder i facebook, twitter og alle de andre sociale medier. Det mener de danske HR-chefer ifølge en ny undersøgelse fra PwC og DANDERS & MORE om virksomhedernes brug af sociale medier. Men de sociale medier kan være et tveægget sværd, for hver 5. virksomhed har samtidig oplevet, at en medarbejder har optrådt illoyalt over for virksomheden.

Banker skal have stresstest højere op på dagsordenen

26-02-2014

Stigende krav til bankerne bevirker, at de er nødt til at ansætte flere medarbejdere for at kunne forberede sig til skrappere, lovpligtige stresstests. Det viser en ny rapport fra PwC.

Forsikringsselskaber tror på fremtiden

23-02-2014

Topdirektørerne i forsikringsselskaber har stor tillid til, at de kan øge deres omsætning i løbet af de næste 3 år. Det viser PwC’s årlige Global CEO Survey, hvor CEO’er i spidsen for forsikringsselskaber fra 39 lande har deltaget.

Global stigning i virksomhedskriminalitet udgør en trussel for danske virksomheder

19-02-2014

Virksomhedskriminalitet bliver stadig mere udbredt. Globalt har 37 % af alle virksomheder været udsat for virksomhedskriminalitet inden for de seneste 2 år. Det viser en helt ny rapport om virksomhedskriminalitet fra PwC, ”2014 Global Economic Crime Survey”.

Presset indtjening i medie- og forlagsbranchen

13-02-2014

For første gang siden 2009 er omsætningen hos virksomhederne i medie- og forlagsbranchen steget, men indtjeningsevnen er nu presset. Det viser PwC’s Virksomhedsanalyse med spot på bl.a. medie- og forlagsbranchen.

Niels Jacobsen fra LEGO blev nordisk bestyrelsesformand 2013

05-02-2014

I 2008 kom krisen, og mange virksomheder led store tab. Det gjaldt dog ikke LEGO, der har haft en kolossal udvikling i kriseårene. Det skyldes ikke mindst Niels Jacobsen, der satte sig i stolen som formand i 2008. Niels Jacobsen er netop blevet kåret som nordisk bestyrelsesformand 2013.

Store udsving i fragtrater påvirker rederibranchen

30-01-2014

Der har været store udsving i omsætningen de senere år hos virksomhederne i rederibranchen, men indtjeningsevnen er nu forbedret. Det viser PwC’s Virksomhedsanalyse med spot på bl.a. rederibranchen.

Kapitalfondene har atter tiltro til børsen

27-01-2014

Kapitalfondene har i høj grad været med til at trække aktiviteten med flere børsnoteringer op på børserne i det forgangne år, viser en ny opgørelse fra PwC over børintroduktioner i 2013. Det er en følge af sundhedstegn for børserne, hvor vi atter oplever mere normale tilstande med stigende kurser, lav volatilitet og mange handler, vurderer børsekspert i PwC. Herhjemme er salget af CVC’s aktier i Matas et eksempel på den bedre tilstand.

Hvem løber med en Oscar?

24-01-2014

Mange er spændte på årets Oscarfest, hvor der er i år er hele 3 danske nominerede film. Hele verden gætter med og analyserer på filmenes chancer for at vinde, men faktisk er der kun 2 mennesker i hele verden, der på forhånd kender navnene på årets Oscar-vindere.

Hvem løber med en Oscar?

24-01-2014

Mange er spændte på årets Oscarfest, hvor der er i år er hele 3 danske nominerede film. Hele verden gætter med og analyserer på filmenes chancer for at vinde, men faktisk er der kun 2 mennesker i hele verden, der på forhånd kender navnene på årets Oscar-vindere.

Medicinalbranchen i fremgang

24-01-2014

Der har været godt gang i ordrebøgerne i det forgangne regnskabsår hos medicinalvirksomhederne, der samtidig forstår at øge indtjeningen. Det viser PwC’s Virksomhedsanalyse med spot på bl.a. medicinalbranchen.

Teknologiindustrien i fremgang

24-01-2014

Der har været godt gang i ordrebøgerne i det forgangne regnskabsår hos virksomhederne i teknologiindustrien, men evnen til at tjene penge er faldende. Det viser PwC’s Virksomhedsanalyse med spot på bl.a. teknologi- og maskinindustrien.

Tekstilbranchen har store udfordringer

24-01-2014

Der har været mindre gang i ordrebøgerne i det forgangne regnskabsår hos virksomhederne i tekstilbranchen, og indtjeningen er presset. Det viser PwC’s Virksomhedsanalyse med spot på bl.a. tekstilbranchen.

Transportbranchen tjener flere penge

24-01-2014

Selv om der har været mindre gang i ordrebøgerne hos virksomhederne i transportbranchen, er indtjeningsevnen steget. Det viser PwC’s Virksomhedsanalyse med spot på bl.a. transportbranchen.

København med i top 10 over favoritbyer

22-01-2014

Det europæiske ejendomsmarked er i bedring, og København springer i år 4 pladser frem fra en 12. til en 8. plads over de mest attraktive byer på ejendomsmarkedet. Det viser rapporten Emerging Trends in Real Estate® Europe 2014, som er en prognose udgivet i fællesskab af Urban Land Institute (ULI) og PwC.

Forsigtig optimisme blandt globale topledere

21-01-2014

Mere end 4 ud af 10 adspurgte CEO’er tror på, at 2014 byder på en bedre økonomi end det forgangne år. Det er dobbelt så mange som sidste år. Glasset er halvt fyldt, konkluderer PwC i sin årlige ”Global CEO Survey”, der netop er blevet præsenteret på årets CEO-konference med livetransmission fra World Economic Forum i Davos.

Afrika op i gear

10-01-2014

Logistikvirksomheder begynder at vende blikket mod resten af Afrika med henblik på investeringsmuligheder. Tidligere har det været Sydafrika, der toppede listen som det afrikanske land syd for Sahara, der har den bedst udviklede transport- og logistiksektor, og det placerer landet på niveau med nogle af verdens industrialiserede lande.

Året slutter med et festfyrværkeri af børsnoteringer i Europa

02-01-2014

Europas marked for børsintroduktioner er væsentligt forbedret i løbet af 2013, viser nye tal fra PwC. Mens året er gået på held, har der været travlt på de europæiske børser, og det varsler godt for det nye år.

