Cloud Transformation Services

Led din virksomheds cloud-transformation med succes

Cloud – fokus på forretningsværdi

Frigør værdien af cloud-teknologi med en innovativ tilgang til forretningsmæssig transformation. Cloud er kernen i den digitale transformation, men at udnytte alle mulighederne i skyen kan virke overvældende, uanset om det drejer sig om nye indtægtskilder, effektivisering af arbejdsprocesser, on-demand software, data- og infrastrukturtjenester eller enestående kundeoplevelser.

Accelerér jeres forretningstransformation
Optimér driften ved at fremskynde cloud-transformationen for at øge indtjening, fremme forretningsinnovation, vækst og robusthed. Vi accelererer opnåelsen af forretningsresultater ved hjælp af enterprise-niveau cloud-baserede forretningsløsninger.

Gå længere end blot migration
Udarbejd en strategi, der omfatter hele forretningen for at maksimere mulighederne i skyen frem for udelukkende at gennemføre en transformation af cloud- eller datacentermigrering inden for it. Vi fokuserer på at genoverveje, hvordan I håndterer governance, arkitektur og kultur for at opnå succesfuld drift i skyen.

Styrk digital innovation
Differentiér jeres virksomhed ved at udnytte styrken i
cloud-services, -produkter og -tjenester ved at gentænke kundeoplevelser med digital innovation.

IDC MarketScape udnævner PwC til førende inden for:

Opnå effektive resultater gennem innovation og branchedifferentierede partnerskaber

Ved at kombinere vores stærke software acceleratorer, branchekendskab og robuste cloud-engineering kapaciteter bringer vi jeres virksomhed i front med PwC's ‘Cloud Transformation’-løsning, som er baseret på en business-first-tilgang til at benytte cloud.

Vi samarbejder med branchens førende cloud-udbydere og andre SaaS-, XaaS- og PaaS-ledere i branchen for i fællesskab at skabe skræddersyede løsninger. Vi sikrer, at I udnytter cloud-teknologiens fulde potentiale og kan tage datadrevne beslutninger.


AWS Advanced Consulting Partner

PwC og AWS kombinerer dybe branche-, forretnings- og teknologikompetencer, erfaring og aktiver for at levere en integreret tilgang til at accelerere jeres transformation til cloud.

Læs mere

PwC Microsoft Certified Partner Azure Cloud

Som en førende Microsoft global partner anvender  vi Microsoft Azure, Dynamics 365 og Microsoft 365 til at åbne op for og bruge data til at muliggøre forretningstransformation og løse jeres vigtigste udfordringer.

Læs mere

Google Cloud Platform Partner

Som en Google Cloud-partner samarbejder PwC med GCP globalt for at hjælpe virksomheder med deres transformation til cloud-systemer ved at anvende Googles avancerede teknologier og innovative løsninger.

Læs mere


Kontakt os

Thomas Schaumburg-Müller

Thomas Schaumburg-Müller

Partner, PwC Denmark

Tlf: 4098 8446

Anna Kathrine Skjøtskift

Director, PwC Denmark

Tlf: 2043 2937

Følg PwC

Felter, markeret med stjerne, skal udfyldes.(*)

Ved at indsende denne formular giver du samtykke til, at PwC må behandle de personoplysninger, du har indtastet for at kunne håndtere din henvendelse. Læs mere om dine rettigheder, samt hvordan du kan kontakte PwC og/eller klage i PwC’s privatlivspolitik.

Hide