Implementering & drift

Design og implementér løsninger, der effektivt øger jeres cybersikkerhed.

I en tid, hvor de teknologier I anvender, ændrer sig hastigt, og hvor kravene til compliance og dokumentation af it-sikkerheden er steget, er det afgørende at sikre rette niveau af it-sikkerhed i jeres virksomhed. Både så organisationen er rustet til at modstå cyberangreb, og for at imødekomme et behov for en mere effektiv håndtering og automatisering af medarbejdernes adgang it- og teknologisystemer.

I PwC er vi jeres samarbejdspartner, når I har brug for at håndtere, effektivisere og dokumentere jeres medarbejderes adgange til forretningskritiske systemer, funktioner og data. Vi arbejder helhedsorienteret med bruger- og rettighedstyring med fokus på at tænke mennesker, processer og teknologi sammen som en helhed, der i vores erfaring er afgørende for at understøtte jeres sikkerheds-strategi.

Vi har solid erfaring med at implementere medarbejdernes identitet og brugeradgange til vitale it-systemer og applikationer med afsæt i IAM (Identity & Access Management), en it-sikkerhedsdisciplin, som vi har over 15 års erfaring med at anvende som en effektiv vej til at styre medarbejdernes identitet og brugeradgange.

Vi hjælper jer også med at sikre, at medarbejdernes adgang til forretningskritiske funktioner og systemer ikke kan misbruges af it-kriminelle med Privileged Access Security-services (PAS), bl.a. ved at opsætte systematiske sikkerhedsprotokoller, log af aktiviteter og avanceret adgangsstyring. PwC er førende inden for PAS, og vores sikkerhedsspecialister arbejder systematisk ud fra en holistisk og gennemprøvet best practice-model.

Kontakt os

Mads Nørgaard Madsen

Partner, Security & Technology, PwC Denmark

Tlf: 2811 1592

Jørgen Sørensen

Partner, Security & Technology, PwC Denmark

Tlf: 3945 3554

Følg PwC