Gode skatteråd inden nytåret

23-12-2013

Det er værd at gennemgå sin skat en ekstra gang inden nytårstalerne, så man undgår at betale for meget i skat i det nye år. Især kan alle aktionærer, der har handlet aktier i 2013, med fordel se nærmere på gevinster og tab i året, der gik, lyder rådet fra PwC.

Ny Fondshåndsbog giver inspiration til god fondsledelse

20-12-2013

PwC har netop lanceret en Fondshåndbog, der skal give inspiration til danske fonde. Med bogen stiller PwC skarpt på udvikling af praksis for fondene, der fortsat afventer lovgivning på området.

Pres på indtjeningen i erhvervslivet

20-12-2013

Der har været godt gang i ordrebøgerne i det forgangne regnskabsår, men overskudsgraden er mindre end sidste år, og der er pres på indtjeningen. Det viser PwC’s Virksomhedsanalyse, hvor der er set nærmere på i alt 819 virksomheder.

PwC i top 5 over de mest anerkendte videnvirksomheder

13-12-2013

PwC ligger helt i toppen af listen over de mest anerkendte videnvirksomheder. Topledere fra Fortune 500 har placeret PwC på en 5. plads mod en 8. plads sidste år. Dermed er PwC bedre placeret end både Apple og Google.

Restaurationsbranchen på rette spor

09-12-2013

Det går meget bedre i restaurationsbranchen end tidligere, og stadig flere har fundet opskriften på succes. Knap en fjerdedel af restauranterne er dog fortsat presset på indtjening, viser en ny brancheundersøgelse fra PwC.

Hotelbranchen oplever vanskelige tider

05-12-2013

Hotel- og restaurationsbranchen er to vigtige brancher i dansk økonomi. Men mange i hotelbranchen befinder sig i øjeblikket i en vanskelig finansiel situation, viser en ny brancheanalyse fra PwC.

Danmarks selskabsskat er stadig en af Europas højeste

03-12-2013

Danmark er blandt de lande i EU og EFTA, som beskatter selskabers overskud hårdest. Det viser den årlige undersøgelse ”Paying Taxes 2014”, der er foretaget af PwC og Verdensbanken/IFC. Undersøgelsen omfatter små og mellemstore virksomheder og fastslår, at danske selskaber afleverer mere end 20 % af deres overskud til staten. Dermed placerer Danmark sig blandt de 25 % i regionen, der beskatter selskaber hårdest.

Niels Jacobsen kåret som Årets Bestyrelsesformand

28-11-2013

Bestyrelsesformand for Lego Niels Jacobsen bliver nu hædret for sin imponerende indsats, som har været med til at føre Lego til en af de største danske erhvervssucceser de senere år. Han har netop modtaget PwC’s og Styreinformasjon’s pris som Årets Bestyrelsesformand i Danmark.

Det bliver dobbelt så dyrt at have restskat

28-11-2013

Hvis du har restskatter for 2013, som først betales efter nytår, kan du godt forvente at skulle grave dybere i lommerne end tidligere – også selv om renterne lige nu er historisk lave, påpeger PwC, der er revisions-, skatte- og rådgivningsvirksomhed.

PwC udvider med kursusaktivitet i Trekantområdet

26-11-2013

Virksomhederne i Region Syddanmark ser lyst på fremtiden og melder om stigende omsætning og flere ansættelser frem mod årets afslutning. Hos PwC ser man også et klart vækstpotentiale i regionen og udvider nu sin kursusaktivitet i Trekantområdet via PwC’s Academy.

CO2-budgettet for de næste 90 år er brugt inden 2034

25-11-2013

Verden er på vej til at springe det CO2-budget, som The Intergovernmental Panel on Climate Change (IPCC) har lagt for de næste knap 90 år for at begrænse den globale opvarmning til 2 grader. Budgettet vil dog allerede være brugt inden 2034, viser en ny analyse fra PwC.

Trendsætter inden for trægulve vandt fornem vækstpris

21-11-2013

Thomas Dinesens designergulve trækker verdensberømte arkitekter og designere hele vejen til sønderjyske Jels, hvor Dinesen Floors A/S har hjemme. Gulvdesigneren er netop blevet kåret som Årets Ejerleder 2013 hos PwC i Hellerup, hvor 250 erhvervsfolk deltog i fejringen af den succesfulde ejerleder.

PwC ser muligheder i markedet efter fusion mellem KPMG og EY

20-11-2013

KPMG og EY har netop offentliggjort deres planer om en fusion i Danmark. Det ændrer på konkurrencesituationen i Danmark og begrænser i sagens natur kundernes valgmuligheder, men åbner også muligheder i markedet for PwC, lyder det fra revisions-, skatte-, og rådgivningsfirmaet.

Lakridskongen kåret med pris i Hovedstaden

15-11-2013

Det blev Johan Bülow i spidsen for Lakrids by Johan Bülow A/S, der i år løb med prisen som Årets Ejerleder 2013 i Hovedstaden. Prisen blev uddelt ved kåringen hos Nykredit på Kalvebod Brygge, hvor virksomhedsledere fra hovedstadsområdet var med til at hylde succeshistorien, der oprindeligt startede i et køkken på Bornholm.

De modigste talenter i Hovedstaden er nomineret

08-11-2013

Vi nærmer os kåringen af Årets Ejerleder 2013 i Hovedstaden, som er prisen til de modigste talenter med egen virksomhed. Tre virksomheder fra Hovedstaden er med i kapløbet om at vinde den ærefulde pris, der uddeles for 10. gang af PwC.

Eksporteventyr kåret med pris på Fyn

07-11-2013

Det blev Thomas Dinesen i spidsen for Dinesen Floors A/S, der i år løb med prisen som Årets Ejerleder 2013 i Syd- og Sønderjylland. Prisen blev uddelt ved kåringen i PwC’s nye lokaler i Trekantområdet, hvor virksomhedsledere fra hele området var med til at hylde den syd- og sønderjyske succeshistorie.

