Skip to content Skip to footer
Search

Loading Results

Lever dine leverandører op til deres forpligtigelser?

Det er afgørende for din forretning, at dine leverandører er effektive og pålidelige. Vi kan hjælpe med at sikre, at dine leverandører holder deres løfter.

Skab de rette betingelser for samarbejdet med dine leverandører. Vi tilbyder en struktureret, risikobaseret metode til kontraktstyring og -revision, og sammen med dig identificerer vi, hvilke kritiske risici og manglende kontroller som bør adresseres og optimeres i kontraktforholdet.

Vores tilgang kan anvendes både som køber og leverandør i et kontraktforhold, og vi hjælper dig gerne i gang fra bunden eller tager udgangspunkt i jeres eksisterende systemer og processer.

Behov for en uafhængig vurdering?

Vi hjælper med at foretage en uafhængig vurdering af, om leverandøren lever op til kontraktens kriterier fx i forbindelse med at verificere de aftalte kvalitetsmål i outsourcing samt license- og royaltyafregning. Den uafhængige vurdering kan både anvendes over for offentligheden, tredjepart eller virksomhedens ledelse på såvel interne forhold som eksterne forhold hos tredjepart.

Kontakt os

Kontakt os for en snak om dine behov, og hvordan vi kan hjælpe dig med at sikre, at dine leverandører lever op til deres forpligtelser.

Kontakt os

Brian Christiansen

Partner, Leder af Risk Assurance, PwC Denmark

Tlf: 3945 9080

Teis Kildegaard

Senior Manager, PwC Denmark

Tlf: 3945 3003

Følg PwC