Skip to content Skip to footer
Search

Loading Results

Vellykket ERP-transformation

Skab en succesfuld ERP-transformation, og få fuldt udbytte af jeres endelige system med uafhængig specialistrådgivning - vi kalder det Business Integrator.

Jeres kritiske rådgiver i en vigtig proces

Et ERP-system udgør hjertet i større organisationer og forbinder virksomhedens essentielle forretningsfunktioner. Systemet er ikke bare afgørende for organisationens drift, men også essentiel for dens udvikling.

Det gør overgangen til et nyt ERP-system til en kompleks proces, der stiller store krav til ledelsen og de medarbejdere, som skal scope produktet og processen. Alt for ofte resulterer ERP-transformationer nemlig i budgetoverskridelser, brudte tidsplaner og et system, der ikke passer til organisationens behov.

Med Business Integrator får I adgang til uvildig rådgivning, der hjælper jer med at navigere sikkert gennem transformationen. Med rådgivning på højeste niveau og en unik rolle, som kritisk rådgiver sikrer vores hold af håndplukkede eksperter, at vi udnytter jeres tid, ressourcer, data og økonomi optimalt – og resulterer i et ERP-system, der lever op til jeres ønsker.

Jeres proces bestemmer resultatet

En ERP-transformation er en de dyreste og mest komplekse interne investeringer, en organisation kan foretage. Det gør det desto vigtigere at opnå en optimal proces, der sørger for, at systemet imødekommer jeres endelige krav.

Med Business Integrator er I sikret en optimal proces i alle led af transformationen – fra indledende strategi til endelig implementering.

Vi rådgiver uvildigt, og vi hjælper med at sikre jer en effektiv systemintegration med klare rammer for specifikationer, leverancer og økonomi. Samlet set sikrer vi, at I vælger det bedste ERP-system til jeres behov, og at I kommer i mål med en stram proces, der lever op til jeres målsætninger.

Rådgivning til alle led af jeres transformation

Med Business Integrator vælger I selv, om I ønsker en kritisk rådgiver gennem hele rejsen eller bare udvalgte dele.

Typisk indleder vi processen med at udarbejde en ERP-strategi, inden I udvælger ERP-system og systemintegrator. Derefter kan vi hjælpe med at løse forandringsudfordringer, og til slut kan vi understøtte integrationen gennem en veldefineret review-rolle – helt frem mod afslutningen af implementeringen.

Vores uvildige rådgivning tager afsæt i alle markedets største systemer som fx Oracle ERP, SAP og Microsoft Dynamics 365. 

Forøg værdien af din SAP-platform og opnå en succesfuld S/4HANA-rejse.

Tre typiske samarbejdsformer

Implementeringen af et ERP-system tager typisk 3-5 år og kan koste op til en milliard kroner. Det stiller store krav til processen, og derfor anbefaler vi altid at tage afsæt i en veldefineret ERP-strategi.

Strategien identificerer jeres målsætninger og behov, og den klarlægger jeres ressourcer og muligheder. Resultatet er et roadmap med anbefaling til systemleverandør, standard- og skræddersyede funktionaliteter samt en detaljeret timeline for udvikling og implementering.

I kan benytte Business Integrator-rådgivningen til udvalgte dele af jeres proces – når det passer jer. Vi samler et hold af ekspertprofiler, der matcher jeres problemstilling og hjælper jer med at navigere bedst muligt i de isolerede udfordringer.

Det er altid muligt at fortsætte Business Integrator-ydelsen, hvis I vurderer, at det vil bidrage til jeres samlede ERP-transformation.

Det kan være vanskeligt at navigere i systemintegratorers anbefalinger, og i værste fald kan forkerte valg sætte projektets økonomi over styr. Business Integrator kan fungere som en ’second opinion’ i tilfælde, hvor I har behov for en uvildig rådgiver. Enten internt eller over for eksterne samarbejdspartnere.

Med forretningsnær rådgivning og dyb systemindsigt hjælper vi jer godt videre og sikrer, at alle relevante stakeholdere bliver inddraget. Uanset, om I ønsker at migrere til en nyere ERP-platform eller står over for integration af et helt nyt ERP-system.

Som kritisk rådgiver hjælper vi jer med at navigere godt igennem en af de mest komplekse og omkostningstunge it-discipliner. Det sikrer, at I ender med et system, der understøtter alle led af jeres organisation – uden at gå på kompromis med økonomi, tidsplan eller kvalitet undervejs.

Jesper Vedsø, Partner, PwC

Uvildig til hver en tid

Som revisionspartner er vi forpligtede til at være uvildige – til hver en tid. Business Integrators uafhængige udgangspunkt gør det også muligt at samarbejde, selvom I allerede er revisionskunder hos PwC.

For vores position som kritisk rådgiver er netop at indtage en uvildig rolle, der sikrer jer den optimale proces – og et slutprodukt, der lever op til alle jeres ønsker.

Det rette hold – til enhver situation

Jeres Business Integrator-team vil altid bestå af erfarne seniorprofiler med indblik i præcis de forretningsområder, jeres udfordringer relaterer sig til.

Vi trækker på vores internationale netværk og erfaringer for at give jer den absolut bedste bemanding til opgaven. Af den grund vil persongalleriet typisk skifte, i takt med at opgaven ændrer karakter – og processen skrider fremad. Det betyder, at I ofte vil blive præsenteret for både skatterådgivere, revisorer, specialiserede konsulenter og it-eksperter – afhængig af jeres kravspecifikationer til ERP-systemet.

Det er jeres garanti for, at I altid er i de bedst mulige hænder. Uanset, hvor I befinder jer i jeres ERP-transformation, eller hvilke særlige behov, I har undervejs.

Kontakt os

Jesper Vedsø

Partner, PwC Denmark

Tlf: 2134 5307

Casper Ryborg

Partner, PwC Denmark

Tlf: 3093 5551

Henrik Hasselbalch

Director, PwC Denmark

Tlf: 2452 7384

Lars Refslund

Director, PwC Denmark

Tlf: 2933 5901

Følg PwC