Gulvdesigner kåret med pris i Syd- og Sønderjylland

06-11-2013

Det blev Thomas Dinesen i spidsen for Dinesen Floors A/S, der i år løb med prisen som Årets Ejerleder 2013 i Syd- og Sønderjylland. Prisen blev uddelt ved kåringen i PwC’s nye lokaler i Trekantområdet, hvor virksomhedsledere fra hele området var med til at hylde den syd- og sønderjyske succeshistorie.

PwC’s Academy udvider sit kursustilbud med e-learnings

05-11-2013

Kunderne efterspørger i stigende omfang fleksible læringsforløb til deres medarbejdere. Derfor lancerer PwC nu e-learnings fra deres Academy og går i luften med moduler inden for moms og internationale regnskabsstandarder. E-learnings er efterspurgt fra både store og små danske virksomheder, hvor kompetenceniveauet er en vigtig konkurrencefaktor.

Respons på artikel i Økonomisk Ugebrev: PwC fifler ikke med tallene

04-11-2013

Økonomisk Ugebrev bragte d. 3. november 2013 en artikel under overskriften ”Fifler Danmarks ”største” revisionsselskab?”. PwC tager stærkt afstand fra artiklen i Økonomisk Ugebrev, som ubegrundet sætter spørgsmålstegn ved PwC’s troværdig.

Brændeovns-ekspert kåret med pris i Østjylland

01-11-2013

Det blev Christian Skovbo i spidsen for Aduro A/S, der i år løb med prisen som Årets Ejerleder 2013 i Østjylland. Prisen blev uddelt ved kåringen på ARoS i Aarhus, hvor over 100 erhvervsledere fra området var med til at hylde den østjyske succeshistorie.

Cyber-angreb truer virksomheder

29-10-2013

Virksomhederne er ikke klar til fremtidens cyber-angreb. Det fastslår en ny rapport fra PwC, The Global State of Information Security® Survey 2014, hvor 9.600 virksomhedsledere fra hele verden har deltaget.

Rengøringskonge kåret med talentpris i Nordjylland

29-10-2013

Det blev Karsten Stadsing i spidsen for Stadsing A/S, der i år løb med prisen som Årets Ejerleder 2013 i Nordjylland. Prisen blev uddelt ved en konference hos PwC i Nordjylland, hvor erhvervsledere fra området var med til at hylde det nordjyske talent.

Kurér taget i at køre privat i gulpladebil

25-10-2013

En enkelt privat tur i en gulpladebil kan koste dig dyrt. En ny dom fastslår, man bliver beskattet for hele den periode, man har haft bilen til rådighed, hvis man kører en privat tur i sin gulpladebil. Hos PwCråder man til at føre kørebog for brugen af gulpladebiler.

Jesper Brandgaard fra Novo Nordisk kåret som Årets CFO 2013

24-10-2013

Prisen som Årets CFO 2013 gik til Jesper Brandgaard fra Novo Nordisk. Han er netop blevet kåret ved en konference, hvor CFO’ens fremtidige rolle var til debat.

Massiv stigning i volumen for virksomhedshandler i 1. halvår 2013

21-10-2013

Volumen for europæiske virksomhedshandler inden for den finansielle sektor steg med hele 90 procent i 1. halvår af 2013 sammenlignet med 1. halvår 2012. Det viser en ny opgørelse fra PwC, der er revisions, skatte- og rådgivningsvirksomhed.

Kommunalvalg 2013: Plads til større fokus på erhvervslivet

17-10-2013

PwC har op til kommunalvalget taget temperaturen på erhvervslivets forventninger til de kommende kommunalpolitikere. Pulsmålingen viser, at hverken de generelle rammevilkår for erhvervslivet, de kommunale skatter og afgifter eller samarbejdet mellem kommunerne og erhvervslivet står øverst på dagsordenen hos de kommunale politikere ifølge de adspurgte.

De europæiske børsintroduktioner sætter ny rekord

16-10-2013

Værdien af de europæiske børsintroduktioner ligger over 8 gange højere i 3. kvartal 2013 sammenlignet med samme kvartal sidste år, viser nye tal fra PwC’s seneste IPO Watch Europe-undersøgelse. Børsen i London er den primære drivkraft bag rekorden, og de positive takter kan smitte af i Danmark.

Nu starter konkurrencen om at blive Årets Ejerleder 2013

11-10-2013

Det kræver mod at have talent. Det ved enhver succesfuld ejerleder. Knap 100 ejerledede virksomheder har nu klaret skærene og er med i konkurrencen om at blive Årets Ejerleder 2013. Det er PwC, Nykredit, Erhvervsorganisation Ejerlederne og Morgenavisen Jyllands-Posten, der med prisen Årets Ejerleder hylder personer med modet til at satse på talent og egen virksomhed. Det er 10. gang, at prisen bliver uddelt.

Flest virksomheder vælger PwC

01-10-2013

Markedsledende i alle kundesegmenter, 7 % vækst i både skatte- og rådgivningsforretningen samt en revisionsforretning, der er gearet til lønsom vækst. PwC’s årsregnskab for 2012/13 vidner om stærke relationer, flotte resultater og en samlet omsætning på DKK 1.865 mio.

Sæt fokus på CO2 og vind på bundlinjen

23-09-2013

Det er de største virksomheder, der udleder flest drivhusgasser, og som dermed kan vinde mest på bundlinjen ved at sænke deres udledning. Det fastslår en ny miljørapport fra PwC og det internationale klimanetværk CDP. Ifølge rapporten producerer 10 % af verdens største virksomheder 73 % af verdens drivhusgasser.

Flere elitestuderende skal vælge et topuniversitet i udlandet

14-09-2013

Under hver femte studerende fra årgang 2011/12 er rejst til udlandet for at studere. Det er for få, og flere af de allerdygtigste skal prøve kræfter med de udenlandske top-universiteter. Det mener de unge ildsjæle bag Nordic Study Abroad Conference og PwC, der åbner dørene den 14. september 2013 for 7 top-universiteter fra udlandet og 200 nordiske studerende.

Bedre innovation er nøglen til vækst

13-09-2013

Virksomheder har meget forskellig innovationsevne. De mest innovative virksomheder forventer en vækst på 62,2 procent de kommende fem år. Det er tre gange højere end den forventede vækstrate i de mindst innovative virksomheder. Det viser en ny global undersøgelse fra revisions-, skatte- og rådgivningsvirksomheden PwC.

