S/4HANA - SAP Business Integrator

Forøg forretningsværdien af din SAP-platform og opnå en succesfuld S/4HANA-rejse.

Opnå det fulde potentiale på SAP-platformen

SAP har udviklet en komplet portefølje af løsninger, der understøtter en bred række opgaver i såvel små og mellemstore organisationer som store globale og komplekse virksomheder. SAP’s platforme udvikles kontinuerligt og opdateres med de nyeste teknologier og processer. Udbyttet er indsigt, kontrol og automatisering.

Strategisk forretningsudvikling med S/4HANA

SAP’s teknologier kan strømline din virksomheds processer, således at effektiviteten øges, hvad enten det er SAP Finance, S/4HANA, cloud ERP eller andre SAP-applikationer. Med vores mange års erfaring med forretningsorienteret implementering af SAP’s teknologiske løsninger kan PwC i samarbejde med SAP Business hjælpe jer med at integrere og udnytte applikationerne bedst muligt på tværs af jeres virksomhed. 

Vores fokus på forretningsintegration sikrer, at teknologien til fulde understøtter jeres processer og strategiske mål.

Vi samarbejder med jer om at transformere jeres forretning og de underliggende processer med SAP-teknologier, så I kan skabe bedre resultater på både top- og bundlinje.

Jesper Vedsø, partner, PwC

S/4HANA - kendetegnet ved forenklinger, øget effektivitet og nye funktioner

S/4HANA er en ny generation af SAP Business Suite, der understøtter processer, som er essentielle for den daglige drift og værdiskabelse på den lange bane. Ved at anvende SAP-platformen gør HANA-teknologien det muligt for virksomheder at bruge applikationen strategisk og med fokus på forretningstransformation, hvilket medfører fleksibilitet, lavere omkostninger og hurtigere udarbejdelse af forretningsanalyser.

Med omfattende brancheviden, bred erfaring inden for strategisk forretningsrådgivning samt dyb teknisk ekspertise er PwC klar til at hjælpe virksomheder med at udnytte deres potentiale i S/4HANA.

sap business integrator dashboard
Følg PwC

Felter, markeret med stjerne, skal udfyldes.(*)

Ved at indsende denne formular giver du samtykke til, at PwC må behandle de personoplysninger, du har indtastet for at kunne håndtere din henvendelse. Læs mere om dine rettigheder, samt hvordan du kan kontakte PwC og/eller klage i PwC’s privatlivspolitik.

Kontakt os

Jesper Vedsø

Partner, PwC Denmark

Tlf: 2134 5307

Christian Bruun

Director, PwC Denmark

Tlf: 2026 3978

Annette Jensen

Director, PwC Denmark

Tlf: 2873 5328

Hide