Managed Services

Få overblik over jeres aktuelle risikoniveau og opbyg et effektivt værn mod cybertrusler, der forankrer it-sikkerhedsprocesserne i jeres virksomhed.

Er jeres nuværende kontroller et tilstrækkeligt værn mod cyberangreb? Kender I jeres aktuelle risikoniveau og har I de nødvendige procedurer og værktøjer på plads til at sikre angreb på jeres vitale data? Hos PwC hjælper vi med at understøtte og udbygge jeres forsvar mod angreb på it-sikkerheden, og med at øge jeres modenhedsniveau.

I tæt samarbejde med jeres sikkerhedsansvarlige identificerer og overvåger vi kontinuerligt jeres interne og eksterne sårbarheder og trusler. Vi hjælper alle typer og størrelser af virksomheder med en sikkerhedspakke, der er tilpasset deres størrelse og behov, fra basisydelser som fx phishing-kampagner, til et komplekst døgnovervåget beredskab.

Vi udvikler læringsmaterialer med kompetenceudviklende kurser, e-learnings og understøttende værktøjer, der træner medarbejdernes kompetencer inden for it-sikkerhed og øger deres forståelse for, hvor it-sikkerhedsbrud typisk opstår.
Få fx en e-learning om GDPR eller informationssikkerhed. Eller prøv spillet Game of Threats, der træner jer i at træffe hurtige beslutninger om sikkerheden ved hjælp af simulerede scenarier.

Stil spørgsmål om cybersikkerhed til PwC´s eksperter og hjælp til at finde løsninger, eller få overvåget driften af jeres it-systemer med en servicepakke indeholdende et abonnement til PwC’s servicedesk.

Kontakt os

Mads Nørgaard Madsen

Partner, Head of Consulting, Direktør, PwC Denmark

Tlf: 2811 1592

Jørgen Sørensen

Partner, Head of Data Factory & Responsible AI, PwC Denmark

Tlf: 2494 5254

Følg PwC