Bestyrelsesevaluering skaber værdi i virksomhederne

09-09-2013

Efter finanskrisen er bestyrelsens kompetencer kommet i fokus med bl.a. lovkrav til de finansielle virksomheder om at evaluere bestyrelsens kompetencer årligt, og den tendens kan meget hurtigt brede sig til andre brancher. Sådan lyder vurderingen fra PwC, der netop har udgivet en rapport om bestyrelsesevalueringer i samarbejde med BOARD NETWORK.

DHL-løbeskade er arbejdsgivers ansvar

30-08-2013

Det store DHL-løb er i fuld gang, og mange medarbejdere er trukket i løbetrøje med firmalogo. Er uheldet ude, og medarbejderen forvrider sin ankel under motionsløbet, kan der være tale om en arbejdsskade, påpeger PwC, der er revision-, skatte- og rådgivningsvirksomhed.

Ny bestyrelsesuddannelse skal hjælpe SMV’er fremad

25-08-2013

Aarhus Universitet udbyder til efteråret en ny bestyrelsesuddannelse skræddersyet til SMV’ere. Det sker fordi, bestyrelsesarbejdet i SMV’er er så anderledes fra børsnoterede virksomheder, at det kræver en særlig uddannelse. Uddannelsen, som varer 10 dage, er den første af sin slags og er udviklet gennem et tæt samarbejde med SMV’erne selv.

Virksomheder kan frigive 3,7 billioner euro

18-08-2013

Globale børsnoterede virksomheder har et uudnyttet potentiale, som kan frigive 3,7 billioner euro i likviditet. Det svarer til en fri likviditet på 11 procent af omsætningen pr. selskab. Det viser nye tal for revisions- skatte- og rådgivningsfirmaet PwC, som har undersøgt selskabernes arbejdskapital.

Virksomheder skal være mere energieffektive

14-08-2013

I det kommende Folketingsår vil regeringen fremlægge et forslag til en ny klimalov, der skal bringe Danmark i mål med en 40 procents reduktion af CO2-udledningen i 2020. Ifølge revision-, skatte- og rådgivningsvirksomheden PwC stiller det nye krav til innovative, energieffektive løsninger i virksomhederne.

Dansk filmindustri tjener penge igen i 2015

13-08-2013

Efter flere år med tilbagegang i den danske filmbranche vender udviklingen i 2015. Ifølge en ny undersøgelse af branche foretaget af revisions- skatte- og rådgivningsfirmaet PwC, vil den danske filmindustri i 2015 levere en beskeden vækst på 0,3 %.

Insurance Banana Skins 2013

08-08-2013

Bølge af ny regulering truer forsikrings- og pensionsbranchen.

Innovation er ligeså vigtigt som besparelser

15-07-2013

Verdens topchefer mener i dag, at innovation er ligeså vigtigt for deres virksomheds fremtid som regulære besparelser. Det viser en ny undersøgelse blandt knap 250 globale topchefer foretaget af revisions- skatte- og rådgivningsfirmaet PwC.

PwC Danmark bliver WindMade

12-07-2013

Knap 70 virksomheder fra hele verden har allerede fået eller er på vej til at blive godkendt som WindMade. Revision-, skatte- og rådgivningsvirksomheden PwC hjalp tilbage i 2010 med at forfatte standarden inden for vindenergi og bliver nu selv godkendt som WindMade.

Europæiske børsnoteringer stiger igen

10-07-2013

Antallet af europæiske børsintroduktioner er med børsen i London som motor steget kraftigt fra 1. kvartal til 2. kvartal 2013. Det viser nye tal fra PwC’s seneste IPO Watch Europe-undersøgelse. Herhjemme blev Matas den første børsintroduktion i 2013 og placerer sig blandt de 10 største i Europa.

Stigende regulering koster finanssektoren dyrt

09-07-2013

Omkostningerne ved at efterkomme den stigende regulering koster finanssektoren dyrt. I dag udgør omkostningerne 5 % af virksomhedernes årlige indtægt, men om to år forventer sektoren, at de vil stige til 7 %. Det viser en undersøgelse fra revisions-, skatte- og rådgivningsvirksomheden PwC.

Danske musikere skal på scenen for at tjene penge

08-07-2013

De danske musikere kan ikke nøjes med at hygge sig i pladestudiet, hvis de vil tjene penge. De skal ud til koncerter og festivaler, hvis de vil leve af musikken. Og den udvikling fortsætter støt frem mod 2017.

Global Top 100 for børsværdi:

Amerikanske selskaber bedre ud af krisen end de europæiske

04-07-2013

De amerikanske selskaber dominerer fortsat Global Top 100 for børsværdi med et stigende antal virksomheder siden 2008, mens antallet af europæiske virksomheder er faldet markant.

PwC går ind i markedet for pensionsrådgivning

02-07-2013

Pensionsmarkedet flytter sig hele tiden, og det stiller store krav til virksomheder, der ønsker at sikre den bedste pensionsløsning til deres medarbejdere. Derfor går PwC nu ind i markedet med mangeårige pensionsekspert Kim Sejer i spidsen og tilbyder pensionsrådgivning, der optimerer virksomhedernes pensionsaftaler.

PwC forventer at anke dommen vedr. Memory Card Technology

01-07-2013

Der er i dag faldet dom i erstatningssagen om Memory Card Technology. Revision-, skatte- og rådgivningsvirksomheden PwC overvejer nu kraftigt at anke dommen til Højesteret, da opfattelsen er, at dommen er forkert.

Spirende optimisme i markedet for erhvervsejendomme

26-06-2013

Priserne på rene forretningsejendomme er steget i 1. kvartal 2013, mens det øvrige marked ligger stabilt i forhold til samme kvartal 2012. Det viser nye tal fra Danmarks Statistik. Dermed spreder der sig en spirende optimisme i markedet for erhvervsejendomme, vurderer revision-, skatte-, og rådgivningsvirksomheden PwC.

