Vellykket ERP-transformation

Skab en succesfuld ERP-transformation, og få fuldt udbytte af jeres system med uafhængig specialistrådgivning – vi kalder det Business Integrator.

Jeres kritiske rådgiver i en vigtig proces

Et ERP-system udgør hjertet i større organisationer og forbinder virksomhedens essentielle forretningsfunktioner. Systemet er ikke bare afgørende for organisationens drift, men også essentiel for dens udvikling.

Det gør overgangen til et nyt ERP-system til en kompleks proces, der stiller store krav til ledelsen og de medarbejdere, som skal scope produktet og processen. Alt for ofte resulterer ERP-transformationer nemlig i budgetoverskridelser, brudte tidsplaner og et system, der ikke passer til organisationens behov.

Med Business Integrator får I adgang til uvildig rådgivning, der hjælper jer med at navigere sikkert gennem transformationen. Med rådgivning på højeste niveau og en unik rolle, som kritisk rådgiver sikrer vores hold af håndplukkede eksperter, at vi udnytter jeres tid, ressourcer, data og økonomi optimalt – hvilket resulterer i et ERP-system, der lever op til jeres ønsker.

business integrator metoden

Jeres proces bestemmer resultatet

En ERP-transformation er en af de dyreste og mest komplekse interne investeringer, som en organisation kan foretage. Det gør det derfor endnu mere vigtigt at opnå en optimal proces, der sørger for, at systemet imødekommer jeres endelige krav.

Med Business Integrator er I sikret en optimal proces i alle led af transformationen – fra indledende strategi til endelig implementering.

Vi rådgiver uvildigt, og hjælper med at sikre jer en effektiv systemintegration med klare rammer for specifikationer, leverancer og økonomi. Samlet set sikrer vi, at I vælger det bedste ERP-system til jeres behov, og at I kommer i mål med en stram proces, der lever op til jeres målsætninger.

Erfaring og ekspertise fra et stort globalt netværk

Med udgangspunkt i Business Integrator-tilgangen har vi forskellige indsatsområder, hvor vi anvender vores ekspertise og erfaring fra et stort globalt netværk. Her bruger vi vores brede forretningsmæssige erfaring inden for fx data analytics, ledelsesrapportering, skattehåndtering og intern revision, således at teknologi og forretning går hånd i hånd.

Vi arbejder sammen med systemintegratoren, der har ansvaret for, at ERP-platformen fungerer og er integreret i jeres it-landskab. Vores økonomiske og operationelle eksperter sikrer maksimal værdiskabelse ved løbende at træffe beslutninger om, hvilke processer der understøtter forretningen bedst. Samtidig opnås der et højt niveau af standardisering.

business integrator metoden

Rådgivning til alle led af jeres transformation

Med Business Integrator vælger I selv, om I ønsker en kritisk rådgiver gennem hele rejsen eller på udvalgte dele.

Vi indleder processen med at udarbejde en ERP-strategi, inden I udvælger et ERP-system og en systemintegrator. Derefter kan vi hjælpe med at løse forandringsudfordringer, og til slut kan vi understøtte integrationen gennem en veldefineret review-rolle – helt frem mod afslutningen af implementeringen.

Vores uvildige rådgivning tager afsæt i alle markedets største systemer som fx Oracle ERP, SAP og Microsoft Dynamics 365.

Læs mere

Læs mere

Læs mere

< Back

< Back
[+] Read More

Som kritisk rådgiver hjælper vi jer med at navigere godt igennem en af de mest komplekse og omkostningstunge it-discipliner. Det sikrer, at I ender med et system, der understøtter alle led af jeres organisation – uden at gå på kompromis med økonomi, tidsplan eller kvalitet undervejs.

Jesper Vedsø, Partner, PwC

Uvildig til hver en tid

Som revisionspartner er vi forpligtede til at være uvildige – til hver en tid. Business Integrators uafhængige udgangspunkt gør det også muligt at samarbejde, selvom I allerede er revisionskunder hos PwC.

For vores position som kritisk rådgiver er netop at indtage en uvildig rolle, der sikrer jer den optimale proces – og et slutprodukt, der lever op til alle jeres ønsker.

Det rette hold – til enhver situation

Jeres Business Integrator-team vil altid bestå af erfarne seniorprofiler med indblik i præcis de forretningsområder, jeres udfordringer relaterer sig til.

Vi trækker på vores internationale netværk og erfaringer for at give jer den absolut bedste bemanding til opgaven. Af den grund vil persongalleriet typisk skifte, i takt med at opgaven ændrer karakter – og processen skrider fremad. Det betyder, at I ofte vil blive præsenteret for både skatterådgivere, revisorer, specialiserede konsulenter og it-eksperter – afhængig af jeres kravspecifikationer til ERP-systemet.

Det er jeres garanti for, at I altid er i de bedst mulige hænder. Uanset, hvor I befinder jer i jeres ERP-transformation, eller hvilke særlige behov, I har undervejs.

Følg PwC

Felter, markeret med stjerne, skal udfyldes.(*)

Ved at indsende denne formular giver du samtykke til, at PwC må behandle de personoplysninger, du har indtastet for at kunne håndtere din henvendelse. Læs mere om dine rettigheder, samt hvordan du kan kontakte PwC og/eller klage i PwC’s privatlivspolitik.

Kontakt os

Jesper Vedsø

Partner, PwC Denmark

Tlf: 2134 5307

Christian Bruun

Director, PwC Denmark

Tlf: 2026 3978

Annette Jensen

Director, PwC Denmark

Tlf: 2873 5328

Hide