Fit for Growth – bliv klar til vækst

Vi hjælper virksomheder med at blive gearet til vedvarende vækst.

Fit for Growth er en dokumenteret metode, der hjælper virksomheder med at håndtere deres omkostninger i et strategisk perspektiv, så de kan transformere deres omkostningsbase og geare organisationen til vedvarende vækst. Fit for Growth skaber balance mellem virksomhedens omkostninger og vækst, så virksomheden investerer i de kritiske kapabiliteter, der for alvor differentierer dem fra konkurrenterne og bidrager til at accelerere væksten.

Fit for Growth er udviklet med afsæt i vores research af hundredevis af virksomheder på tværs af en lang række sektorer der viste, at de, der følger Fit for Growth-principperne, skaber bedre afkast for deres shareholdere og højere vækst. Det gør de ved at fokusere på tre ting:

  • De fokuserer på deres få differentierende kapabiliteter
  • De balancerer deres omkostningsstruktur, så den matcher deres kapabiliteter
  • De organiserer sig, så de er klar til vækst.
loading-player

Playback of this video is not currently available

Strategier med globalt udsyn

Sammen med jer udvikler vi strategier, der skaber resultater og transformerer jeres forretning.

Med Strategy& får I direkte adgang til vores globale industrikompetencer inden for bl.a. detailhandel, produktion, Life Science, transport, Business & IT services, bank og forsikring, og til PwC´s brede kompetencer på tværs af hele vores rådgivningsforretning. Det sikrer, at vi målrettet fokuserer på jeres nøgleudfordringer og tilbyder jer sparring på alle niveauer.

Læs mere om Strategy&

Kontakt os

Michael Szczepanski

Partner, Leder af Strategy&, PwC Denmark

Tlf: 2494 0219

Følg PwC