Bæredygtig Transformation

Optimér din virksomheds positive effekt på både interessenter og samfund ved at integrere bæredygtighed i jeres driftsmodel.

Bæredygtighed som en del af kerneforretningen

Integration af bæredygtighed i jeres forretning og daglige drift, herunder i beslutninger, processer og måder at tænke på, er vigtig for, at I kan sikre virksomhedens fremtidige succes. Virksomheder bør tilgå arbejdet med bæredygtighed ud fra en holistisk tilgang, da det kan understøtte, at bæredygtighedsarbejdet kan være med til at skabe langsigtet værdi, øge konkurrencefordele og modstandskraft. Jeres ambitioner og forpligtelser inden for bæredygtighed kan opbygge større tillid og loyalitet blandt investorer, medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder.

Playback of this video is not currently available

1:30

Størstedelen af danske organisationer har bæredygtighed øverst på agendaen, og vurderer bæredygtighed i top 3 over de vigtigste temaer. Den bæredygtige omstilling stiller organisationerne over for udfordringer, som strækker sig fra at leve op til ny regulering til strukturering/governance, mangel på nødvendige kompetencer samt indsamling af den rette data og tilegnelsen af den teknologi, som kan understøtte arbejdet. Der stilles krav til, at organisationer aktivt arbejder med bæredygtighed på en måde, som går ud over compliance og rapportering og kritisk udfordrer den måde, virksomheden bliver drevet på. Et behov for forandring og en gennemgribende bæredygtig transformation er grundlagt med det formål at ændre praksis og bidrage til en grønnere og mere socialt retfærdig fremtid. 

I PwC samarbejder vi på tværs af forretningsområder og hjælper organisationer med deres bæredygtige forretningstransformation. Vi hjælper med at sikre, at bæredygtighed ikke  behandles som et selvstændigt emne i organisationen, men derimod integreres i virksomhedens strategi, operating model samt produkter og services.

Globalt netværk, lokal knowhow
Lokale eksperter understøttet af vores globale netværk

Tværgående kompetencer
Transformationskapabiliteter og ESG-ekspertise

Dybt og bredt sektorkendskab
Erfaring og kompetencer inden for alle industrier

Sådan kan vi hjælpe

En holistisk tilgang til bæredygtighed og ESG er en kilde til værdibevarelse, værdiskabelse, øget konkurrenceevne og robusthed. Vi støtter jer i at realisere den langsigtede værdi af bæredygtighed ved at gøre det muligt for jeres organisation at bevæge sig ud over compliance-"tjeklisten" og hen imod at omfavne bæredygtighed som en del af jeres daglige forretning. Vi kan hjælpe jer på hele rejsen fra strategi til eksekvering som jeres betroede transformationspartner.

  • Bæredygtig arbejdskraft, kultur og ESG-upskilling
  • Bæredygtighed i supply chain
  • Forankring af bæredygtighed i forretningen gennem en programorganisation
  • Bæredygtig transformation af finansfunktionen
  • Bæredygtig facility management
  • Integration af bæredygtighed i operating model
  • Teknologi-implementering og ESG data management
  • Teknologiunderstøttet ESG rapportering
  • Projekt- og programledelse af grønne investeringsprojekter

"Vi står ved en korsvej, hvor valget mellem at omfavne bæredygtighed eller blive efterladt er klarere end nogensinde. Det er tid til at genoverveje, hvordan vi definerer succes i forretningsverdenen. Bæredygtighed er ikke længere en sidebemærkning; det er kernen i, hvordan vi skaber varig værdi for alle vores interessenter."

Jesper AndersenHead of Consulting Sustainability, PwC

Kontakt os

Jesper Andersen

Jesper Andersen

Partner, PwC Denmark

Tlf: 2264 3003

Ida Grevenkop-Castenskiold

Ida Grevenkop-Castenskiold

Senior Manager, PwC Denmark

Tlf: 2960 5714

Følg PwC

Felter, markeret med stjerne, skal udfyldes.(*)

Ved at indsende denne formular giver du samtykke til, at PwC må behandle de personoplysninger, du har indtastet for at kunne håndtere din henvendelse. Læs mere om dine rettigheder, samt hvordan du kan kontakte PwC og/eller klage i PwC’s privatlivspolitik.

Hide