Kina vinder kapløb om udenlandske investeringer

24-06-2013

Kina vælges af et flertal af de globale topchefer som det mest attraktive land for udenlandske investeringer. Det viser den nye undersøgelse ”Choosing China”, som er udført af revisions- skatte- og rådgivningsfirmaet PwC i samarbejde med China Development Research Foundation. Over halvdelen af de adspurgte topchefer (56 %) vælger Kina som deres foretrukne investeringsland fremfor andre store økonomier såsom Brasilien, Rusland og USA. Det kinesiske potentiale er også stort for et bredt udsnit af danske virksomheder, vurderer PwC’s danske Kina ekspert, Jørgen Juul Andersen.

De digitale medier hitter i mediebranchen

21-06-2013

De digitale medier trækker væksten inden for medie- og underholdningsbranchen. Alle mediekategorier fra tv-abonnenter over videospil til radioreklamer vil således opleve, at væksten kommer fra de digitale platforme som mobilen og tabletten. Det viser den årlige publikation ’Global Entertainment and Media Outlook 2013-2017’ fra revisions-, skatte-, og rådgivningsfirmaet PwC.

De danske SMV-virksomheder kan næsten ikke mærke Vækstplanen

16-06-2013

Vækstplan DK er et skridt i den rigtige retning, men der skal mere til, før virksomhederne for alvor kan mærke en styrket konkurrenceevne og evne til at fastholde og skabe nye job i Danmark. Det viser en ny pulsmåling fra revisions-, skatte- og rådgivningsvirksomheden PwC’s Erhvervspanel Puls.

C20 Regnskabsprisen: Novo Nordisks årsrapport kåret som den bedste i C20

28-05-2013

C20 Regnskabsprisen 2013 er netop blevet uddelt ved en stor kåring hos revisions- skatte- og rådgivningsfirmaet PwC i Hellerup, hvor bl.a. økonomi- og indenrigsminister Margrethe Vestager (R) var på talerstolen.

Indtjeningen er presset i mange C20 selskaber

27-05-2013

Var omsætningen i sig selv et udtryk for udviklingen i de danske C20 selskaber, så det lovende ud. De ikke-finansielle selskaber i C20 indekset har nemlig formået at løfte omsætningen med i gennemsnit 8 % i 2012.

PwC: Ny begrebsramme om integreret rapportering styrker tilliden til virksomheder

29-04-2013

International Integrated Reporting Council (IIRC) – en global sammenslutning af investorer, virksomheder, lovgivere, standard-sættere og folk fra revisionsbranchen – har lavet en ny begrebsramme, som har til formål at styrke virksomhedernes integrerede rapportering.

Hvilke ledere beundrer toplederne?

21-04-2013

Hvad definerer en god leder? Er der nogle karaktertræk, som kendetegner de bedste ledere på tværs af tider samt økonomiske op- og nedture?

Samarbejdet mellem topledelsen og it-direktøren kan aflæses på bundlinjen

02-04-2013

Revisions- skatte- og rådgivningsfirmaet PwC netop offentliggjort rapporten Digital IQ Survey, som undersøger sammenhængen mellem virksomheders resultater og brugen af it. Undersøgelsen peger på, at de virksomheder, hvor topledelsen har et stærkt samarbejde med it-direktøren, har fire gange større sandsynlighed for at være ”top performers”.

Børnepasning under lærerkonflikt kan udløse skattesmæk

26-03-2013

Nogle virksomheder overvejer at tilbyde gratis børnepasning til deres medarbejdere under den mulige lærer lock-out. Dette tilbud kan dog udløse et skattesmæk til medarbejderne, lyder det fra skatteekspert John Cederskjold Kierans fra revisions- skatte- og rådgivningsfirmaet PwC.

Prag er Europas billigste hotelby i 2013

23-03-2013

Hvis hotelpriserne er afgørende for valg af feriemål, bør Prag stå øverst på destinationslisten. I en ny undersøgelse fra revisions- skatte- og rådgivningsfirmaet PwC topper den tjekkiske hovedstad nemlig som den europæiske by blandt 19 udvalgte, som har de billigste hotelværelser i 2013. Paris har de dyreste priser med en gennemsnitlig værelsespris på 267,11 Euro mod Prags 73,62 Euro.

Erhvervspanel ranker Vækstplan DK's initiativer

22-03-2013

180 erhvervspersoner fra PwC's erhvervspanel Puls har vurderet effekten af Vækstplan DK i forhold til deres egen virksomhed.

Optimismen er tilbage på det europæiske ejendomsmarked

20-02-2013

Trods usikre økonomiske udsigter er optimismen ved at vende tilbage på det europæiske ejendomsmarked. Det viser undersøgelsen ”Emerging Trends in Real Estate Europe 2013”, som bl.a. revisions- skatte- og rådgivningsfirmaet PwC står bag.

Spinkel tro på vækst i metalindustrien

20-02-2013

Kun 14 % af topcheferne i metalindustrien tror på vækst i egen virksomheden inden for de næste 12 måneder. Det er langt under halvdelen sammenlignet med topchefer på tværs af sektorer, hvor 36 % er ’meget optimistiske’ omkring vækst i egen virksomhed. Det viser en undersøgelse fra revisions-, skatte- og rådgivningsvirksomheden PwC.

De ved, hvem Oscar-vinderne er

19-02-2013

Brad Oltmanns og Rick Rosas fra PwC er de eneste der ved, hvem der løber af sted med Oscar-statuetterne på søndag.Kun to mennesker i verden kender resultaterne af Oscar-uddelingen inden de offentliggøres på søndag i Hollywood – nemlig PwC’erne Brad Oltmanns og Rick Rosas. PwC har optalt stemmerne til Oscar-uddelingen de sidste 79 år.

Danske topchefer: Krisen har bidt sig fast

24-01-2013

Krisen har bidt sig fast i de danske virksomheder og intet tyder på, at den slipper sit greb foreløbigt. Det viser en ny undersøgelse foretaget af revisions- skatte- og rådgivningsfirmaet PwC.

Topledernes tro på vækst mindsket

22-01-2013

Troen på vækst i egen virksomhed er faldet hos de globale topledere, og flertallet af de 1330 adspurgte CEOer mener, at den globale økonomi stadig vil være fastkørt i 2013. Det er konklusionen i PwC’s årlige ”Global CEO Survey”, der netop er blevet præsenteret på World Economic Forum i Davos.

