Lej et økonomisystem

Lej et komplet økonomisystem

Vil du være fri for at købe et økonomisystem, som kræver installation og softwareopdatering – med dyre konsulenttimer til følge?

Så kan du leje det webbaserede PwC ASP Økonomisystem på månedsbasis og få et billigt og driftsikkert økonomisystem med adgang fra alle computere med internetforbindelse.

Baseret på Dynamics fra Microsoft Business Solutions

Når du bruger PwC ASP Økonomisystem betaler du hver måned en leje for at få adgang til det webbaserede system. Systemet er baseret på Microsoft Dynamics AX eller NAV, der er nogle af verdens mest udbredte og driftsikre økonomisystemer. Sammen med dig vælger vi den løsning, som bedst understøtter din forretning.

Ingen installation – klar fra første log-on

Du behøver ikke vente på at få en konsulent ud for at komme i gang med at bruge PwC ASP Økonomisystem. Fra det øjeblik, hvor du har lavet en aftale med os, til alle dine data fra dit eksisterende system er overført, går der normalt fem arbejdsdage. Grundfuntionaliteten fungerer normalt allerede inden for et par dage.

Betal for de funktioner, du bruger

Der er ingen grund til at købe en stor, forkromet løsning, hvis du dybest set kun har behov for få moduler. Med PwC ASP Økonomisystem betaler du kun for den funktionalitet og det antal brugere, du har behov for. Opdateringer sørger vi for automatisk – uden at du mærker til det eller skal bekymre dig om at få det gjort.

Let at bruge – og at få udbytte af

PwC ASP Økonomisystem er let at bruge og har avancerede værktøjer, som kan strømline dine forretningsgange og hjælpe til at realisere strategier og mål. Du kan logge dig på fra alle computere med internetforbindelse – f.eks. fra hjemmearbejdspladser, på rejser, offentlige steder mm. 

Kontakt os

Lej økonomisystemet på månedsbasis og få adgang til de funktionaliteter, der er relevante for din virksomhed. Udfyld kontaktformularen, og sammen finder vi den løsning, der bedst passer til din virksomhed og dennes behov.

Kontakt os

Henrik Steffensen

Partner, leder af Accounting Advisory Services, PwC Denmark

Tlf: 3945 3214

Følg PwC