Skip to content Skip to footer
Search

Loading Results

Operational Finance

Fra abstrakt strategi til operationel drift.

Ofte ser vi, at strategiske tiltag ikke bliver operationaliseret til konkrete handlingsinitiativer, men forbliver ved de gode intentioner og abstrakte begreber. Derfor fokuserer vi i CFO Service på at assistere vores samarbejdspartnere i denne proces, uanset om det drejer sig om implementering af et strategisk markedsinitiativ, træning af jeres medarbejdere eller andre udfordringer. Vi fokuserer på at implementere tiltag, der er forankret i netop jeres organisation og dennes kultur, hvilket sikrer størst sandsynlighed for effektiv og succesfuld implementering.

CFO Service kan bl.a. hjælpe dig med:

  • At omsætte strategi til drift
  • Implementering af nye tiltag
  • Omstrukturering af et team eller afdeling.

Succesfuld implementering

Vi forstår, hvad der er nødvendigt for at omdanne strategi til operationel værdiskabelse. Med en dyb og bred forståelse af alle processer i økonomifunktionen kan vi hurtigt og effektivt sammensætte et team, der forstår jeres overordnede strategiske mål, jeres udfordringer samt de nødvendige tiltag, der skal til for at opnå varige resultater.
 

Dokumenterede metoder og værktøjer

Vores tilgang er baseret på veldokumenterede metoder og værktøjer. Disse anvendes med succes af vores kunder på et globalt niveau. Vores arbejdsprocesser er velstrukturerede og transparente for alle parter i relation til projektet.
 

Vejledning samt vidensdeling

Vi bestræber os altid på at dele vores viden og erfaringer med jeres team samtidig med, at vi implementerer en ny praksis i jeres organisation. Når vi har afsluttet vores arbejde, sikrer vi en effektiv overdragelse til jeres team, således at de kan overtage driften fremadrettet uden vores assistance.
 

Globalt netværk

I PwC har vi adgang til et globalt netværk, hvor alle arbejder med de samme høje standarder. Såfremt det er nødvendigt, trækker vi på vores internationale kollegaer i forståelsen af internationale udfordringer eller ved behov for særlige kompetencer i strategiarbejdet.
 

Skalérbare løsninger

Under hele projektforløbet leverer vi skalérbare løsninger, der sikrer, at eventuelle forandringer eller udfordringer håndteres uden at påvirke projektets overordnede kvalitet eller tidsplan.
 

Kontakt os

Thomas Stockmarr

Thomas Stockmarr

Partner, Risk Assurance, PwC Denmark

Tlf: 3093 4205

Johan Bogentoft

Johan Bogentoft

Partner, Risk Assurance, PwC Denmark

Tlf: 3945 3105

Kristian  Frederiksen

Kristian Frederiksen

Partner, Risk Assurance, PwC Denmark

Tlf: 9123 0050

Følg PwC