Håndbog for nytænkere: Skab din egen forretningsmodel

22-01-2013

Business Model Generation. Det er titlen på den bog, der for første gang er udkommet på dansk, og som guider virksomheder i at skabe innovative forretningsmodeller. Med metoden er det muligt at se din forretningsmodel i et helt nyt perspektiv, der bryder med traditionel tænkning, og i stedet giver anledning til dialog og nytænkning.

Danmarks selskabsskat er en af Europas højeste

18-01-2013

En ny undersøgelse foretaget af revisions- skatte- og konsulenthuset PwC, Verdensbanken og IFC viser, at Danmark er blandt de lande i EU og EFTA, som beskatter virksomheders overskud hårdest.

Stor kinesisk interesse for børsintroduktioner over landegrænser

17-12-2012

PwC har netop offentliggjort en opgørelse over børsintroduktioner på tværs af landegrænser - ”Equity sans frontières”. Opgørelsen viser, at kinesiske selskaber har gennemført det største antal noteringer på tværs af landegrænser med 30 % af det samlede antal børsintroduktioner.

PwC: Ny erklæringsstandard giver muligheder for Danmarks små virksomheder

05-12-2012

Torsdag den 6. december 2012 ventes Folketinget at vedtage en ny erklæringsstandard for de små og mellemstore virksomheder (virksomheder i Regnskabsklasse B).

Familievirksomhedens fjerde generation kåret til Årets Ejerleder

15-11-2012

Den 15. november blev Peter Eriksen fra Nilpeter A/S kåret som Danmarks dygtigste ejerleder 2012 ved en kåring hos PwC i Hellerup. Mere end 3.000 virksomheder er blevet vendt og drejet, og Peter Eriksen fra Nilpeter A/S står nu tilbage som Årets Ejerleder 2012. Virksomheden fremhæves som en af Danmarks succesfulde familieejede virksomheder. Peter Eriksen er fjerde generation i den virksomhed, hans oldefar stiftede i 1919.

Ny vækstmodel skal styrke små og mellemstore virksomheder

24-10-2012

Ny vækstmodel skal styrke små og mellemstore virksomheder. Bag projektet står PwC, Nykredit og Aarhus Universitet, som har sat sig for i fællesskab at styrke SMV’erne og deres konkurrenceevne.

Ejerledede virksomheder er krisens oversete helte

22-10-2012

Revisions- skatte og konsulentfirmaet PwC har talt med 2.000 internationale – og 50 danske – ejerledede virksomheder og konkluderer nu, hvad der kendetegner dem, og hvordan de har håndteret krisen.

PwC's holdning til FSR-undersøgelse om bestyrelser

11-10-2012

PwC's holdning til FSR-undersøgelse om bestyrelser.

PwC cementerer sin markedsposition

30-09-2012

PwC kommer ud af regnskabsåret med en styrket markedsposition, en samlet omsætning på DKK 1,86 mia. og en omsætningsvækst på 11 %. Det viser PwC’s netop offentliggjorte årsrapport for regnskabsåret 2011/12.

Samarbejde kan styrke erhvervslivet i Norden

20-09-2012

Ny rapport fra revisions- og konsulentfirmaet PwC, der har undersøgt forretningspotentialet i de nordiske hovedstæder. Rapporten bliver offentliggjort på en Vækstforum-konference den 20. september.

PwC har ikke brudt loven

10-09-2012

PwC har ikke brudt loven.

Så mange medaljer får Danmark til OL

25-07-2012

Når OL i London slutter den 12. august vil de danske atleter stå tilbage med 7 medajler om halsen. Medaljehøsten bliver dermed den samme som for fire år siden i Beijing. Det er revisions- og rådgivningsselskabet PwC’s økonomer, der har lavet en beregningsmodel, der kan forudse de enkelte landes medaljehøst ved de kommende Lege. De største medaljeslugere vil ligesom sidste gang være USA, Kina og Rusland.

Gennemskuelighed præmieres i Novo Nordisks årsrapport

12-06-2012

C20 Regnskabsprisen 2012 gik til Novo Nordisk, som havde formået at lave en årsrapport, der netop var dækkende og fyldestgørende uden at blive så lang, at den mister sin værdi.

Succes i medie- og underholdningsbranchen kræver, at digitaliseringen bliver en del af DNA’et

12-06-2012

Den digitale udvikling har i de sidste år - mere end noget andet - præget medie- og underholdningsbranchen. Udfordringen for branchen er nu at få implementeret de digitale strategier, hvis potentialet i den nye teknologi skal indfries. Vi befinder os i ”afslutningen på den digitale begyndelse”, hvor branchen skal finde sine strategiske ben i den nye digitale virkelighed. Sådan lyder konklusionen i PwC’s Global Entertainment & Media Outlook 2012-2016.

Globale ledere: Kompleksiteten i lønpakkerne er blevet for stor

01-06-2012

Incitamentsaflønning er blevet så kompleks og volatil, at den ikke altid motiverer de ledere, den er rettet imod.

Danske bestyrelser går glip af værdifuld viden

19-05-2012

Kun 55 % af selskaberne er komfortable med måden hvorpå deres væsentligste risici håndteres i virksomheden. Det viser undersøgelsen ”2012 State of the Internal Audit Profession study” foretaget af revisions- og konsulenthuset PwC.

Kina har opgivet vækst i Vesten

10-05-2012

En ny undersøgelse fra revisions- og konsulenthuset PwC viser, at størstedelen af de kinesiske topledere helt har opgivet troen på de vestlige lande som vækstmarkeder.

Talentmangel er en vækstdræber

27-04-2012

Den manglende evne til at tiltrække og fastholde de rette medarbejdere er en af de største trusler mod den spirende vækst. Det viser revisions- og konsulentshuset PwC’s un-dersøgelse, Global CEO Survey, som bygger på svar fra knap 1.300 internationale top-chefer. Én ud af fire topledere fortæller, at manglen på kvalificerede medarbejdere har afholdt dem fra at iværksætte markedsmuligheder.

Ny CFO i PwC pr. 1. juni 2012

16-04-2012

Tina Moltke-Leth tiltræder 1. juni 2012 som ny CFO og partner i PwC.

