Managed Security Operation

Styrk virksomhedens it-sikkerhed i en kompleks cybersikkerhedsverden

Med MSO kan du have tillid til, at følsomme data og it-systemer er beskyttet mod trusler fra ondsindede kilder. Løsningen giver mulighed for effektiv trusselidentifikation og automatiseret respons, hvilket sparer tid og penge samt minimerer risikoen for menneskelige fejl.

I en tid præget af stadig mere avanceret og kompleks cyberkriminalitet er det vigtigere end nogensinde at have en pålidelig og effektiv løsning til overvågning og beskyttelse af virksomhedens it-infrastruktur. PwC’s Managed Security Operation (MSO) hjælper virksomheder både lokalt og globalt med kontinuerligt at beskytte sig mod de nyeste trusler og angrebstyper fra cyberkriminelle og uautoriserede aktiviteter.

Med MSO kan I have tillid til, at jeres virksomheds følsomme data og it-systemer er beskyttet mod trusler fra ondsindede kilder. Ved at vælge PwC som jeres foretrukne MSO-leverandør får I den ultimative løsning inden for effektiv sikkerhedsovervågning.

Vi er opmærksomme på, at mange virksomheder ikke har ressourcerne til at drive et traditionelt Security Operations Center (SOC). Derfor tilbyder vi Managed Security Operation (MSO) som en omkostningseffektiv løsning, der giver de samme muligheder og den samme sikkerhed som et traditionelt SOC, men til en lavere pris.

Med MSO kan jeres virksomhed kontinuerligt beskytte sig mod de nyeste trusler og angrebstyper fra cyberkriminelle og uautoriserede aktiviteter. Løsningen automatiserer kritiske sikkerhedsalarmer og håndtering af hændelser.

PwC’s Managed Security Operation 2024

Effektiv trusselsidentifikation

Managed Security Operation (MSO) monitorerer og analyserer data fra forskellige kilder i realtid og identificerer potentielle trusler samt igangværende angreb baseret på globalt input. Dette muliggør en hurtig og effektiv reaktion, før skaden er sket.

Automatiseret respons

Vores automatiserede system håndterer trusler og angreb i realtid ved hjælp af detaljerede playbooks, udarbejdet af PwC’s sikkerhedseksperter, hvilket eliminerer behovet for menneskelig indgriben. Dette sparer både tid og ressourcer og minimerer risikoen for menneskelige fejl.

Skalerbarhed

MSO er fleksibel og kan skaleres til at imødekomme netop jeres specifikke behov og krav. Uanset størrelsen på jeres organisation eller kompleksiteten i jeres itmiljø kan MSO beskytte jeres virksomhed mod cybertrusler.

Ekspertise og support

Vores team af sikkerhedseksperter bistår med implementering og optimering af MSO og står til rådighed for support og rådgivning efter behov. Med denne ekspertise kan I føle jer trygge og sikre i forhold til virksomhedens cybersikkerhed.

45 % af virksomheder har været ramt af mindst én cyberhændelse inden for de seneste 12 måneder.

PwC’s Cybercrime Survey 2023

Effektiv brug af AI og automatisering

Forestil jer en situation, hvor maskiner, automatisering og AI spiller en central rolle i jeres virksomheds sikkerhedsoperationer og behandler store mængder data for at beskytte organisationen mod cybertrusler. En situation, hvor jeres sikkerhedsanalytikere med støtte fra PwC har en tilsynsrolle, træffer vigtige beslutninger og håndterer de mest komplekse sager med lethed.

Vores MSO platform er den første, der integrerer AI, automatisering og maskinlæring i sikkerhedsoperationer. Ved at analysere store mængder data og anvende avancerede analyseteknikker ændrer vores MSO-platform måden, hvorpå detektering, undersøgelse og reaktionskapaciteter udføres i virksomheder.

Ved at udnytte kraften i AI og automatisering giver MSO jeres sikkerhedsanalytikere mulighed for at fokusere på deres kernekompetencer: at træffe vigtige beslutninger og koncentrere sig om de data, der virkelig betyder noget. Uden at skulle forholde sig til et overvældende antal advarsler kan jeres analytikere nu fokusere på at sikre virksomhedens sikkerhed og beskyttelse.

Er jeres virksomhed klar til at se på sikkerhedsoperationer fra et nyt perspektiv og udnytte jeres teams fulde potentiale? Oplev en ny tilgang til sikkerhdsoperationer med MSO.

PwC’s Managed Security Operation 2023

Transformation af Faaborg-Midtfyn Kommunes it-sikkerhedsfunktion med MSO

Managed Security Operation

Hør mere om Managed services og tryghedsaftaler

Kontakt os

Marc Jerner

Partner, Technology & Security, PwC Denmark

Tlf: 4099 4698

Jens Peter Høgh

Senior Manager, PwC Denmark

Tlf: 3945 9170

Følg PwC