PwC’s 2023 Cloud Business Survey

Vejen til at blive en succesfuld clouddrevet virksomhed

Langt de fleste virksomheder anvender i dag cloud-løsninger. I PwC’s 2023 Cloud Business Survey fortæller 78 % af de amerikanske virksomhedsledere således, at deres virksomhed har taget cloud i brug i de fleste eller alle dele af virksomheden. Men mange virksomheder mangler at mærke værdien med løsningerne. Ligesom i vores 2021-undersøgelse har mere end halvdelen ikke opnået de forventede resultater ved at bruge cloud: Fx at reducere omkostningerne, blive mere modstandsdygtige og skabe nye indtægtsmuligheder.

Problemet er, at der er forskel på at flytte virksomheden til cloud og at være en egentlig clouddrevet virksomhed. Men hvad betyder det at være clouddrevet, og hvad kræver det?

Hver tiende af undersøgelsens deltagere ser ud til at kende svaret: De har transformeret deres virksomhed gennem cloud, de oplever færre barrierer og realiserer værdi med cloud dobbelt så hurtigt som andre virksomheder. Og selv i den nuværende usikre situation forventer de at se en fortsat omsætningsvækst på 15 % eller mere.


Læs hele undersøgelsen (på engelsk) / Read the full version

PwC’s 2023 Cloud Business Survey
 

Stærke clouddrevne virksomheder tænker konstant over de risici, der følger med, når man benytter cloudteknologi.

Mads Nørgaard Madsen, Partner og Direktør, Consulting, PwC

Clouddrevne virksomheder er fire gange så tilbøjelige til at sige, at der ikke er barriere for at opnå cloudtransformation på de følgende områder:

Kontakt os

Mads Nørgaard Madsen

Partner, Head of Consulting, Direktør, København, PwC Denmark

2811 1592

E-mail

Følg PwC