Vækstfokus må indfinde sig på regeringskontorerne

01-04-2012

Finanskrisens udfordringer er for længst cementeret på de private topchefers dagsorden. Men hvilken rolle spiller den offentlige sektor i vejen ud af krisen? En ny rapport fra revisions- og rådgivningsvirksomheden PwC peger på tre områder, som bør stå øverst på enhver offentlig leders dagsorden: Etablering af varig vækst, håndtering af underskuddet på statsfinanserne og sikring af kvalificeret arbejdskraft.

Bekymring blandt bankfolk er på sit højeste

17-02-2012

Den europæiske gældskrise og det generelle økonomiske verdenskort giver søvnløse nætter i banksektoren. Aldrig har branchen været mere urolig for fremtiden end netop nu. Det viser undersøgelsen ”Banking Banana Skins 2012”, som Centre for the Study of Financial Innovation (CSFI) har lavet i samarbejde med revisions- og rådgivningshuset PwC. De danske banker er dog ved at gardere sig mod ustabiliteten.

Positiv udvikling i et konkurrencepræget marked

08-02-2012

For to uger siden præsenterede PwC for 15. gang sin globale CEO-undersøgelse, der indeholder svar fra flere end 1.258 topledere. En af rapportens hovedkonklusioner er ikke overraskende, at den økonomiske usikkerhed lægger en dæmper på de globale toplederes udsigter for 2012. Samtidig ser den enkelte CEO optimistisk på evnen til at skabe omsætningsvækst i egen virksomhed. PwC Danmarks adm. dir. og senior partner, Mogens Nørgaard Mogensen, fortæller her om sine forventninger til udviklingen i egen virksomhed, efter han i oktober 2011 overtog ledelsesansvaret.

Krisen har efterladt ejendomsmarkedet i et tomrum

07-02-2012

Den økonomiske krise har efterladt ejendomsmarkedet i et tomrum, hvor nye vækstinvesteringer nedprioriteres til fordel for de mere konservative. Det konkluderer revisions- og rådgivningshuset PwC og Urban Land Institute (ULI) i rapporten Emerging Trends in Real Estate® Europe 2012. Ifølge undersøgelsen vil lovgivernes reaktion på krisen og den generelle økonomiske udvikling afgøre, om ejendomsmarkedet vil opleve lysere tider i 2012.

Verdens topchefer spår den globale økonomi dystre udsigter

24-01-2012

Økonomisk usikkerhed lægger en dæmper på de globale toplederes udsigter for 2012. Sådan lyder konklusionen i PwC’s ”Global CEO Survey”, der netop er blevet præsenteret på World Economic Forum i Davos i Schweiz. Næsten halvdelen af de 1.258 adspurgte CEO’s forventer negativ vækst i verdensøkonomien i løbet af det kommende år. Men optimismen med hensyn til omsætningsvækst i virksomhederne er stadig større end i 2009.

PwC er ikke revisor for Institut for Menneskerettigheder

21-01-2012

PwC er ikke revisor for Institut for menneskerettigheder.

Bedre udsigter for børsintroduktioner i 2012?

17-01-2012

Europæiske børser kan få et opsving i 2012, trods det europæiske marked for børsintroduktioner (IPO) afsluttede med et dårligt 4. kvartal i 2011. Det viser nye tal fra PwC’s seneste IPO Watch Europe undersøgelse.

EU-Kommissionen skyder forbi målet med revisionsreform

30-11-2011

Den 30. november 2011 kom EU-Kommissionen med sit forslag til en reform af revisionsmarkedet. På trods af mange gode punkter i forslaget, forspilder EU-Kommissionen dog overordnet set sin chance for at lære af krisen, opfylde investorernes behov og bidrage til at forbedre kvaliteten af revisionen i EU, mener PwC.

Virksomhedskriminalitet er fortsat stigende - 'cybercrime’ nu på 3. pladsen over største trusler

28-11-2011

Tæt på hver tredje virksomhed i Danmark er ramt af virksomhedskriminalitet. Misbrug af aktiver, regnskabsmanipulation og cybercrime (netkriminalitet) er de mest fremherskende trusler, viser PwC’s store undersøgelse af økonomisk kriminalitet i erhvervslivet.

Årets Bestyrelsesformand 2011 kåret hos PwC

02-11-2011

Bestyrelsesformand i A.P. Møller-Mærsk, Michael Pram Rasmussen fik i dag prisen som Årets Danske Bestyrelsesformand 2011, ved kåringen hos PwC i København. Det er femte gang, at prisen uddeles i Danmark, i et samarbejde mellem Boardnews.no, Berlingske Tidende og PwC’s Boardforum.dk

Vinderne af C20 regnskabsprisen kåret hos PwC

27-10-2011

’Kvalitet’ og ’resultater’ var nøgleordene for de priser, der i dag blev uddelt hos PwC til de bedste årsrapporter i Danmark. ”C20 Regnskabsprisen” blev for første gang uddelt til tre C20-selskaber af den uafhængige dommerkomité.

Tocifret vækst hos PwC

03-10-2011

PwC vokser i år med 11 %, hvilket er mere end forventet. Årsrapporten vidner om et regnskabsår, der har budt på en solid vækst, på trods af et presset marked. PwC præsterer en række væsentlige indfrielser på den lagte strategi og siger samtidig velkommen til Mogens Nørgaard Mogensen som ny administrerende direktør.

Årsrapporten overgår al virksomhedskommunikation

29-08-2011

Nye tal viser at årsrapporten har en uovertruffen værdi for virksomhedernes kommunikation og troværdighed overfor omverdenen. Virksomhederne er dog ikke helt enige med brugerne om, hvad der har betydning i årsrapporten. Ny stor analyse udarbejdet af PwC og CBS.

Ny C20-regnskabspris lanceres af PwC

16-08-2011

PwC har taget initiativ til at etablere en ny dansk regnskabspris: C20 Regnskabsprisen. Prisen uddeles første gang i oktober i år, af en uafhængig dommerkomité.

DR: Økonomisk kriminalitet i din virksomhed

23-06-2011

Magasinet Penge på DR fokuserer på udbredelsen af virksomhedskriminalitet. Det sker i udsendelsen d. 29. juni 2011. I magasinet medvirker et hold af PwC-eksperter, der dels arbejder med kortlægning af virksomhedskriminalitet i danske virksomheder og dels demonstrer metoder til afhjælpning og retsforfølgelse.

