Oracle Fusion Cloud ERP – Business integrator

Forøg forretningsværdien af din Oracle-platform og opnå en succesfuld transformation til Oracle Fusion Cloud ERP.

Opnå det fulde potentiale på Oracle-platformen

Oracle Fusion Cloud ERP har i mere end 40 år været en udbredt ERP-platform blandt offentlige og private virksomheder. Oracle står bag en række løsninger, der kan understøtte en bred vifte af virksomhedens kerneopgaver. Oracle Fusion Cloud ERP er, som navnet antyder, Oracles cloud-baserede ERP-system, der samler alle virksomhedens kernesystemer i ét.

Sådan kan Oracle Fusion Cloud ERP understøtte jeres virksomhed

Har din virksomhed behov for en eller flere af følgende ydelser:  

  • Standard processer og automatisering
  • Analytiske indsigter fx i forhold til fremdrift på ESG-mål
  • Transformation til cloud ERP.

Så kan Oracles teknologi være med til at strømline jeres processer. Hos PwC kan vi hjælpe jer med at sikre et maksimalt forretningsmæssigt udbytte af ERP-systemets applikationer, uanset hvilken type transformation I står overfor. Det gør vi i tæt samarbejde med Oracle og deres partnere, der har mange års erfaring med implementering af komplekse teknologiske løsninger.

Vores fokus på at systemet er integreret med forretningen sikrer, at teknologien understøtter jeres processer og strategiske mål.

Jesper Vedsø, partner, PwC

Oracle Fusion Cloud ERP er bygget til cloud

Fusion Cloud ERP er en ny generation af Oracles Business Applications, der er bygget specifikt til cloud med fokus på at højne effektiviteten gennem nye funktioner og standardprocesser samt automatisering af arbejdsgange. I PwC tilbyder vi uvildig rådgivning med fokus på jeres forretningsstrategi, så vi sikrer, at potentialet i Oracle Fusion Cloud ERP understøtter jeres strategiske målsætninger – herunder identifikation af jeres unikke områder. 

Oracle Business Integrator
Følg PwC

Felter, markeret med stjerne, skal udfyldes.(*)

Ved at indsende denne formular giver du samtykke til, at PwC må behandle de personoplysninger, du har indtastet for at kunne håndtere din henvendelse. Læs mere om dine rettigheder, samt hvordan du kan kontakte PwC og/eller klage i PwC’s privatlivspolitik.

Kontakt os

Jesper Vedsø

Partner, PwC Denmark

Tlf: 2134 5307

Christian Bruun

Director, PwC Denmark

Tlf: 2026 3978

Annette Jensen

Director, PwC Denmark

Tlf: 2873 5328

Hide