Operations Consulting

Vi sikrer vækst og reducerer omkostninger gennem involverende transformationsprogrammer og enkeltstående projekter.

Med erfarne konsulenter og et bredt udvalg af ydelser og digitale værktøjer hjælper vi med at optimere både produkter og den daglige drift, så din virksomhed kan arbejde smartere og vokse hurtigere.

Sourcing & Innovation matcher de forretningsmæssige krav til forsyningskæden med mulighederne i leverandørmarkedet – og faciliterer et stærkt samarbejde, både internt i virksomheden og mellem virksomhed og leverandører.

Vi leverer ærlig og upartisk rådgivning, udfordrer etableret tænkning og driver transformationer.

Virksomhedens strategi og behov omsættes til konkrete initiativer, som skaber værdi på top- og bundlinje. Ved at definere enkle, værdiskabende løsninger sikrer vi forankring i virksomheden.

Læs mere

Vi støtter virksomheder i at realisere deres potentialer inden for produktions- og distributionsprocesser. En kompetent organisation med klare mål er nøglen til løbende produktions- og distributionsudvikling og dermed forbedret konkurrenceevne.

Læs mere

Vi hjælper vores kunder med at udvikle investeringsstrategier for kapitalaktiver. Vi udfører missionskritiske kapitalprojekter til tiden og i overensstemmelse med budget, og vi forbedrer investeringsresultatet med henblik på at nå omkostnings- og servicemålene. De analyserede projekter er typisk megaprojekter i offentligt eller privat regi – komplekse projekter, der involverer samarbejde mellem adskillelige aktører, overholdelse af en lang række procedurer og regelsæt samt inddragelse af mange forskellige kompetencer.

Læs mere

Vi hjælper virksomheder med at skabe en optimeret og konkurrencedygtig supply chain. Med best practice-viden og en holistisk, innovativ og faktaorienteret tilgang identificerer vi udfordringerne på både strategiske, taktiske og operationelle niveauer. Vi leverer konkrete løsninger med afsæt i optimerede processer, tværfunktionel styring, differentieret planlægning og performancemanagement.

Læs mere

Vi arbejder tæt sammen med både virksomheder og private equity-købere, så vi kan give et håndgribeligt estimat af den potentielle værdi og rådgive om vigtige spørgsmål og muligheder i forbindelse med en transaktion. Vi specialiserer os især i at udfordre ledelsers forretningsplaner og forstå potentialet for hurtige driftsforbedringer. På salgssiden hjælper vi vores operationelle due diligence-kunder med at identificere eventuelle overraskelser og bevare tempoet, kontrollen og initiativet under hele salgsprocessen.

Læs mere

Kontakt os

Jesper Hyche Sørensen

Jesper Hyche Sørensen

Partner, PwC Denmark

Tlf: 89325607

Følg PwC