Skip to content Skip to footer

Loading Results

Fit for Growth – bliv klar til vækst

Vi hjælper virksomheder med at blive gearet til vedvarende vækst.

Fit for Growth er en dokumenteret metode, der hjælper virksomheder med at håndtere deres omkostninger i et strategisk perspektiv, så de kan transformere deres omkostningsbase og geare organisationen til vedvarende vækst. Fit for Growth skaber balance mellem virksomhedens omkostninger og vækst, så virksomheden investerer i de kritiske kapabiliteter, der for alvor differentierer dem fra konkurrenterne og bidrager til at accelerere væksten.

Fit for Growth er udviklet med afsæt i vores research af hundredevis af virksomheder på tværs af en lang række sektorer der viste, at de, der følger Fit for Growth-principperne, skaber bedre afkast for deres shareholdere og højere vækst. Det gør de ved at fokusere på tre ting:

  • De fokuserer på deres få differentierende kapabiliteter
  • De balancerer deres omkostningsstruktur, så den matcher deres kapabiliteter
  • De organiserer sig, så de er klar til vækst.

Playback of this video is not currently available

Strategier med globalt udsyn

Sammen med jer udvikler vi strategier, der skaber resultater og transformerer jeres forretning.

Med Strategy& får I direkte adgang til vores globale industrikompetencer inden for bl.a. detailhandel, produktion, Life Science, transport, Business & IT services, bank og forsikring, og til PwC´s brede kompetencer på tværs af hele vores rådgivningsforretning. Det sikrer, at vi målrettet fokuserer på jeres nøgleudfordringer og tilbyder jer sparring på alle niveauer.

Læs mere om Strategy&

Kontakt os

Michael Szczepanski

Partner, Leder af Strategy&, PwC Denmark

Tlf: 2494 0219

Følg PwC