Implementering

Design og implementér løsninger, der effektivt øger jeres cybersikkerhed.

I en tid, hvor de teknologier I anvender, ændrer sig hastigt, og hvor kravene til compliance og dokumentation af it-sikkerheden er steget, er det afgørende at sikre rette niveau af it-sikkerhed i jeres virksomhed. Både så organisationen er rustet til at modstå cyberangreb, og for at imødekomme et behov for en mere effektiv håndtering og automatisering af medarbejdernes adgang til it- og teknologisystemer.

I PwC er vi jeres samarbejdspartner, når I har brug for at håndtere, effektivisere og dokumentere jeres medarbejderes adgange til forretningskritiske systemer, funktioner og data. Vi arbejder helhedsorienteret med bruger- og rettighedstyring med fokus på at tænke mennesker, processer og teknologi sammen som en helhed, der i vores erfaring er afgørende for at understøtte jeres sikkerheds-strategi.

Vi har solid erfaring med at implementere medarbejdernes identitet og brugeradgange til vitale it-systemer og applikationer med afsæt i IAM (Identity & Access Management), en it-sikkerhedsdisciplin, som vi har over 15 års erfaring med at anvende som en effektiv vej til at styre medarbejdernes identitet og brugeradgange.

Vi hjælper jer også med at sikre, at medarbejdernes adgang til forretningskritiske funktioner og systemer ikke kan misbruges af it-kriminelle med Privileged Access Security-services (PAS), bl.a. ved at opsætte systematiske sikkerhedsprotokoller, log af aktiviteter og avanceret adgangsstyring. PwC er førende inden for PAS, og vores sikkerhedsspecialister arbejder systematisk ud fra en holistisk og gennemprøvet best practice-model.

PwC's holistiske tilgang til integration

Trusselsbilledet varierer fra organisation til organisation. Derfor analyserer vi først organisationen og engagerer relevante stakeholders. Derfra sætter vi scopet for indsatsen og udvikler et roadmap baseret på behov og ambitioner.

Vi designer en løsning baseret på kravsspecifikationer, governance-behov og den konkrete systemarkitektur. Designet evalueres i samarbejde med organisationen og justeres til at imødekomme alle krav.

Løsningen testes og rulles derefter ud i organisationen. Relevante medarbejdere og afdelinger gennemgår træning, for at sikre korrekt sikkerhedsmæssig adfærd og daglig brug.

Løsningen skal nu leve i organisationen – typisk styret via it-afdelingen. PwC sikrer en solid overlevering og bistår med løbende konsulentbistand om nye krav og lovændringer. Teamet yder også support på software-løsningen for at sikre komplet sikkerhed på tværs af legacy-systemer og ny it.

Palo Alto Networks

Vores globale partnerskab, der bidrager til at styrke cybersikkerheden lokalt, såvel globalt

Vores partnerskab med Palo Alto Networks, som er blandt de førende globalt inden for cybersikkerhed, gør os i stand til at levere komplette sikkerhedsløsninger til vores kunder inden for Zero Trust, Incident & Threat og managed services.

Læs mere

Kontakt os

Mads Nørgaard Madsen

Partner, Head of Consulting, Direktør, PwC Denmark

Tlf: 2811 1592

Jørgen Sørensen

Partner, Head of Data Factory & Responsible AI, PwC Denmark

Tlf: 2494 5254

Følg PwC