Compliance-programmer

Verden omkring os er i forandring, og der er mange ting, der kan være med til at øge presset på din virksomhed – fx krav til datasikkerhed, pres fra myndigheder eller udefrakommende krav til rapportering. Det er derfor vigtigt, at din virksomhed tager stilling til jeres compliance-program, så I kan imødegå krav og forventninger. Derved kan I tage de rette beslutninger, som skaber mest mulig værdi for jer. Der findes ikke et standardprogram for compliance. Standarderne for best practice udvikler sig hele tiden, efterhånden som myndighederne tager stilling til nye sager, udsteder offentlige erklæringer og udsender vejledninger. Det er derfor essentielt, at din virksomhed har fokus på etablering og evaluering af jeres compliance-program.

Sådan hjælper PwC dig

PwC’s specialister kan hjælpe din virksomhed med at:

  • Udvikle en køreplan
  • Designe og implementere relevante og forholdsmæssige parametre, som en del af en overordnet compliance-ramme, der kan styrke din virksomheds risikoprofil
  • Integrere compliance-programmet helt ned i selve forretningen og på tværs af organisationen

Vi har en pragmatisk tilgang til at sikre, at compliance-programmer passer til netop din risikoprofil og forretningsmodel, så I fortsat kan være konkurrencedygtige.
Book et uforpligtende møde med vores specialister, og få en snak om din virksomheds behov for tilpasning af compliance-programmer.

Kontakt os

Trine Vestengen Hopkins

Partner, Leder af Risk Assurance, PwC Denmark

Tlf: 5215 0003

Anastassia Stukan

Director, Risk Assurance, PwC Denmark

Tlf: 2168 9587

Følg PwC