Milepæl for PwC: valgt på alle rammeaftaler i ny offentlig konsulentaftale

  • 05/02/24

PwC er blevet valgt som leverandør til Statens og Kommunernes indkøbsaftale, SKI 17.11 Management Support, og er kommet på alle seks delaftaler på den nye aftale med direkte tildeling. Det er en milepæl for PwC, der gennem en årrække har samarbejdet med det offentlige om væsentlige samfundsopgaver.

Statens og Kommunernes Indkøbsservice (SKI), der er hele den offentlige sektors indkøbsservice, har udvalgt de konsulenthuse, der har fået en plads på den nye, store managementsupportaftale, der har en samlet værdi på op til 1,8 milliarder kroner. I alt 22 leverandører har fået plads i aftalen, hvor PwC er blevet valgt på alle aftaler.

“Det er særligt glædeligt, at PwC er blandt de tre konsulenthuse, der er udvalgt på alle seks delaftaler, hvor der er 10 leverandører på hver. Rammeaftalerne dækker fx over strategi- og organisationsudvikling til grøn rådgivning,” fortæller Esben Toft, partner og fungerende markedsleder for den offentlige sektor i PwC.

At blive udvalgt som leverandør til SKI-rammeaftalen bekræfter samtidig PwC’s stærke markedsposition inden for den offentlige sektor.

“Det er en klar milepæl for PwC at være udvalgt på alle seks. Vi har i lang tid samarbejdet med den offentlige sektor om at løfte væsentlige samfundsopgaver, og hver gang der har været et udbud, er vi kommet på flere delaftaler. PwC har relevante referencer på alle områderne og har demonstreret vores sektorviden, hvilket er blevet tillagt meget vægt,” understreger Esben Toft.

Han glæder sig særligt over, at PwC blev valgt på den nye grønne delaftale:

”Hele ESG og klima-området er et område, vi investerer og har investeret meget i at være relevante inden for, og derfor er vi især glade for at komme på den aftale,” fortæller Esben Toft. 

Hos SKI glæder udbudsdirektør Christian Lunding sig over aftalen:

”På SKI-aftalen 17.11 Managementsupport har vi fået et bredt felt af leverandører. Tilsammen kan de løfte opgaveporteføljen på alle delaftalerne, der spænder over strategi- og organisationsudvikling til grøn rådgivning.” siger Christian Lunding, udbudsdirektør i SKI.

Kontakt os

Esben Toft

Partner, Digital Transformation, Technology & Security, København, PwC Denmark

4072 5767

E-mail

Malene Billund

Presseansvarlig, Hellerup, PwC Denmark

5133 2378

E-mail

Følg PwC