PwC eksperter i Magasinet Penge på DR

26-04-2011

Magasinet Penge på DR sætter fokus på folkekirken og dens økonomiske forhold, i udsendelsen d. 27. april 2011. I magasinet medvirker et hold af PwC eksperter, der ud fra PwC’s devise ”enhver forretning kan forbedres” ser på mulighederne for en optimering af økonomien i kirken, med det formål at vi i Danmark kan få mere kirke for pengene.

Revisorer på den røde løber: 77 år med Hollywoods største hemmelighed

23-02-2011

PwC har stået i spidsen for optællingen til Academy Awards® Oscar-afstemningen siden 1934. Her løftes sløret for proceduren samt de sjældent kendte detaljer.

Vendepunkt i ejendomssektoren i 2011 udebliver

23-02-2011

Det europæiske ejendomsmarked må indstille sig på strengere lovgivning og strammere kreditter, viser årets undersøgelse Emerging Trends in Real Estate®: Europe 2011 fra PwC og ULI. København viser dog tegn på fremgang.

PwC sikrer skattefri DHL-stafet

28-01-2011

De nye regler om indberetning har bragt et nyt fokus på, hvilke arbejdsgiverbetalte goder, der er skattepligtige og hvilke goder, der er skattefri. Skatterådet har nu behandlet en anmodning fra PwC om bindende svar vedrørende arbejdsgiverbetalt deltagelse i motionsløb som f.eks. DHL-stafetten.

Vækstoptimisme nu på før-kriseniveau hos verdens topledere

26-01-2011

48 % af verdens CEO’s udtaler nu stor optimisme for vækst i det kommende år. Samtidig siger 84 %, at de har ændret strategi i det seneste år, heraf 1/3 i ”væsentlig grad”. Toplederne peger især på innovation og udvikling som vejen til vækst. Og fokus på medarbejderne er i høj kurs igen. Det viser PwC’s ’Global CEO Survey’, der just er præsenteret på årsmødet for World Economic Forum

Familievirksomheder er vækstoptimister, men fremtiden er uklar

25-01-2011

70 % af de små og mellemstore familieejede virksomheder har stor tillid til vækst i det kommende år, men mange gør ikke nok for at forberede sig til fremtiden. Næsten 3 ud af 4 familievirksomheder i Danmark har ikke nogen plan for et kommende generationsskifte.

WindMade: Det første globale forbrugermærke til vindenergivirksomheder

19-01-2011

Abu Dhabi, 18. januar 2011. Det Globale Vindenergiråd, WWF, LEGO Koncernen, FN Global Compact, Vestas Wind Systems, PricewaterhouseCoopers (officiel WindMade verificeringspartner) og Bloomberg (officiel dataudbyder til WindMade) offentliggjorde i dag deres støtte til udviklingen af det første globale forbrugermærke, der identificerer virksomheder og produkter fremstillet ved hjælp af vindenergi.

Vækst i indtjening hos PwC

04-10-2010

Indtjeningen i PwC’s samlede forretning i Danmark steg med 4 % til 21,1 mio. kr. i det seneste regnskabsår. Dette sker på trods af et vigende marked, der har betydet et omsætningsfald på 7 % til 1.506 mio. kr. Ny årsrapport for 09/10 viser, at PwC er kommet igennem et svært år med en fortsat god forretning.

Vindere af Climate Cup 2010

01-10-2010

Vinderne af årets Climate Cup-konkurrence blev kåret ved Climate Cup-prisuddelingen under årets World Climate Solutions-konference i Bella Center i København i går. Dommerpanelet havde fundet 15 nominerede organisationer som dystede om de eftertragtede klimapriser. Fire af dem vandt en Climate Cup 2010-pris og Klima- og Energiminister Lykke Friis overrakte årets Climate Cup Hovedpris til Københavns Energi.

Nyt globalt brand til PwC

19-09-2010

”PricewaterhouseCoopers” bliver til ”PwC”. Varmere farver og et mere tidssvarende udtryk i kommunikationen. PwC indfører en ny global brandplatform, der skal simplificere navnet og med ny visuel identitet understrege den værdiskabelse og relationsopbygning, som er kernen i tilgangen til markedet.

Multidata og PricewaterhouseCoopers i strategisk samarbejde

10-08-2010

Multidata og PricewaterhouseCoopers (PwC) indleder et strategisk samarbejde om udveksling af kompetencer inden for lønadministration og HR-bistand. Kunder i PwC’s lønadministrationsforretning vil fremover blive serviceret af Multidata.

Forbrugerne styrer ræset i medie- og underholdningsbranchen

15-06-2010

Virksomhederne i medie- og underholdningsbranchen kæmper med at finde deres roller i en verden, hvor forbrugerne nu i endnu højere grad sætter dagsordenen for hvad, hvor og hvordan de ønsker deres underholdning og medieforbrug. Markedet vokser kun dér, hvor forbrugernes adfærd er i centrum. At lære at følge dem har aldrig været vigtigere, lyder det fra PwC i årets store analyse af forholdene i branchen.

PwC overgås kun af Google som mest attraktive arbejdsplads i verden

03-11-2009

Universum har lavet den første globale undersøgelse af top 50 favorit arbejdspladser i verden og her kommer PricewaterhouseCoopers (PwC) ind på en anden plads.

Topbestyrelser ikke klædt på til kriseledelse

18-06-2009

Bestyrelsesmedlemmer fra nogle af Danmarks største virksomheder mødtes til debat om kriseledelse hos PwC. Som oplæg vistes den prisbelønnede film "Risking it all". Mødet gav et kvalitativt indblik i nogle af de store udfordringer som bestyrelser står overfor. Deltagerne tilkendegav bl.a. at 67 procent ikke er tilstrækkeligt klædt på til kriseledelse.

Revision af ledelsesmodellen hos PricewaterhouseCoopers

02-02-2009

PricewaterhouseCoopers (PwC) i Danmark har gennemført en ændring i ledelsen af organisationen. Tre nøglepositioner er blevet besat med faglige profiler udefra. Funk-tionerne finans og service, salg og marketing samt personale har fået nye direktører. To af stillingerne er nyoprettede. PwC ønsker herigennem en yderligere professiona-lisering af organisationen, der skal ruste til videre vækst.