Skip to content Skip to footer

Loading Results

Lej en intern revisionsspecialist

Tiden i en intern revisionsafdeling er ofte knap, og der kan opstå et behov for ekstra ressourcer med kort varsel. Det kan enten være på grund af opsigelser blandt nøglemedarbejdere eller nye revisioner, der kræver yderligere mandskab.

Vi har medarbejdere på alle niveauer, der midlertidigt kan aflaste din intern revisionsafdeling, og vi kan træde hurtigt til, uanset hvad du står og mangler.

Hvorfor midlertidig assistance?

Der kan være mange årsager til ønsket om at trække på midlertidig assistance. Behovet opstår ikke kun ved opsigelser, men kan eksempelvis skyldes, at:

  • virksomheden oplever betydelige strategiske forandringer, for eksempel i forbindelse med fusioner, opkøb eller frasalg.
  • nye projekter skal revideres, og det kræver bistand fra ressourcer, som ikke er tilstede internt i afdelingen.
  • nye projekter eller optimeringer skal gennemføres, eller nye forretningsmuligheder skal udnyttes. 

I alle de ovennævnte tilfælde er det vigtigt, at revisionerne ikke bliver hastet igennem, mens afdelingen ligger underdrejet, og de øvrige opgaver bliver forsømt. I den slags situationer en der også en overhængende risiko for, at andre medarbejdere overbelastes. Vi kan imødegå de problemer for jer.

Kontakt os

Vi hjælper dig med at have de rette ressourcer til rådighed. Kontakt os og få et uforpligtende møde med en af vores eksperter.

Kontakt os

Brian Christiansen

Partner, Leder af Risk Assurance, PwC Denmark

Tlf: 3945 9080

Johan Bogentoft

Partner, PwC Denmark

Tlf: 3945 3105

Følg PwC